icon

KET 2021

ancike01
14. dec 2020

Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊

zuzzi18
6. apr 2022

@bagiro až v 9tt si šla na srdiečko? Prečo ja idem už zajtra? To budem len 6tt+1🤷

pinaofina
6. apr 2022

@bagiro ja som aktualne 7t 3d, potvrdené srdiečko. 😊 a ty?

pinaofina
Autor odpoveď zmazal
pinaofina
6. apr 2022

@bagiro ja som bola na prvom KET v novembri, takze preto som v 2021diskusii☺️Ten nevysiel, ale teraz bol druhy uspesny

bagiro
6. apr 2022

@zuzzi18 kamoske nebolo vidiet tak skoro a akurat je vystresovali,ze mimomaternicove a nakoniec porodila zdrave dieta

bagiro
6. apr 2022

@pinaofina ja 27tt

bagiro
6. apr 2022

@pinaofina stastna to zena🙂 nevytrpela si si az tak vela🙂
Ja 7 vkladov…z toho v juni tehu potvrdene a nakoniec kyretaz a potom v oktobri 7my vklad a uspesny…po 2,5rokoch liekov,injekcii,depiek,placu atd🙂

zuzzi18
6. apr 2022

@bagiro ja som už ale bola v piatok a gestacny vak je tam kde má byť, aj embryonalne štruktúry už sú naznačené. Mne robili vklad skoro, na 16DC preto to vyzerá že to je skoro ale mám všetko posunuté o tri dni dopredu, pritom vývoj rovnaký ako ženy čo im vkladali aj o tri dni neskôr. Tak uvidím. V mojom centre potvrdzujú srdiečka vždy dva týždne od pozitívnej krvi.

pinaofina
6. apr 2022

@bagiro fuh 7 vkladov, mas moj obdiv.
No nebolo to lahke ani u nas a zatial sa neviem uplne 100% uvolnit, lebo krvacam kazdy tyzden extremne a nikto nevie preco, ale verim, ze to dotiahneme 😊

zuzzi18
6. apr 2022

@pinaofina este stale krvacas? a nenasli ti hematom? mne nasli hned vedla vaku ale mam nasadeny Dicynom a nekrvacam ani nespinim uz..zajtra idem na potvrdenie srdiecka, tak uvidim

pinaofina
6. apr 2022

@zuzzi18 minulý týždeň som krvácala, tento som zatiaľ 2x špinila. Nebolo vidno žiadny hematóm ani nič, ani na pohotovosti, ani gyneko ani v CAR. A tiež mám Dycinone a ešte nejakÉ Cčko na cievy. Ale tak vyzerá bejby, že mu to krvácanie nevadí 😅
Držím palce zajtra na ultrazvuku ❤️

bagiro
6. apr 2022

@zuzzi18 tak to potom super,ja som mala gestacny v 7tt a v 13tt som mala kyretaz,lebo srdieckonebolo vidiet ani v 9tt

bagiro
6. apr 2022

@pinaofina tak co ti poviem😄mam za sebou dost, toto bolo druhe ivf,mam 37r,takze uz som mala chvile,ze to koncom tohto roka vzdam,ak to nevyjde a nastastie sa podarilo🙂

zuzzi18
6. apr 2022

@bagiro a preco az v 13tt kyret ked uz od 9tt ste nevideli? Na co sa mesiac cakalo?....no ved ja zajtra tiez cakam vsetky moznosti ze sa mozu udiat..uvidime, nemame nic vyhrate este ani nahodou

bagiro
6. apr 2022

@zuzzi18 lebo cakali,ze samo to odide… a kedze vacok rastol,tak som isla na zakrok,niektore mamicky potratia doma.

bagiro
7. apr 2022

@bagiro ahoj,ako sa mas?

zuzzi18
7. apr 2022

@bagiro tak ja uz mam dnes srdiecko potvrdene, som 6tt+1. Bola som aj na intralipide a pomaly zacinam vysadzat lenzetto a o dva tyzdne aj Prolutex, co som rada velmi. Rano idem k moju vseobecnemu vypisat PN

bagiro
7. apr 2022

@zuzzi18 super,uz sa mozes tesit🙂 ja nie som na Pn aj ked mam rizikove tehu🙂

ancike01
autor
7. apr 2022

Ahojte baby som rada ze este stále píšete pod môj príspevok komenty😊.Všetkým vám držím palce,pre mňa rok 2021 bol šťastný a mám svoje vytúžené dvojičky❤️. Nebolo to ľahké ale bojovať sa oplatí.

bagiro
8. apr 2022

@ancike01 ahoj suhlasim,aj ked nie kazda ma zial lahsiu cestu a niekedy to trva,boli a stoji vela sil a slz,vysledok je to najkrajsie co moze byt,netreba sa vzdavat.
Ja som na zaciatku mojej cesty mala depky,ked som citala na Mk prispevky,ako niekomu vysiel 1-3ti vklad a lutovala som sa,nastastie som sa nevzdala,hoci ma uz doma vsetci nechapali🙂
Ale kto velmi chce a da do toho vsetko,naisto sa zadari🙂
Dezim kazdej palce🙂

misisi93
9. apr 2022

Baby 3 ivf 7.4 som mala vklad nikdy sa nevzdám ❤️🙂

bagiro
9. apr 2022

@misisi93 kolko si mala vkladov?

misisi93
10. apr 2022

@bagiro toto je 7 embrio a piaty vklad 🙂

bagiro
10. apr 2022

@misisi93 ja som mala zakazdym vkladane 1 embryo a vysiel az 7.vklad v ramci druheho IVF.
Cele to trvalo od prveho odberu vajicok cca 2.5 roky,kym som sa dockala🙂

misisi93
10. apr 2022

@bagiro veľmi veľmi držím palce teším sa stebou ❤️❤️❤️ Ja som si dala vždy keď bol et zaviesť dve teraz prvý krát jednu 🙂 dlha cesta ale krásny koniec ja chodim skoro 2 roky ale verím že už čo skoro budeme finišovať

bagiro
11. apr 2022

@misisi93 tak Et sme mali 2 a to vzdy neuspesne.
Aj 2 iui a aj tak nic.
U nas v centre mali lepsie skusenosti s Ket,myslim uspesnost.
K

bagiro
11. apr 2022

@zuzzi18 no ako? Kedy mas dalsiu kontrolu?

bagiro
11. apr 2022

@luckalatte ahoj, kedy mas uktrazvuk cca na 30tt?
Uz si bola na glukozovom teste?

zuzzi18
11. apr 2022

@bagiro ahoj, až 21.4. to bude posledná kontrola v CAR. To sa ešte nacakam zas kým to bude, dúfam bude všetko stále ok. Dnes už som vysadila Lenzetto a o týždeň a pol vysadzam Prolutex. Dnes som bola na hematke na odberoch a vo štvrtok idem na endokrinologiu.

bagiro
11. apr 2022

@zuzzi18 to zbehne uvidis,teraz budu sviatky a hned je 19-20.4.