icon

KET 26.6.2023

marhulka2022
19. jún 2023

Ahojte, mate niektora vklad 26.6.2023? Bude to nas 7 vklad...

butterflyeffect
13. júl 2023

Mam otázočku? Beriete okrem predpisaných liekov aj nejaké vitamíny? Mne v centre nekázali nič brať, ani moja gynekologicka mi nikdy neodporucala kym sme riesili s nou… tak som len zvedava, lebo zvazujem ci aspon nejaku kyselinu listovu alebo magnezium alebo ca ja viem co by nebolo treba, lebo všade tu na MK zeny pisu ze rozne vitaminy, bylinky beru…🤔

jujulip
13. júl 2023

Ja som doteraz brala kys. listovú (800),včera som si kúpila komplex vitamínov Femibion1. Ten tiež obsahuje aj kys.listovu ale len 400,tak si dávam k tomu ešte jednu tabletu (400).

marhulka2022
autor
13. júl 2023

@butterflyeffect ja beriem tuto kyselinu listovu, vraj sa inak lepsie ci co vstrebava a toto magnezium..je super ked hlava boli..

lechmanova
14. júl 2023

@butterflyeffect ja len femibion 1,Asi mesiac pred vkladom som začala.
Ja sa zas chcem spýtať či ste kavičkarky ja som od vkladu nepila asi len 2 šálky aj to len slabú.Vy si doprajete kávu?

marhulka2022
autor
14. júl 2023

@lechmanova nepijem kavu..ale mysli., ze ti nemoze v rozumnom mnozstve ublizit..

jujulip
14. júl 2023

Ja som neprestala piť kávu.. Dávam si 2x denne s mliekom a pohoda.

jujulip
15. júl 2023

Dievčatá, ako sa cítite? Ja total nič, som z toho trochu frustrovaná 😔

butterflyeffect
15. júl 2023

Ja som kavu obmedzila-predtym som zvykla 2-3 denne teraz si davam len jednu. Ze vraj aj 2 salky su ok..

lechmanova
15. júl 2023

@jujulip no ja som ráno vstala že mi je zle zbledla som prehnalo ma úplne ma oblial pot som si musela naspäť ľahnúť.Asi mi klesol tlak včera zas menštruačné bolesti.A teraz tiež už nič som sa schladila v sprche ani prsia nemám citlivé tiež mám rôzne myšlienky 😔

lechmanova
15. júl 2023

@butterflyeffect áno 2šalky že sú vraj ok len už človek nevie čo má obmedziť aby bolo dobré 😁pri prvom tehotenstve som prestala piť tiež od vkladu a potom mi zapáchala tak mi nechýbala no teraz sa mi žiada

marhulka2022
autor
15. júl 2023

@lechmanova presne aj ja mam bolesti na ms az na wc sa bojim ist ze budem krvacat ked sa utriem
Po tych mojich nezdaroch je psychika uplne v koncoch..mna prsia bolia hrozne ale to z progesteronu 2x picham prolutex a 2x zavadzam 400 utrogestanu

lechmanova
15. júl 2023

@marhulka2022 No tiež som dvakrát doma potratila takže viem že to príde náhle tak sa bojím .No máš dvojnásobok progesterónu ako beriem ja

jujulip
19. júl 2023

Ahojte dievčatá, ako sa máte? Kedy idete na sono?

marhulka2022
autor
19. júl 2023

@jujulip ahoj, v pondelok ideme na 1 sono, strasne som zvedava ci je vsetko ok.
Ako sa mas?
Mna bolia, prsia, chrbat sem tam podbrusko a mam vlci hlad v noci ale oddolavam.

jujulip
19. júl 2023

Ja idem až v utorok na sono, ale tak sa bojím.. Sa modlím, aby bolo všetko ok. Ja nemám príznaky, takze moja hlava to proste ťažko znáša, či som vlastne tehotná, či čo sa deje...tak uvidíme.

marhulka2022
autor
19. júl 2023

@jujulip ja som sa aj vcera testovala pre istotu ci je test dost silny...

jujulip
19. júl 2023

Aj mňa to napadlo kúpiť si zase test..

jujulip
19. júl 2023

@marhulka testla si ráno ci cez deň?

marhulka2022
autor
19. júl 2023

@jujulip teraz je to uz jedno kedy stale si rovnako silne ako testovacia ciarka
Ja som uplne k.o
Vstavala som rano o 8.15 o pol 11 zaspala a teraz vstavam.. ja z tych dni nic nemam..😁

butterflyeffect
19. júl 2023

Tiez v pondelok na sono, som zvedava. Necitim nijake extra priznaky, uz ani prsia nebolia, len obcas to pichanie v bruchu a bolesti-to mi skor robi starosti, bojim sa ci vsetko ok. Napriklad dnes necitim ani to pichanie a bolesti…

lechmanova
19. júl 2023

Ja necítim tiež nič akurát prsia trošku citlivejšie.Už ani pichanie ani menštruačné bolesti nemám.Akurat o 14-15:00h ma ťahá na spanie.

jujulip
21. júl 2023

Ahojte dievčatá, to aj vy ste nonstop hladné? Ja už neviem čo by som zjedla.. 🙈😏

lechmanova
21. júl 2023

@jujulip heeh a že žiadne príznaky 😁👍 Mne zas začne byť čudne nepociťujem hlad len mi začne byť zle a hneď keď dačo zjem mi je lepšie.

jujulip
21. júl 2023

@lechmanova ak je toto regulérny príznak, tak potom beriem spať🙈😁 No, musím sa krotiť..

marhulka2022
autor
21. júl 2023

2 vecere som mala zimnicu, nemali ste to niektora?
Musim jest kazde 2 hodiny inak sa trasiem od hladu..vstavala som o 8.30 a zaspala o 12 do 14..uplny kojenec, ale myslim, ze je to tymi konskymi davkami progesteronu co ja msm..2x denne picham prolutex a 2x denne zavadzam utogestan 400. Pisala som dr ze v pondelok mi upravia davky lebo uz je v 7ťt aj placenta..tak som zvedava

jujulip
21. júl 2023

@marhulka2022 fuuha, mňa by zaujímalo ze podla čoho dávajú tie dávky progesteronu..

marhulka2022
autor
21. júl 2023

@jujulip brali mi krv na progestwron
V den uzv pred vkladom, den vkladu a pri hcg mala som malo aby som nezacala krvacat navysili progesteron

lechmanova
21. júl 2023

@marhulka2022 to už sme v 7tt? Som sa aj chcela tu v skupinke spýtať že vktorom týždni môžme byť predpokladala som že tak 5/6tt

marhulka2022
autor
21. júl 2023

@lechmanova ja som mala 1 den ms 8.6 to je 6+1 cize prebieha 7tt

butterflyeffect
21. júl 2023

@marhulka2022 ja som mala zimnicu pred dvoma dnami, ale spojenu s traviacimi tazkostami a zvysenou teplotou…. Hladna som stale ale musim si davat pozor na stravu co zjem, lebo z toho progesteronu mam tak hrozne travenie ze uz som 2 dni prelezala v takych krcoch ze som plakala… volala som do CAR tak ma ukludnili trochu lebo ked mi vybehla teplota tak som zacala mat strach, ale chvalabohu ma ukludnila. Googlila som a vsetko spojene s progesteronom, tiez dufam ze mi znizia davky.