KET 2021
Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊
@milakrasna a cena?
@butterfly333 cena ERA testu v tom CAR kde chodim ja, je 850 eur
@zuzzi18 @butterfly333 cena v CZK bola 24000 + lieky možno 70€
@zuzzi18 tak to si výnimka potvrdzujúca pravidlo 😊 super ze ti to všetko vysetria. Daj vedieť ako si dopadla 👍
@milakrasna dakujem dam vediet 🙂
@zuzzi18 ďakujem a kde chodíš do akého centra?
@butterfly333 ISCARE BA
Ahojte babuľky, takže v januari KET nestihame nakoľko sme s manzelom prekonali COVID. Držim Vam palce.
@rosomac neboj, to vam ubehne. Mne KET prichadza do uvahy az koncom leta, mozno neskor🤷♀️
@michaela329 nam sa to taha uz od septembra. Cakali sem sa ERA testom. Ale na dobre sa oplati pockat. Drzim palce.
@rosomac mne sa to aj minuly rok tahalo februar-august 🙈 A teraz august až.... Bohvie 🤷♀️ No hadam sa nam vsetkym uz v 21 bude lepšie dariť.
@rosomac tak predsa covid? No dobre, ze ste počkali 😬 snáď to teraz pomôže a budes mat protilatky a kľud nejaký čas ☘️
@milakrasna žiaľ ano .ja som este 31.12 volala na hotlinku a povedali, aby som pockala mesiac. Mali sme Covid s ľahkým priebehom nadcha a strata cuchu.
Ahojte. Pridávam sa k vám. Budúci týždeň idem na KET. Beriem Fraxiparine 0,6, Estrofem 2-2-2, utrogestan 2-1-2, Medrol 1-0-0. Idem vkladať 2 embrya. Je to už moje 6.ket. Dúfam, že sa konečne dočkám pozitívneho výsledku. Mam Pco a zatiaľ nemám deti. Držím palce 🍀🍀🍀
Dievcta, ako viete vypnut a nemysliet alebo zabit cas kym cakate na vysledok vysetrenia. Raz sa citim dobre inkokedy zle.
@luckalatte beham a snazim sa zhodit tych 13 kil, co sa na mna za tie 2 roky "skusania" a liekov nalepili 🤦♀️ Celkovo sport je pre mna prirodne antidepresivum.
@michaela329 ja cvicim jogu. je mi lepsie. ale vo februari pojdem uz do prace tak dufam ze to bude lepsie.
@luckalatte ja mam tiež najväčšiu motiváciu vždy do ďalšieho vkladu schudnut
@luckalatte jogu cvicim uz 12 rokov, to uz neberiem ani ako cvicenie 😀 Ale chyba mi gymnastika, neodvazim sa cvicit sama a do štúdia kvoli korone tak skoro nepojdem 😖 Na mna sa tie kila brutalne lepili, ked som kvoli IVF so vsetkym skoncila - len joga zostala a to nestačí.
@michaela329 tak ja som schudla dve kila teraz. Ale nejako pocas ivf som nenabrala.
@ancike01 ak su zmrazene spolu tak ti to určite nebude lekár odporúčať. A ani ja by som to nerobila. Môže sa to posledné poškodiť tým že sa rozmrazi a znova zmrazi.
@milakrasna myslela som na to ale spytam sa ho ze aky ma na to nazor on ked sa to nebude dat tak urcite budeme vklad 2
Dievcata myslite ze je vhodne alebo potrebne si nasadit este Inozitol prasokovy ked uzivam Inofolic Combi?
@butterfly333 ahoj...akurat dnes sme mali online konzultaciu s Dr. Koukal Reprogenesis. chcem sa ta spytat ak mozem. pisala si mi tu raz, ze tam bola aj tvoja kamaratka a mala tiez darovane vajicka. nevies nahodou ci ona si to riesila cez poistovnu? doktor nam povedal, ze cez poistovnu to sa dlho caka a ze to predlzuje....ci ona si to vybavovala cez poistovnu?
chodite niekto este do reprogenesis Brno?

@milakrasna ja som dnes bola s doktorkou. Dala mi vziat krv a vysetria mi komplet reproimuno (to iste co robi Imunovital) plus da mi vysterit aj CRP, lebo ja som den po pozitivnom teste z krvi dostala 38 teplotu a vtedy embryo odislo, na druhy den uz bolo HCG nizsie. Ja si ju ozaj neviem vynachvalit, uplne som odtial odisla kludna. Vidim ze riesi, hlada priciny, zamysla sa nad suvislostami. Ziadne ze sup sup podme len tak skusit dalsi vklad. To ani po prvom ani po druhom vklade nepovedala.