icon

KET 2022

depka92
17. máj 2022

Zdravím dámy, jsem již po několika KET a tak mě napadlo vytvořit vlákno, ať se navzájem podpoříme...najde se tu někdo,kdo byl/bude v květnu letos na KETu?

Strana
z2
diorissima
24. máj 2022

@sassa15 ja už by som tie kramy chcel dostať a naladiť sa dobre další ket

diorissima
24. máj 2022

@sassa15 saska tak ako som predpokladala … negatívne , ale tým že som sa s tým zrovnala a vyplakala skôr tak som to chvalabohu zobrala ako fakt a sup ide sa na další tentoraz úspešný reparát 🙂

gulocka7888
24. máj 2022

@diorissima silno držím palčeky 🙏

depka92
autor
24. máj 2022

@sassa15 udělala.jsem.test...nevim,slaboučký duch...ale stejně to bylo minulé...uvidíme zítra...

sassa15
25. máj 2022

@depka92 ale to je super ze mas ducha 🙂 . Potom daj vediet ako dnes. A ked mas tak aj foto potesi 🙂

sassa15
25. máj 2022

@diorissima velmi ti drzim palce, nech cim skor ti kramy dorazia. Mne zial minule tlacili na to nech mam jeden cyklus bez KET, asi aj kvoli tomu, ze to bolo na rychlo, 1. den cyklu (teda v co som uz od rana krvacala), bol den odberu krvi, kde som uz vedela teda ze nic z toho, tak som este v ten den mala konzultaciu s dr cez telefon. Ona bola za to nech uz v ten mesiac to neriesime, neviem ani preco, ale nakoniec som na to uz netlacila, ani sa nepytala, bola som rada ze nas tel rozhovor moc nenarusila dcerka 😅. Mne raz z pripravy vyrastlo daco, tak som to aj mala stopnute, tak asi skrz to. Nastastie to s kramamy aj odislo, ale teda musela som pockat s KET uz aj vtedy.

@depka92 no ja mam teda sebadisciplinu ako hojdaci ponik, mama ma poprosila nech jej kupim lieky, a teda rovno som kupila aj test 😅. Slabota riadna, skor duch ale je tam druha ciarka v limite, tak to od rana rozdychavam, lebo teda este to moze hociako dopadnut 🙂 . Takze celkom pravdepodobne je to na dobrej ceste. Mne zatial take slabe ciarky test robil len z ovitrelle alebo pri dcerke na zaciatku. Tak sa potichucky tesim 🤗

diorissima
25. máj 2022

@sassa15 hej už tlacim čas, prvýkrát to bolo u nás take ako teraz nič som necítila aninoro vklade ani cely čas, druhykrat to bolo úplne iné čiže vzhľadom na úspešnosť druhého ketu verím že tie ďalšie pokusy už budú vesele správy, asi sa tak všetko malo stat, zvolnila som v práci a vzala si 4 mesiace oddychu nech mame pekne rodinne leto a začnem s prácou až v septembri kde toho bude riadne veľa, ale teraz chcem pokoj, byt s deťmi mužom a dať si taky zdravý reset 🙂

sassa15
25. máj 2022

@diorissima spravne chapem, uz mas dve deticky z IVF? Woooow 😍

diorissima
25. máj 2022

@sassa15 nie oba jedno, prvé sa zadarilo ani neviem ako, druhé sa roky nedarilo aj napriek tomu že všetci lekári potvrdili že sme uolne v poriadku, pripisovali to vysokému pracovnému nasadeniu a stresu, tak sme potom išli na IVF z ktorého sa nám zadarilo druhé dieťa, keďže sme s mužom vždy túžili po veľkej rodine, túžim este mat jedno

sassa15
25. máj 2022

@diorissima jasne, chapem, aj ja som povodne chcela mat velku rodinu 🙂 . Momentalne budem rada ked teda to druhe sa nam postasti. S malou som vela krvacala bezdovodne, preto som aj vela bola v nemocnici, tak sa toho trosku aj bojim, kedze teraz uz mame malu, tak to by uz nebola sranda. Nakoniec som si povedala, ze kedze tam ziaden dovod nenasli, tak nie je to telesne, tak sa to zase nemusi opakovat. A mali sme zamrazenych drobcov, tak sme si povedali ze to vyskusame, ale ze do dalsieho IVF uz neideme. Ked sa nam to teraz podarilo tak nam zostava 1 zvlast zamrazene, a 2 dvojmo. Tak mooozno neskor sa rozhodneme este pre jedno dietatko. Uvidime ako mi to pojde s dvoma 😅. A teda ci manzel rozdycha ze stale budem len z domu robit, lebo uz mi vravel ze mu chybam v robote.

diorissima
25. máj 2022

@sassa15 vies čo ja mám veľa príkladov z okolia že každé tehotenstvo je iné, ja som síce ukážkový príklad toho že aj jedno aj druhé bolo ťažké vracala som 5 mesiacov niekoľko pobytov v nemocnici s mojim podlomeným zdravím. Po ženskej stránke vždy v poriadku ale moje telo to ťažko dávalo pritom som profesionálne sportovala a dodnes deň zabehnut pre mna 15 km nie je žiaden problém ale tehotenstvo to je koniec 😂

sassa15
30. máj 2022

@depka92 ako? robila si potom este test?

marinko1988
8. jún 2022

@depka92 ja som bola v utorok na vklad ....cely den som cítila take pichanie v bruchu ....neviem preco ....dnes sa cítim dajaka unavená a kríže ma bolia .... Moje prve ivf....mam doma z neho chlapceka 3r a teraz moje druhe ivf. ...no uvidime ....ale ak mam pravdu povedat cítim strach ze to nevide :( dnes druhy den bez roboty len lezanie ...este dobre ze mam mamku....pomaha mi teraz so synom

bianka198734
9. jún 2022

Ahojte ja som bola 3.6 na môj prvý vklad ktorý je aj posledný keďže nemáme nič zmrazené ☹️ , doma mame 7 ročnú dcérku oteh som prirodzene Dr povedal že šťastie 😁 test som si spravila 7.6 bol tak taký slabý duch dnes 9.6 test negatívny keďže som včera troska spinila ráno som bola ako samoplatca na krv a výsledky som mala 2.0 IU/I čo si myslite ?

Strana
z2