KET 2021
Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊
@bagiro ja som už ale bola v piatok a gestacny vak je tam kde má byť, aj embryonalne štruktúry už sú naznačené. Mne robili vklad skoro, na 16DC preto to vyzerá že to je skoro ale mám všetko posunuté o tri dni dopredu, pritom vývoj rovnaký ako ženy čo im vkladali aj o tri dni neskôr. Tak uvidím. V mojom centre potvrdzujú srdiečka vždy dva týždne od pozitívnej krvi.
Ahojte baby som rada ze este stále píšete pod môj príspevok komenty😊.Všetkým vám držím palce,pre mňa rok 2021 bol šťastný a mám svoje vytúžené dvojičky❤️. Nebolo to ľahké ale bojovať sa oplatí.
@ancike01 ahoj suhlasim,aj ked nie kazda ma zial lahsiu cestu a niekedy to trva,boli a stoji vela sil a slz,vysledok je to najkrajsie co moze byt,netreba sa vzdavat.
Ja som na zaciatku mojej cesty mala depky,ked som citala na Mk prispevky,ako niekomu vysiel 1-3ti vklad a lutovala som sa,nastastie som sa nevzdala,hoci ma uz doma vsetci nechapali🙂
Ale kto velmi chce a da do toho vsetko,naisto sa zadari🙂
Dezim kazdej palce🙂
Baby 3 ivf 7.4 som mala vklad nikdy sa nevzdám ❤️🙂
@luckalatte ahoj, kedy mas uktrazvuk cca na 30tt?
Uz si bola na glukozovom teste?

@bagiro až v 9tt si šla na srdiečko? Prečo ja idem už zajtra? To budem len 6tt+1🤷