icon

KET 26.6.2023

marhulka2022
19. jún 2023

Ahojte, mate niektora vklad 26.6.2023? Bude to nas 7 vklad...

marhulka2022
autor
2. aug 2023

@jujulip som na tom podobne unava a je mi zle od zaludka ale nevraciam..mne je vzdy zle poobede do noci, teraz rano super.lekara mam az buduci stvrtok..par krat som zaspinila, tak ale verim, ze vsetko je ok..

jujulip
3. aug 2023

Ahojte dievčatá, my už máme 15mm😍 a zatiaľ je všetko v poriadku. V utorok bud týždeň mám odber krvi a koncom mesiaca kontrola.

marhulka2022
autor
3. aug 2023

@jujulip ja idem o tyzden vo stvrtok na kontrolu, tak som zvedava..pekne podrastlo..super.

lechmanova
3. aug 2023

@jujulip krásne som rada že je všetko ok.Ja som bola včera na kontrole v centre už posledný krát teraz sa mám objednať už ku gynekológovy aj na prvotrimestrialny ultrazvuk.Tiež u mňa bolo všetko v poriadku čo som mala strach lebo sa tehotenské príznaky na pár dní vytratili . Naše má 14mm .a to druhé bábo sa vstrebalo tak že už ho ledva vedela dr nájsť takže super.

jujulip
3. aug 2023

@lechmanova no vidíš, všetko je tak, ako má byť 😉.

marhulka2022
autor
3. aug 2023

@lechmanova super, ze je vsetko ok..a priznaky sa ti uz vratili po par dnoch co abstinovali??

lechmanova
3. aug 2023

@marhulka2022 áno to trvalo tak 3 dní že vôbec nič a už teraz nanovo mi je zle ráno zvraciam😔a chuť do jedla nemám jem len preto aby mi nebolo zle veľakrát ani neviem čo si mám dať .

butterflyeffect
7. aug 2023

Ahojte dievcata, tesim sa s vami velmi, a velmi dlrzim prsteky. My bojujeme dalek- ja som sa neozyvala nakolko to bol jeden kolotoc… minuly tyzden kyret, dnes po kontrole- hcg neklesa, stale stupa uz dosiahlo hladinu viac ako 12000 plod nevie nikto najst, uz ma na usg pozerali 4 doktory… som hospitalizovana, zajtra ma otvaraju a idu hladat plod…

marhulka2022
autor
8. aug 2023

@butterflyeffect drzim velmi palce, nevedela som, ze aj take veci sa deju...hcg je uz velmi vysoke na to aby ho nebolo vidno..daj vediet kde bolo..skore uzdravenie..

lechmanova
8. aug 2023

Joj moja zlatá ja som už bola zvedavá ako sa ti vedie.Tak ja som zažila presne to isté ale mne ho po troch dňoch našli.
Tak sa držkaj .V ktorej nemocnici si?

marhulka2022
autor
8. aug 2023

Ako sa mate dievcata? Ja mam az vo stvrtok kontrolu, od zajtra mam znizovat lieky.. hrozne sa bojim aby bolo vsetko v poriadku...

jujulip
8. aug 2023

@butterflyeffect aj ja ti prajem skoré uzdravenie. Škoda, že to tak dopadlo, no najdôležitejšie je teraz tvoje zdravie..drž sa✊

jujulip
8. aug 2023

@marhulka ahoj, ja sa mám dobre. Ráno som bola na krv, tehotenskú knižku som ešte nedostala 😒, som sa tešila 😁. A kto ti znižuje lieky, tvoj gynekológ? Ja mám v správe od Car, že až v 12. týždni postupne vysadiť amalgen a clexan má na starosti hematológia, oni by sa mali vyjadriť. Ale ty máš vyššie dávky, majú z čoho uberať, ja mám minimum, tak asi vedia čo robia. Moj lekár mi vravel, že tak necháme ako mám napísané.

marhulka2022
autor
8. aug 2023

@jujulip z centra mi dali rozpis, ale ja asi pockam do stvrtka co mi povie gynekolog. Mala som viac potratov a MA, tak uz den hore dole..
Ked ste boli na kontrole u svojho gynekologa, tak vas aj vysetroval ci len uz robil??

jujulip
8. aug 2023

@marhulka mne urobil sono, všetko si zapísal čo bolo v správe od Car a až koncom mesiaca mám prísť na poradňu. Dnes mi len sestrička zobrala krv.

butterflyeffect
8. aug 2023

@marhulka2022 nakonic v rohu maternice, vraj na usg sa to tvarilonako myom tak sa na to nikto nezameriaval

butterflyeffect
8. aug 2023

@lechmanova no posledne ranne sono bol zazitok ked na ultrazvuk naraz 6 pozerali a hladali. Nedalo sa ale laparoskopicky, tak ma rezali ako na cisarak. Rovno mi zobrali aj druhy vajcovod lebo bol silno pozrastany. Maternicu sa snazili co najmenej porusit aby som mohla ist na dalsi vklad. V nemocnici som v michalovciach, nechcela som do kosic, lebo tu to mame na skok, tak aby vedel muz hocikedy pribehnut. A uz som tu lezala minuly rok a bola som spokojna s pristupom, starostlivostou aj odbornostou.

butterflyeffect
8. aug 2023

@marhulka2022 urcite bude. Ja somnod zaciatku hovorila ze ja ked otehotniem tak sa bat budem cele tehotenstvo az kym nebudem mat babo v naruci. Zeny ako my, ktore po tom tuzi roky to neberu ako samozrejmost ze bude ok, preto ten stres stale

marhulka2022
autor
8. aug 2023

@butterflyeffect podstatne je, ze sa naslo a ukoncili to, ked to nebolo prosperujuce. Rychle zotavenie nech si cim skorej fit a mozes do dalsieho vkladu, ktory bude uz urcite uspesny..
Je to velmi cele stresujuce aj ist sa vycikat a nehovorim o tom, ked zo mna tecie utogestan ze sa chodim pozerat ci je vlozka cista..je to psycho cele.

marhulka2022
autor
10. aug 2023

Tak ja po kontrole dnes.. mame 21 mm vsetko v poriadku, tesim sa

butterflyeffect
10. aug 2023

@marhulka2022 len tak dalej, krasne rastie 😍

jujulip
10. aug 2023

@marhulka2022 supeer, bublinka rastie❤️

marhulka2022
autor
10. aug 2023

@butterflyeffect ako sa mas? Uz si doma z nemocnice??

butterflyeffect
10. aug 2023

@marhulka2022 dakujem, lepsie, zatial este v nemocnici, nadejam sa ze zajtra by ma mohli pustit, ale zatial to nemam potvrdene

lechmanova
10. aug 2023

@butterflyeffect skoré uzdravenie 😔 a uži si aspoň trošku leto . Máte ešte mrazáčikov?

butterflyeffect
11. aug 2023

@lechmanova dakujem velmi pekne. Mame este 3 mraziacikov chvalabohu, hned ako sa bude dat, tak ideme na dalsi vklad.

marhulka2022
autor
17. aug 2023

Ahojte, ako sa mate??
Ja mam kazdy den nevolnosti vo vecernych hodinach a celu noc som ako na vode...nepomaha nic..ale nevadi, vydrzim. V ut mam kontrolu uzv u gynekologa.kupila som si doppler na odposluch srdiecka no zatial som nenasla kde je male, asi mam na bruchu velku vrstvu tuku 😁

lechmanova
17. aug 2023

@marhulka2022 ahoj ja zas ráno mi je zle a zvraciam.Nemam chuť na jedlo musím rozmýšľať čo by som zjedla lebo mi je zle . Kontrolu mám až 13.9.Taký odposluch som mala tiež pri prvom tehotenstve len som ho dala kamarátke a ta mi to dodnes nevrátila.Je to dobrá vec .

marhulka2022
autor
17. aug 2023

@lechmanova a v ktorom tyzdni ti 1x zaznamenalo akciu srdiecka nepamatas si?

jujulip
17. aug 2023

Ahojte dievčatá, ja sa mám celkom fajn, sem-tam ma chytia mdloby ale ináč dá sa to.. Skor v noci zle spím, neviem si nájsť miesto. Energie mám tiež pomenej, ale kým nezvraciam tak super🙈 ja mam 28.8 3D sono, som zvedavá, dúfam že je všetko v poriadku🙏. Ten doppler je pre mňa novinka, vieš odporucit aj nejakú konkrétnu značku?