KET 26.6.2023
Ahojte, mate niektora vklad 26.6.2023? Bude to nas 7 vklad...
@jujulip ahoj, kedze mam dost nad 40, tak som odmietla tripple testy boli by ovplyvnene mojim vekom kde sa berie statistika poruch podla veku. Morfologicky v 13tt bol ok, teraz v 20 idem opat na uzv screening, pokial by sa tam nieco nezdalo, tak potom pojdem do trisomy ci nifty testov. Takto to mam ja.
Na poslednom uzv v 15tt mi dr potvrdil, ze ani on medzi nozkami nic nevidi ale, ze presnejsie na buduce. V 13 tt na morfol uzv mi lekarka povedala, ze na 80%dievcatko.
A ako ste na tom s pohybami? Ja uz citim par dni..neviem ci je to mozne ale myslim, ze je to ono..
@marhulka2022 aj ja to tak asi urobím, počkám na morfologický utz a potom budem riešiť. Aj keď testom nič nevyriešim, beriem to tak že je to v Božích rukách. No ja pár dni cítim niečo, ale neviem to ešte špecifikovať či sú to pohyby bábätká, ešte asi nie🤷♀️
@jujulip ja to citim tak ako keby mi nieco vyplavalo tvrde pod kozu a naraz to tam nieje..
@jujulip nehovorim, ze na tie testy nemam, mam ale su to tak prestrelene sumy ze az.
Nas za 1.5 roky cele ivf stalo uz cca 22000 euro sme samoplatci, tak ak bude treba tak tych pat drobnych oproti tomu co v tom uz mame dame to je najmenej..
@marhulka2022 samozrejme, ja tiež nemám problém dať tých pár stoviek, ale zase chcem ísť na to zo sedliackym rozumom...
@marhulka2022 môžem sa spýtať koľko máš rokov?ja mám 40rokov .Ja som bola na ten Triple test ale tým že tým výsledkom neverím nebude to pre mňa nič znamenať aj keď bude pozitívny.Na ultrazvuku je stále zatiaľ všetko v poriadku 🙏
@lechmanova ja mam 46..11rokov sme sa snazili..1x MA v 11tt, 1x spontany potrat v 6tt a 1x spontany v 7tt a 1x s 2 embryami biochemicke..takze cakame duhovy, vymodleny,vytuzeny zazrak, ktory milujeme uz teraz nekonecne..
@marhulka2022 Tak to je fakt dlhá doba a škoda že to nevychádzalo.Tak držím palce aby ste to dotiahli do úspešného konca🙏Ja som urobila chybu že som si dala 7rokov pauzy tiež to nevychádzalo som tomu neverila ale po 7dmich rokoch sa trošku posunula medicína tak asi vďaka tomu mám dcérku a teraz v brušku bábo.
@lechmanova verime v stastny koniec.. ze v marci porodim zdrave dietatko..viem, ze este dlha cesta pred nami ale zvladneme ju...zazraky sa deju..
@lechmanova ahoj, ja este nie, nic som taka opatrna..povedala som si, ze az po novom roku budem vsetko riesit...
@lechmanova my sme boli 2 týždne dozadu len tak pozrieť v rámci prechádzky, ale povedali sme si, že ešte chvílu počkáme.
Ahojte, prosim vas, stalo sa mi ze som sedela na sedacke a citila, ze zo mna nieco vytieklo. Isla som na wc a mala som mokre nohavicky, bolo to pred hodinou, teraz uz nic. Zlakla som sa, ze krvacam. Beriem na noc utrogestan ale nemyslim si, ze by to mohli byt pozostatky z neho?
@marhulka2022 moze to byť nejaký vodnatý vytok, možno aj utrogestan. Ja od začiatku tehotenstva nosím intimky najprv kvoli utrogestanu ale aj po vysadení ich potrebujem kvôli výtokom. Ja si myslím ze to je normálne. Hlavne ze to nie je krv.
@marhulka2022 ahoj minule jedna kočka písala že znej vytiekol taký hustý hlien dosť veľké množstvo tak jej písali že je to normálne tak dúfam že aj v tvojom prípade je to ok. .
Ahojte, vsetko v poriadku babatko vazilo 211g a zodpovedalo 17+6..len moja placenta na PS zasahuje do dolného segmentu, verim ze sa vytiahne hore..
@jujulip to som citala a doma, dr mi nic nepovedala, snad nebude prekryvat krcok ale vytiahne sa hore.. opytam sa ked pojdem na screeningovy uzv
@jujulip o 10:00h dúfam že ma zoberú na čas lebo potom musím stihnúť ešte hematologiu.Určite sa stretneme 🙂

Ahojte dievčatá, dúfam že sa máte dobre. Ja som práve prišla z poradne trochu skleslá, že neviem ešte čo čakáme, nechcel mi to doktor povedať, že sa ešte môže pomýliť tak si ešte mesiac počkáme. Chcem sa vás opýtať, spomínal mi Trisomy test na odhalenie porúch, ktorý nie je povinný, máme sa rozhodnúť. Neviem, popravde s tým nie som stotožnená lebo aj sám povedal, že test je veľmi citlivý a môže výjst pozitívne aj keď bude v konečnom dôsledku všetko ok. Vy si ho budete dávať robiť?