KET 26.6.2023
Ahojte, mate niektora vklad 26.6.2023? Bude to nas 7 vklad...
@jujulip mam tento
Ale idem hovymenit za angelsoud..
@marhulka2022 som mala angelsound obyčajný z Aliexpresu a pekne bolo počuť ale veru že nepamätám v ktorom týždni už bolo počuť.
Dievčatá chcem sa len opýtať či amalgen a prolutex je to isté? Pozerala som koľko mám ešte liekov a amalgen mi pomaly dochádza a bude to na tesnotku, mám do budúcej nedele a až v stredu idem k lekárovi a mala by som už vysadzovať v ten týždeň, ale mám ešte krabičku prolutexu. Ako zavolám lekárovi, len či náhodou neviete ako to funguje😉
@jujulip áno je to to isté
@lechmanova ďakujem👍
Ahojte, kedy mate prve screeningi?
Mne uz konecne 2 dni nebolo az tak zle a pocujem srdiecko cez angelsound..
@marhulka2022 ahoj ja mam teraz v pondelok 3d sono a strašne som zvedavá.. Teraz posledné dni mi narástlo bruško, zle mi nie je vôbec, dokonca som nastúpila po dovolenke do prace, a zatiaľ v pohode...v stredu mám ešte 1.poradnu, takže budúci týždeň bude plný noviniek.
@marhulka2022 držím prsty, prešli sme tým 3x, bola som prepichaná, ubolená, rezignovaná .... A teraz moje sladké mimi spinká pri mne už takmer 5 mesiacov. Ďakujem Bohu, ďakujem gyncare, ďakujem životu za môj poklad. Stále ma pohľad na ňu dojíma k slzám šťastia .... Stojí to za akékoľvek utrpenie a bolesť 🤱❤️
@jujulip a prvotrimestrialny scrining si uz mala?
@marhulka2022 to mam v pondelok.
@jujulip aj ja ale neviem ci budu robit aj 3D..
@jujulip neviem ci mas aj ty ten pocit ale ja niekedy citim kde plod je take pevne nieco..ci mi sibe?? Je to mozne?
@marhulka a kde ideš? No ja som to tak pochopila ze by mali robiť 3d, lebo 2d to je klasika u gynekológa, ale netuším..Nešibe ti, aj to cítim, ja som to cítila od začiatku, dievčatá na koníku ma skoro zjedli keď som napísala ze cítim bod, kde sa embryo uhniezdilo..a teraz tam cítim niečo "pevne pripevnené".
@jujulip presne tak to citim aj ja./pamatam si potom radsej aministratorka odstranila prispevok/. ja idem do nemocnice bory..potom v stredu mam odbery a buduci tyzden by som mala dostat teh.knizku..
@marhulka2022 tak v pondelok si napíšeme 😉 držme si prsty aby všetko bolo v poriadku🙏❤️ @lechmanova ty si ako na tom? 😉
@marhulka2022 tie dámy si nevšímajte, pokiaľ je to tam dokonca prilepené, môže to žienka cítiť
Ahojte mi sme včera boli na kúpalisku s malou tak až dneska odpisujem no ja sa nekúpem neriskujem .Ja má 1trimestrialny 4.9 v KE sonoclinic .Gynekológ až 13.9.Tehu knižku už mám.Mne je hrozne ráno stále zvraciam to som mala aj pri malej .Ja si to vôbec neuživam 😔A určite má neminie preeklapsia to má na to upozornil gynekolog takže to budem mať zase pestré
@lechmanova aj ja idem do sonoclinic. Co je to preeklapsia? Prepáč,všetko je pre mňa nové🙈
@jujulip ja som objednaná k nejakej ukrajinke.Áno aj pre mňa bolo všetko nové študovala som za pochodu som ani netušila čo to je.Vysoký tlak a sa ti telo zalieva s vodou.
@jujulip ahoj, u nas vsetko v poriadku, na 80% zdrave vysnene dievcatko...❤❤❤
@marhulka2022 ahoj, gratulujem! 😍 Aj u nás je všetko ok, ale nevedeli mi povedať čo to bude. @lechmanova mám z toho sonoclinic také zmiešané pocity, 10 minutová záležitosť, vyšetrenie robil mladý lekár MUDr. Hatiar, tak rýchlo rozprával, robil 2D aj na 3D prepol. Boli tam ozaj pekné zábery a teraz som pozerala USB a také fotky mi dal rozmazane..muž bol so mnou, tiež je trochu sklamaný ze to išlo ako z rýchlika (za tu cenu) ale sme šťastni ze zatiaľ je všetko v norme, výsledky z krvi až budúci týždeň.
@jujulip mne robili uzv v nemocnici bory cca 35 min. Aj cez brucho ajzo spodu..fotky mame celkom pekne vytlacene a neplatili sme nic.
@marhulka2022 akože ja som platila 85 eur, urobil sono len cez brucho a keď napíšem ze som tam ležala 10 min. tak asi aj veľa.. Fotka v dnešnej dobe by už mala byť samozrejmosť.
@jujulip aj ti pomenovaval organy, zaludok, prazdny mocovy mechur, kde je placenta,mozog, prsty ratala, kosti sme videli,prejasnenie sijove, nosovu kosticku, este mame maly zltkovy vak..
@jujulip ako bije srdiecko ako ide donho krv, ako ide krv cez placentu..a koncili uzv ze prehliadli moje stehenne tepny ako do nich prudi krv..
@marhulka2022 pomenoval ale tak rýchlo rozprával a preklikával.. Ukazoval tiež šiju, mozog, nosovu kostičku, srdiečko že už je rozdelené na časti pustil na par sekúnd zvuk, žalúdok, prsty nepočítal..a ukončil to tým, že to co by mal v momentálnom týždni vidieť vidí a je to v poriadku. Že to ešte skoro.
@marhulka2022 krásne správy a aj že ti už vedeli povedať pohlavie.Som nevedela že to vedia už tak skoro zistiť.
@jujulip presne toho som sa bála že tiež tam budem sklamaná lebo som zopár recenzií čítala že tam majú ženy zlú skúsenosť.Veľmi som zvažovala ísť k Dr.Juhasovy do Myslavy ako pri prvej tam som vtedy bola spokojná len aj gynekológ tentokrát odporučil sonoclinic tak som sa dala presvedčiť.
Ale aspoň že je bábo ok len by si mali dať záležať a tá cena je nafúknutá no😔
@lechmanova ja som v centre dostala vizitku na Myslavu, ale práveže oni majú veľa zlých recenzií, že Juhas zvykne strašiť a vymýšľa diagnózy, aby sa zaplatili ďalšie testy, tak som si povedala ze toto mi netreba. Ja som chcela ísť k Dankovčíkovi, ale má dovolenku a zrejme už tak často nerobí. Ty možno budeš spokojná, možno len mňa tak odpinkali, lebo boli v časovej tiesni..

@marhulka2022 doppler bude asi značka však🙂 typ som myslela.