KET 26.6.2023
Ahojte, mate niektora vklad 26.6.2023? Bude to nas 7 vklad...
@lechmanova ano prirodzene..v nemocnici bory..36 hodin bez plofovej vody malicka na jiske ja na nervy na 600nedeli aj jed mozem chodit za nou hocikedy je to hrozny strach..
@marhulka2022 mňa nechali necelých 24hod . Večer mi začala odtekať vkuse a ráno o 8smej mi robili sekciu ale dr vravela že už nebola žiadna voda.
Tak je mi to ľúto veľmi toľko si sa snažila všetko robiť aby bolo dobré a na koniec sa to pokazilo.Dúfam že je o malú dobre postarané.Mliečko sa ti spustilo? môžeš jej ho nosiť?
Ahojte dievčatá, včera ráno po ťažkom prirodzenom pôrode sa nám narodil Alanko. Bez epiduralky, po celom dni a noci som uz prosila aby to urýchlili. Teraz ale zisťujem, že tie stresy okolo bábätka čo, ako, kedy,..tak to je iná haluz..klobúk dole všetkým mamám.
@jujulip srdecne gratulujem, zelam vela radosti z malickeho a vela zdravicka..rychle zotavenie..sme hrdinky..dali sme to...
@jujulip jej gratulujem ❤️ ste to zvládli.Veľa zdravíčka a veru na oddych a spánok bude teraz menej času.
@lechmanova ďakujeme. 💞 Druhý deň sme pod lampou kvôli žltačke, mlieko ešte nemám, takže moja psychika je momentálne na bode mrazu.. 😔
@jujulip aj my sme boli 12 hodin a ide to pomaly dole..
@marhulka2022 už ste doma? My od včera. Zajtra kontrola žltačky, dúfam že hodnoty klesajú.
Ahojte ako sa mate?? Co vase babatka ako sa im dari??
@marhulka2022 ahoj, dnes máme 2 mesiace, ubehlo to ako voda. Alanko sa ma dobre, ale je to malý plačko, sem tam nervačik, vyžaduje si pozornosť. Kojiť nekojim sme čisto na umelom mliečko. Trošku sa trapime s otáčaním hlávky do ľavej strany, preferuje pravú, tak sa snažíme cvičiť trošku, boli sme na fyzio kde nám ukázali čo a ako. Čo sa týka spánku, v noci je to už lepšie 2x sa budí na kŕmenie ale už od 5tej rána je hore🙈cez den kedy ako, niekedy pospi viac inkody menej. Vám sa ako darí?
@jujulip ahoj, my celkom fajn tiez na um, vazime 5100g. Bojujeme byt na brusku chvilu, nechce, jeduje sa vecer mame koliky, tak mame pestre vecere 😁 ale hovorim si, ze je to len obdobie. Urcite bude horsie ked pojdu zubky.
@marhulka2022 aj náš sa jeduje keď je na bruchu, to asi každé bábätko. My dávame espumisan do každého mliečka aj biogaiu..no je to niekedy ťažké, ale tiež si vravím ze je to len obdobie 🫣

@jujulip ahoj držím palce nech všetko dobre dopadne takže zajtra už budeš zrejme mamička a máme to za sebou už všetky tri 🙂