icon

KET 26.6.2023

marhulka2022
19. jún 2023

Ahojte, mate niektora vklad 26.6.2023? Bude to nas 7 vklad...

marhulka2022
autor
21. júl 2023

@butterflyeffect kolko beries a co? Ja to tak mam teraz 4 dni, moze byt, ze uz aj placenta produkuje progesteron, tak ho mame vela.. umyvala som si teraz zuby a skoro som sa 1x dogrcala..v sprche som sa triasla ako osika..

butterflyeffect
22. júl 2023

@marhulka2022 progestanelle 200g 3x denne, no ja som grcala tie dva dni co som mala tie krce, inak nemam nevolnosti… akurat som vcera vravela mojmu ze vsetko znesiem len nech je babo ok… stale mam strach co bude na sono ci vsetko ok

marhulka2022
autor
22. júl 2023

@butterflyeffect kedy ides na sono? Ja v pondelok mam z toho celkom stres.. aj ja som povedala, ze vydrzim vsetko len aby sme to priviedli do stastneho konca..a stale si hovorim bude ako ma byt, beriem veci tak ako prichadzaju..

butterflyeffect
23. júl 2023

@marhulka2022 sono mam zajtra, dom velmi zvedava, dufam ze vsetko bude dobre. Muz ma presvidca nech sa nebojim, ale ja mam strach, to uz po tolkych rokoch sa clovek aj tesit boji….
Inak neviete nahodou dievcata ci uz pri tom prvom sone moze byt aj partner, moj velmi chce, zatial bol so mnou v CAR pri kazdej konzultacii, vysetreni, len na samotne vysetrenie ho vzdy poslali prec, ked sa skoncilo, tak ze moze prist spat do ambulancie… no ale sono by velmi chcel byt… ja to aj chapem, ved to nie je len moje babo ale aj jeho

jujulip
24. júl 2023

Dievčatá, myslím dnes na vás, mňa to čaká zajtra😉 @butterflyeffect mne vraveli v centre, že ak budú niečo vedieť, zavolajú ho z čakárne dnu, aby aj on videl.

marhulka2022
autor
24. júl 2023

@jujulip my to mame uz za sebou..bublinka ma 0.52mm, manzel bol s nami.. ❤️krasne blikalo..lieky neznizujeme, vzhladom na predchadzajuce straty..az po 13.8 sa davky budu znizovat...

lechmanova
24. júl 2023

@marhulka2022 srdečne gratulujem ❤️

jujulip
24. júl 2023

@marhulka2022 pripájam sa ku gratulácii❤️!

butterflyeffect
24. júl 2023

Dievcata ja som po a mam zmiesane pocity… doktorka nevidela nic ani gestacny vak ani v maternici ani mimo… zobrali mi krv na hcg znova zajtra bude vysledok… som zmetena lebo keby bol gestacny vak ale prazdny chapem ale ze ho nenasla vobec?

butterflyeffect
24. júl 2023

@marhulka2022 gratulujem z celeho srdca

marhulka2022
autor
24. júl 2023

@butterflyeffect tak to mi je luto, a je to divne..viac lekarka nepovedala?? A aku si mala hodnotu hcg na 14 den?

Negratulujte baby, mame daleku cestu pred sebou este..pogratulujeme si az ked sem pridame v marci , ze mame porod uspesne za sebou.

butterflyeffect
24. júl 2023

@marhulka2022 hodnatu na 14 den som mala 1760 sama povedala ze velmi peknu… no povedala ze mozno ze len nie je viditelne ale ze nam nechce davat falosne nadeje

lechmanova
24. júl 2023

Dievčatá mne sa zas embryjko rozdelilo na dve v jednom vačku ale videla len jednu akciu srdiečka druhé embryjko je tam ale nebije mu srdiečko. 2.8 mám kontrolu

butterflyeffect
24. júl 2023

@lechmanova to su super spravy, drzim prsteky

marhulka2022
autor
24. júl 2023

@butterflyeffect tak uz len pockat do zajtra ake bude hcg..daj vediet..

marhulka2022
autor
24. júl 2023

@lechmanova uau, dufam, ze nabehne aj to druhe... na paradu

jujulip
24. júl 2023

@butterflyeffect no to je fakt divne..mrzi ma to, ale držím ti palce aby to dobre dopadlo🙏

jujulip
24. júl 2023

@lechmanova mrzí ma to druhé embrijko😔, nech aspoň to jedno krásne rastie❤️🙏

lechmanova
24. júl 2023

@marhulka2022 no moja maternica by nezvládla dve detičky mám takú deformáciu že je menšia akoby znej časť chýbala .Tak nejak mi bolo vysvetlené .Pred štyrmi rokmi sa mi tiež dve uchytili ale to boli dve embryjka ztoho jedno som potratila .Tak dúfam že teraz nebudú kôli tomu komplikácie zas

lechmanova
24. júl 2023

@butterflyeffect daj vedieť ako zajtra tak dúfam že nebude mimomaternicové aj to som raz zažila . Áno hcg si mala krásne dúfam že bude všetko ok

lechmanova
24. júl 2023

Dievčatá ja som sa zabudla spýtať doktorky.Ja som zajtra objednaná k zubárovi myslíte že by som mohla ísť.

butterflyeffect
24. júl 2023

@lechmanova myslim ze ano, ak ti nebudu robit rtg, ale mozno by som radsej rano zavolala do centra, utvrdit sa

jujulip
25. júl 2023

Ahojte, dnešné vyšetrenie máme za sebou. Bábätko má 0,86mm a videli sme aj akciu srdiečka😍. Zaujalo ma len, že lekár vypočítal, že som 6t+6 (aj podľa sona to sedelo), a mne to vychádzalo podľa MS na 6t+4.

butterflyeffect
25. júl 2023

@jujulip rataju tonpodla oplodnenia nie podla MS, vtedy to vychadza na 6tt+6

butterflyeffect
25. júl 2023

Mam vysledky HCG -3500 a na kontrolne sono idem zajtra. Vraj hodnota nie je nizka, ale mne sa zda nizka ked pred dvoma tyzdnami som mala vyse 1700

jujulip
25. júl 2023

@butterflyeffect áno, už mi to sedí 😉

jujulip
Autor odpoveď zmazal
jujulip
Autor odpoveď zmazal
marhulka2022
autor
25. júl 2023

@jujulip mne vcera vyratali 6+1 abola som 6+4 povedal ze to nie je presne..
My mame mensie 0.52mm

marhulka2022
autor
25. júl 2023

@butterflyeffect no ked so berieme ze by sa mala nasobit, tak je nizka tiez podla mna...
Ale pri takom hcg by malo byt nieco vidiet..zajtra daj vediet..drzim palce