icon

KET 2021

ancike01
14. dec 2020

Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊

zuzzi18
11. jan 2021

@milakrasna ja som dnes bola s doktorkou. Dala mi vziat krv a vysetria mi komplet reproimuno (to iste co robi Imunovital) plus da mi vysterit aj CRP, lebo ja som den po pozitivnom teste z krvi dostala 38 teplotu a vtedy embryo odislo, na druhy den uz bolo HCG nizsie. Ja si ju ozaj neviem vynachvalit, uplne som odtial odisla kludna. Vidim ze riesi, hlada priciny, zamysla sa nad suvislostami. Ziadne ze sup sup podme len tak skusit dalsi vklad. To ani po prvom ani po druhom vklade nepovedala.

butterfly333
11. jan 2021

@milakrasna a cena?

zuzzi18
11. jan 2021

@butterfly333 cena ERA testu v tom CAR kde chodim ja, je 850 eur

milakrasna
11. jan 2021

@zuzzi18 @butterfly333 cena v CZK bola 24000 + lieky možno 70€

milakrasna
11. jan 2021

@zuzzi18 tak to si výnimka potvrdzujúca pravidlo 😊 super ze ti to všetko vysetria. Daj vedieť ako si dopadla 👍

zuzzi18
11. jan 2021

@milakrasna dakujem dam vediet 🙂

butterfly333
11. jan 2021

@zuzzi18 ďakujem a kde chodíš do akého centra?

zuzzi18
11. jan 2021

@butterfly333 ISCARE BA

rosomac
11. jan 2021

Ahojte babuľky, takže v januari KET nestihame nakoľko sme s manzelom prekonali COVID. Držim Vam palce.

michaela329
11. jan 2021

@rosomac neboj, to vam ubehne. Mne KET prichadza do uvahy az koncom leta, mozno neskor🤷‍♀️

rosomac
11. jan 2021

@michaela329 nam sa to taha uz od septembra. Cakali sem sa ERA testom. Ale na dobre sa oplati pockat. Drzim palce.

kecalkova
11. jan 2021

@rosomac Ahoj, my sme tiež plánovali v januári, no koncom decembra sme sa nakazili. Pomaly ale isto budeme v poriadku. Ako dlho musíš čakať, kým vieš ísť na vklad?

rosomac
11. jan 2021

@kecalkova dle dostupných informací, není nutno po prodělaném covid otěhotnění odkládat. Takže možno začít s přípravou. Ja som mala lahky priebeh cize chceme ASAP.

kecalkova
11. jan 2021

@rosomac Tak v pláne máme hneď vo februári.

michaela329
12. jan 2021

@rosomac mne sa to aj minuly rok tahalo februar-august 🙈 A teraz august až.... Bohvie 🤷‍♀️ No hadam sa nam vsetkym uz v 21 bude lepšie dariť.

milakrasna
12. jan 2021

@rosomac tak predsa covid? No dobre, ze ste počkali 😬 snáď to teraz pomôže a budes mat protilatky a kľud nejaký čas ☘️

rosomac
12. jan 2021

@milakrasna žiaľ ano .ja som este 31.12 volala na hotlinku a povedali, aby som pockala mesiac. Mali sme Covid s ľahkým priebehom nadcha a strata cuchu.

193169
12. jan 2021

Ahojte. Pridávam sa k vám. Budúci týždeň idem na KET. Beriem Fraxiparine 0,6, Estrofem 2-2-2, utrogestan 2-1-2, Medrol 1-0-0. Idem vkladať 2 embrya. Je to už moje 6.ket. Dúfam, že sa konečne dočkám pozitívneho výsledku. Mam Pco a zatiaľ nemám deti. Držím palce 🍀🍀🍀

luckalatte
12. jan 2021

Dievcta, ako viete vypnut a nemysliet alebo zabit cas kym cakate na vysledok vysetrenia. Raz sa citim dobre inkokedy zle.

michaela329
12. jan 2021

@luckalatte beham a snazim sa zhodit tych 13 kil, co sa na mna za tie 2 roky "skusania" a liekov nalepili 🤦‍♀️ Celkovo sport je pre mna prirodne antidepresivum.

luckalatte
12. jan 2021

@michaela329 ja cvicim jogu. je mi lepsie. ale vo februari pojdem uz do prace tak dufam ze to bude lepsie.

zuzzi18
12. jan 2021

@luckalatte ja mam tiež najväčšiu motiváciu vždy do ďalšieho vkladu schudnut

michaela329
12. jan 2021

@luckalatte jogu cvicim uz 12 rokov, to uz neberiem ani ako cvicenie 😀 Ale chyba mi gymnastika, neodvazim sa cvicit sama a do štúdia kvoli korone tak skoro nepojdem 😖 Na mna sa tie kila brutalne lepili, ked som kvoli IVF so vsetkym skoncila - len joga zostala a to nestačí.

luckalatte
12. jan 2021

@michaela329 tak ja som schudla dve kila teraz. Ale nejako pocas ivf som nenabrala.

ancike01
autor
13. jan 2021

@193169 ahoj drzim ti palce,ja by som tiez mala ist na KET zatial beriem Estrofem a fraxik. 18 idem na sono a tam sa dozviem kedy mozem ist na KET. Aj my mame zamrazene spolu 2 posledne embria ale chcela by som teraz vlozit len jedno uvidime co povie lekar😊🍀

milakrasna
13. jan 2021

@ancike01 ak su zmrazene spolu tak ti to určite nebude lekár odporúčať. A ani ja by som to nerobila. Môže sa to posledné poškodiť tým že sa rozmrazi a znova zmrazi.

ancike01
autor
13. jan 2021

@milakrasna myslela som na to ale spytam sa ho ze aky ma na to nazor on ked sa to nebude dat tak urcite budeme vklad 2

luckalatte
14. jan 2021

Dievcata myslite ze je vhodne alebo potrebne si nasadit este Inozitol prasokovy ked uzivam Inofolic Combi?

ddudu
14. jan 2021

@butterfly333 ahoj...akurat dnes sme mali online konzultaciu s Dr. Koukal Reprogenesis. chcem sa ta spytat ak mozem. pisala si mi tu raz, ze tam bola aj tvoja kamaratka a mala tiez darovane vajicka. nevies nahodou ci ona si to riesila cez poistovnu? doktor nam povedal, ze cez poistovnu to sa dlho caka a ze to predlzuje....ci ona si to vybavovala cez poistovnu?

ddudu
14. jan 2021

chodite niekto este do reprogenesis Brno?