icon

KET 26.6.2023

marhulka2022
19. jún 2023

Ahojte, mate niektora vklad 26.6.2023? Bude to nas 7 vklad...

marhulka2022
autor
8. feb 2024

@jujulip presne mam na to taky isty nazor ako ty..necvicim ani cvicit nemam v plane.
Jedine na fitlopte si pohopsam..

jujulip
8. feb 2024

@marhulka2022 trochu ma to stresuje lebo všade čítam ako to ženy nacvičuju a ako dobre urobili.. Ale ja neviem, proste co ma prísť príde, dúfam ze nebudem ľutovať ze som to nevyskúšala.

marhulka2022
autor
9. feb 2024

@jujulip ty si prvorodicka??

jujulip
9. feb 2024

@marhulka2022 áno som..

lechmanova
12. feb 2024

Ahojte ja som v nemocnici zase odtiekla mi plodová voda takže pravdepodobne maličký zajtra už bude na svete ak sa to skomplikuje tak aj v nocí.Drżte palce

lechmanova
Autor odpoveď zmazal
marhulka2022
autor
12. feb 2024

@lechmanova velmi drzim palce..budem na vas mysliet, daj vediet co a ako...

jujulip
13. feb 2024

@lechmanova držím palce, držte sa ty aj maličký🙏

jujulip
15. feb 2024

Ahojte dievčatá, dnes posledná poradňa, najbližšia už v nemocnici dúfam že stihnem aspoň jednu,malý má okolo 2800g. @lechmanová dúfam, že ste v poriadku..🙏

marhulka2022
autor
15. feb 2024

@jujulip ahoj, ja som bola dnes tiez, streptokok negativny nastastie. Malicka sa otocila dolu hlavickou som otvorena na spic prsta a mala nalieha hlavickou. Tak uvidime ako to pojde..uzi pijem malinnik, buduci tyzden skusim naparku..

Tiez stale pozeram ci uz @lechmanova nieco napisala.. dlho nas drzi v napati 😉

jujulip
15. feb 2024

@marhulka2022 ja som mala streptokoka lieceneho takže nevyhnem sa ATB pred pôrodom, ešte otvorená nie som ale tiež hlavička nalieha.. Ja pijem už niekoľko dní 1x čaj z malín nika druhý deň 1x z alchymilky..ale už ich asi dám spolu. Máš takú bylinnu zmes na naparku, či len pomiešaš? Aj ja by som chcela ale ešte počkám.

lechmanova
17. feb 2024

Ahojte tak dievčatá maličký prišiel na svet 13.2 ,8:28 h ,s váhou 2200gr . Už je somnou na izbe je drobulinky ale pekne dýcha možno v nedeľu alebo v pondelok pôjdeme už domov.

marhulka2022
autor
17. feb 2024

@lechmanova ahoj, gratulujem, krasny je ani sa mi nechce verit, ze aj moja mala je taka v brusku.
Zelam hlavne vela zdravicka a rychle zotavenie..batoztek lasky..ale je ozaj malicky 2200..❤❤❤
@jujulip Ja som asi prechladla boli ma v hrdle..som cela opuchnuta..mam namiesanu zmes na naparku co som pouzivala pred vkladom, tak skusim tu. Vidis alchemilka ma nenapadla pit aj tu mam doma..

lechmanova
17. feb 2024

Áno je maličký ako kuriatko 😁 Dneska mi oznámili že môžme ísť domov len čakám ešte na Aristu lebo ma pobolieva hlava od spinalu čo mi pichli .

jujulip
18. feb 2024

@lechmanova juj gratulujem ❣️ Krásny je, taky malý chrobáčik...aj nám prezradíš ako sa volá? Tak už to máš za sebou, už len si ho užívajte💞.. A my ešte čakáme ďalej.. 😉

jujulip
28. feb 2024

@marhulka2022 ahoj, ako sa máš? Ja som po prvej poradni v nemocnici.. Všetko je zavreté, tvrdé, nepripravené..🙄 Ze uz by mal byť iný nalez.. Veľmi ma nepotešili, prenášať by som nerada, ani vyvolavať🙈.. No uvidíme co bude o týždeň.

marhulka2022
autor
28. feb 2024

@jujulip ahoj, ja som bola min tyzden na pol prsta..ked budem zajtra na 1cm tak mi urobia hamiltona nakolko mam teh cukrovku na odporucenie diabetologa, tak dufam ze uz budem rodit kazdym dnom..nedavam to uz akosi..

jujulip
29. feb 2024

@marhulka2022 juj, tak budem na teba myslieť🙏 Nech všetko dobre dopadne..

marhulka2022
autor
29. feb 2024

@jujulip no cakam...hmat nebolel..zatial bez zmeny..

lechmanova
29. feb 2024

@jujulip maličký sa volá Martinko po tatovi🙂 áno som rada že to už mám za sebou.Budem na Vás myslieť dúfam že nebudete mať ťažký pôrod

lechmanova
29. feb 2024

@marhulka2022 myslím na teba dúfam že to dáte na jedničku

marhulka2022
autor
29. feb 2024

@lechmanova dakujem, len aby sa to pohlo..zatial bez zmeny nic..

jujulip
3. mar 2024

@marhulka2022 ahoj, ako si na tom? Čakám každú chvíľu na novinky😉

marhulka2022
autor
3. mar 2024

@jujulip dnes som porodila...dievcatko..

marhulka2022
autor
3. mar 2024

@jujulip si na rade z nasej trojice...

jujulip
4. mar 2024

@marhulka2022 gratulujem❣️dievčatá ako vám dobre, máte to už za sebou. Mne dnes ráno 5,30 odtiekla plodová voda, momentálne ležím v nemocnici a čakáme..

marhulka2022
autor
4. mar 2024

@jujulip prosim necakajte naliehaj na lekarov!!!
Moja sa narodila 36 hodin po odteceni plodovej vody a je na jiske..
A mne je hrozne..

jujulip
4. mar 2024

@marhulka2022 co sa stalo?? Preco je na jiske? 🙏 Bud silná, všetko poriadku ❤️Začínam mať bolesti, musíme počkať kým sa to rozbehne..

marhulka2022
autor
4. mar 2024

@jujulip dostala infekciu z toho ze bolo malo plodovej vody...

lechmanova
4. mar 2024

@marhulka2022 čože?mne večer začala tiecť a hneď ráno o 8smej ma brali .A si porodila prirodzene?Gratulujem a prajem vám obom veľa zdravíčka ❤️