KET 26.6.2023
Ahojte, mate niektora vklad 26.6.2023? Bude to nas 7 vklad...
@marhulka2022 tak to je krásna čiaročka gratulujem❤️ tak ja asi idem najskôr na krvný test 6.7 tak to je za chvíľku už asi tie 3dni vydržím netestovať
Dobre ránko prajem 😊 tak som po teste a nechce sa mi to síce veriť, ale opäť bez koľajnice. Držím vám veľmi palce baby, aby vám to vyšlo ❤️
@mimieee nestrácaj nádej možno krvný test bude pozitívny.
@mimieee 10 den je rozhodujuci, tak nevesaj hlavu este..
@mimieee nestracaj nadej, citala som aj take ze mali negativne doma a z krvi vysiel pozitivny. Drzim silno prsteky
Ja stále nič, bez príznakov. Vo štvrtok očakávam MS, tak som zvedavá či nastúpia bolesti..Ale budem dúfať do poslednej chvíle.
@jujulip ms ti blokuju hormony co berieme, ci ides v prirodzenom cykle??
@marhulka2022 áno blokujú, ale pri predošlých vkladoch som mala bolesti a hneď ako som vysadila progesteron prišla MS. Brala som 5 dní pred vkladom utrogestan aj ovitrelle som pichla. Takže to asi nebol prirodzeny cyklus však.
@jujulip myslim, ze to je prirodzeny cyklus. Ja beriem aj estrofem.od 2 dna ms
Ďakujem vám pekne, no už som ti vzdala 😔 sledujem vás však nadalej a silno držím palciaky 😉🙂
@jujulip to je prirodzený cyklus, lebo okrem utrogestanu a ovitrelle nemáš žiadne hormóny. Mala som to rovnako +teda tie intralipidy. V iscare do mňa predtým nacpali kopu hormónov, napriek tomu, ze mam pravidelnú ovulaciu, no im sa to viac páčilo tak, ze si tými hormónmi nacasovali cyklus... 🤷♀️
@jujulip jej super!!!tesim sa a tebou..neviem aku znacku testu si pouzila, ja len dr max pouzivam
@marhulka Top test myslím, fialová krabička..neviem či je spoľahlivý. Najprv sa mi zdal test premočeny, ale potom keď uschol tak sa objavila čiarka. Sama neviem čo si mám myslieť🤔.. Ale teším sa, že aspoň nebol snehovobiely ako stale😀.. Nechcem sa predčasne tešiť, ale v kútiku duše dúfam v dobrý koniec❤️
@jujulip kup dr maxa test, ci kedy ides na krv??
@marhulka2022 áno mám v pláne kúpiť, teraz sa bojím že už mi neukáže nič🙈🙄 ty si ako na tom?
@ na krv až v utorok.. Ešte si počkám.
@jujulip dnes som netestovala kurier mi privezie testy okolo obeda
Ale vcerajsia a predvcerajsia sa mi zdala byt ciarka rovnaka.. ja idem na krv v pondelok
Dievčatá mne práve volali z Car oznámili mi hcg 217❤️ja som v šoku lebo som sa pripravila na to že to bude negatívne
@lechmanova jeeej to je super správa❤️. Gratulujem! A tíško závidím😉😁
@lechmanova super, nech len rastie...ides aj na kontrolny odber??
@marhulka2022 áno v pondelok.
Dievcata, ja dnes test z krvi pozitivny- hcg 253 v pondelok idem na kontrolny 😍
@marhulka2022 gratulujem, krasne tmavnu 😍
@jujulip podla mna ja pozitivny 😍 myslim ze sa mozes tesit 🥰
@lechmanova gratulujem k dobrym spravam 😍
@butterflyeffect super gratulujem..kolky si dnes den??

@marhulka2022 a ďakujem za podporu 😁❤️