icon

KET 2021

ancike01
14. dec 2020

Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊

Strana
z53
bagiro
10. jún 2022

@ivado gratulujem! Si bojovnicka! Ked ti vysiel 13ty ket,mne 7my a uz to bolo psychicky take narocne ze az! Klobuk dole!!!

bagiro
10. jún 2022

@zuzzi18 ja som vysadila medrol uplne az pred 20tt a od vtedy uz ani kilo hore,takze neboj🙂

bagiro
10. jún 2022

@pinaofina dtz sa,teraz v teple viac relaxovat🙂 ja som aktulane 36tt,takze o tazkostiacj by som vedela pisat😃 a vracala som este aj pred 2 tyz🙃

ivado
10. jún 2022

@bagiro ešte stále nie je nič vyhrane ... toto je pre mna náročné obdobie , chcem aby už bolo po tomto obdobi a všetko bolo v poriadku . Je to náročné .

bagiro
10. jún 2022

@ivado verim,mne stacilo tych 7 vkladov a bola som zakazdym na dne,drzim palce,teraz to mas fakt vybojovane🙏

zuzzi18
10. jún 2022

@bagiro super, ja som neverila že fakt to kvôli tomu Medrolu tak priberam, lebo ako netehotna som s ním nepribrala ani kilo a darilo sa mi aj chudnúť. Len už dlho beriem ten Medrol už sa to asi prejaviť muselo.

pinaofina
10. jún 2022

@bagiro fuha, 36tt v tomto teple nezavidim 🙂 si hovorim, ze aspon dobre, ze to uz budem mat na jesen oktober/november. Ale tak leto si uz uzijes s babatkom 🙂 drzim palce

zuzzi18
10. jún 2022

@ddudu ahoj, podarilo sa?

bagiro
10. jún 2022

@zuzzi18 ja som ho brala 2 roky a pribrala som mimo tehu 10kg z neho…

bagiro
10. jún 2022

@pinaofina to ano,ja som rada za ,,letne,, dieta🙂

pinaofina
10. jún 2022

@bagiro aj ja som mala mať júlové… ale nevadí, hlavne, že bude novembrové 😊

bagiro
11. jún 2022

@pinaofina tak tak,dolezite,ze co citam,tak zaradom uz vychafzaju vklady a pribudlo dost tehuliek🙂

zuzzi18
21. jún 2022

Ahojte, dnes mi volala sestricka ze mam hranicne zvysene AFP co by mohlo znamenat razstep. Dnes mi vzali kontrolny odber a morfologicky ma preobjednali uz na buduci tyzdne, to budem v 18tt. Takze teraz tyzden nebudem ani spat...aj ked dokotor ma totalne ukludnil ze ked mala hybe nozickami urcite aj keby sa nahodou potvrdil razstep tak urcite nie dole na chrbtici ale niekde inde a ze ich je vela druhov a vacsina z nich sa cgirurgicky odstranuje. A mozno to bola len laboratorna odchylka, lebo som to mala len malinko nad normou zvysene..

bagiro
21. jún 2022

@zuzzi18 ou,drzim palce,na trisomy test sa nechystas?

zuzzi18
21. jún 2022

@bagiro čakám výsledky z trisomy ale to s tým nesúvisí lebo to sú genetické vady a razstep je vyvojova

wlasticka
21. okt 2022

Dievčatá máte niektorá na predaj Amelgen??
Ďakujem

ivado
23. okt 2022

Mal by niekto záujem o clexan 0,4 ml , 2 celé balenia a jedno otvorené ( zostali v krabicu 8 ks) , cena 50€ komplet

ivado
23. okt 2022

Mám aj prolutex 25 mg 2 balenia , exp.9.2023, fraxiparin 0,4 ml 1 celé balenie + 8 ks z druhého balenia

wlasticka
26. nov 2022

Babulky máte niektorá ešte progesterón?

Strana
z53