KET 26.6.2023
Ahojte, mate niektora vklad 26.6.2023? Bude to nas 7 vklad...
@marhulka2022 trochu ma to stresuje lebo všade čítam ako to ženy nacvičuju a ako dobre urobili.. Ale ja neviem, proste co ma prísť príde, dúfam ze nebudem ľutovať ze som to nevyskúšala.
@jujulip ty si prvorodicka??
@marhulka2022 áno som..
Ahojte ja som v nemocnici zase odtiekla mi plodová voda takže pravdepodobne maličký zajtra už bude na svete ak sa to skomplikuje tak aj v nocí.Drżte palce
@lechmanova velmi drzim palce..budem na vas mysliet, daj vediet co a ako...
@lechmanova držím palce, držte sa ty aj maličký🙏
@jujulip ahoj, ja som bola dnes tiez, streptokok negativny nastastie. Malicka sa otocila dolu hlavickou som otvorena na spic prsta a mala nalieha hlavickou. Tak uvidime ako to pojde..uzi pijem malinnik, buduci tyzden skusim naparku..
Tiez stale pozeram ci uz @lechmanova nieco napisala.. dlho nas drzi v napati 😉
@marhulka2022 ja som mala streptokoka lieceneho takže nevyhnem sa ATB pred pôrodom, ešte otvorená nie som ale tiež hlavička nalieha.. Ja pijem už niekoľko dní 1x čaj z malín nika druhý deň 1x z alchymilky..ale už ich asi dám spolu. Máš takú bylinnu zmes na naparku, či len pomiešaš? Aj ja by som chcela ale ešte počkám.
@lechmanova ahoj, gratulujem, krasny je ani sa mi nechce verit, ze aj moja mala je taka v brusku.
Zelam hlavne vela zdravicka a rychle zotavenie..batoztek lasky..ale je ozaj malicky 2200..❤❤❤
@jujulip Ja som asi prechladla boli ma v hrdle..som cela opuchnuta..mam namiesanu zmes na naparku co som pouzivala pred vkladom, tak skusim tu. Vidis alchemilka ma nenapadla pit aj tu mam doma..
Áno je maličký ako kuriatko 😁 Dneska mi oznámili že môžme ísť domov len čakám ešte na Aristu lebo ma pobolieva hlava od spinalu čo mi pichli .
@lechmanova juj gratulujem ❣️ Krásny je, taky malý chrobáčik...aj nám prezradíš ako sa volá? Tak už to máš za sebou, už len si ho užívajte💞.. A my ešte čakáme ďalej.. 😉
@marhulka2022 ahoj, ako sa máš? Ja som po prvej poradni v nemocnici.. Všetko je zavreté, tvrdé, nepripravené..🙄 Ze uz by mal byť iný nalez.. Veľmi ma nepotešili, prenášať by som nerada, ani vyvolavať🙈.. No uvidíme co bude o týždeň.
@jujulip ahoj, ja som bola min tyzden na pol prsta..ked budem zajtra na 1cm tak mi urobia hamiltona nakolko mam teh cukrovku na odporucenie diabetologa, tak dufam ze uz budem rodit kazdym dnom..nedavam to uz akosi..
@marhulka2022 juj, tak budem na teba myslieť🙏 Nech všetko dobre dopadne..
@jujulip no cakam...hmat nebolel..zatial bez zmeny..
@jujulip maličký sa volá Martinko po tatovi🙂 áno som rada že to už mám za sebou.Budem na Vás myslieť dúfam že nebudete mať ťažký pôrod
@marhulka2022 myslím na teba dúfam že to dáte na jedničku
@lechmanova dakujem, len aby sa to pohlo..zatial bez zmeny nic..
@marhulka2022 ahoj, ako si na tom? Čakám každú chvíľu na novinky😉
@jujulip dnes som porodila...dievcatko..
@jujulip si na rade z nasej trojice...
@marhulka2022 gratulujem❣️dievčatá ako vám dobre, máte to už za sebou. Mne dnes ráno 5,30 odtiekla plodová voda, momentálne ležím v nemocnici a čakáme..
@jujulip prosim necakajte naliehaj na lekarov!!!
Moja sa narodila 36 hodin po odteceni plodovej vody a je na jiske..
A mne je hrozne..
@marhulka2022 co sa stalo?? Preco je na jiske? 🙏 Bud silná, všetko poriadku ❤️Začínam mať bolesti, musíme počkať kým sa to rozbehne..
@jujulip dostala infekciu z toho ze bolo malo plodovej vody...
@marhulka2022 čože?mne večer začala tiecť a hneď ráno o 8smej ma brali .A si porodila prirodzene?Gratulujem a prajem vám obom veľa zdravíčka ❤️

@jujulip presne mam na to taky isty nazor ako ty..necvicim ani cvicit nemam v plane.
Jedine na fitlopte si pohopsam..