icon

KET - apríl 2023

susan12345
20. mar 2023

Ahojte bojovníčky kto sa chystá na KET💪

miskam333
13. apr 2023

@marhulka2022 preventívne medrol som ešte nepočula ale môže byť no ..možno si mala nejaké hodnoty jemne zvýšené či ti to dali len tak ?preventívne mám aj ja clexan to je nič injekcia ja si aj progesterón pýtam v injekciách a radšej si picham lebo neznášam keď to vyteká 😂 aj keď tie injekcie sú strašné drahé ..to keď som bola tehu na rizikovom tak som pichala 2 injekcie prolutex a 1 clexan takže denne 3 ..a len ten prolutex stal 300 eur mesiac no masaker ...ale čo už je to príjemnejšie ako má zo mňa stále niečo tiecť 😂radšej budem pichať aj 10 denne aj keď brucho mám ako sitko už 😂

miskam333
13. apr 2023

@juliasleziakova prekrásne testiky 😍vyzerá to super 🙏❤️

marhulka2022
14. apr 2023

@miskam333 no ja si zavadzam amelgen rektalne a nastastie nevyteka zo mna nic. Teraz v den vkladu mi budu brat krv a ked bude nedostatok progesteronu tak doplnia v injekcnej forme mi povedal dr.ale snad nebude potreba a amelgen bude postacujuci.

miskam333
14. apr 2023

@marhulka2022 a kedy ta to caka ? 😍

juliasleziakova
Autor odpoveď zmazal
juliasleziakova
14. apr 2023

@miskam333 ďakujem veľmi pekne 😘

marhulka2022
14. apr 2023

@miskam333 v nedelu..

miskam333
14. apr 2023

@marhulka2022 skvele budem na teba mysliet 😍

1samer11
14. apr 2023

@juliasleziakova Jeeeeeej to je teda ukážkova fotka 😍 nádherne sa ti sfarbuju 🥰 teším sa spolu s tebou ✊🌞.... ja som si dnes ráno urobila test a veru je tmavší 😊 zajtra mám mať prvý deň MS 🤦‍♀️ ak teda nepríde urobím testíky a pridám foto 😊

juliasleziakova
14. apr 2023

@1samer11 Tak sa teda teším na zajtra .. Ja idem zajtra digi robiť tak som zvedava čo ten ukáže.. Mam Livsane z dr max ;) 🍀🤞

1samer11
14. apr 2023

@juliasleziakova ja si digitálny nechám ako darček pre manžela 😍 a idem na istotu, urobím sa ho až v utorok, keď sa vrátim z CAR a budem vedieť výsledok krvi 😁

juliasleziakova
14. apr 2023

@1samer11 to je mile ☺☺☺.. Vy to neriesite spolu ked si robíš testy že ako ste na tom ? 🙂

1samer11
14. apr 2023

@juliasleziakova on je nastavený tak, že v utorok idem na krv a tam sa dozvieme výsledok 🙂 a to že si robím už testy tak o tom nevie 😁 je to náš prvý vklad, tak ho trošku naťahujem 🤭

juliasleziakova
14. apr 2023

@1samer11 šikovne to máš vymyslené 🙂 ten môj vie o každom dni, uz je z toho nervózny lebo sa boji kedze sme sa dostali len do 5tt a potom to skončilo 🙂 tak už je k tomu skepticky že chce už len počuť ked bude bit ❤

lussyla2
15. apr 2023

Ahojte dievčatá, tak už to mám aj ja za sebou. Teaz už len čakať na pozitívne vysledky 🥰 Pri prvom vklade sme si dali chlapca, ten sa bohužiaľ neuchytil, tak sme tento krát stavili na dievčatko. Aj lekár povedal že dievčatka sú životaschopnejšie, tak velmi v to verím,😊

mariannasazvala
15. apr 2023

@lussyla2 držím palce, my sme mali vklad včera, tak teda budem dúfať, že sa o 2 týždne obe dočkáme pekných čiaročiek ❤️❤️❤️

bilberryday
15. apr 2023

@lussyla2 Ako vies, ci vkladate chlapca alebo dievca? KET podstupujes v akom state?

sasenka6
15. apr 2023

Tak dievčatá, aj ja vás opúšťam, aj mne zrušili ket. A všetkým vám držím palce ✊🏻

mariannasazvala
15. apr 2023

@sasenka6 a čo sa stalo? Prečo ti ho zrušili? 😱

sasenka6
15. apr 2023

@mariannasazvala kvôli tomu že som brala antibiotiká tento mesiac

mariannasazvala
15. apr 2023

@sasenka6 v tom prípade je to pochopiteľné, radšej odložiť vklad ako sa uponáhľať a prísť o embryjko ❤️🙏🏻 ❤️

lussyla2
15. apr 2023

@mariannasazvala Aj ja držím palce, buďme vždy pozitívne, akokoľvek to už dopadnr ❤️

lussyla2
15. apr 2023

@bilberryday Pretože sme si dali robiť genetiku embrii, po 3 potratoch nám to odporučila lekárka, pretože nevidela žiadny dôvod prečo sa mi to stále deje a toto bola posledná nadej, že by to mohlo vyjsť, No genetiku takmer všetkých embrii sme mali výbornú. Zo 6 len jedno nám neodporúčali.

lussyla2
15. apr 2023

@sasenka6 Každopádne veľa šťastia prajem. Trošku si oddýchneš, zrelaxuješ hlavu a potom uvoľnená a pozitívna do toho vhupneš ani nevieš ako 😊

bilberryday
15. apr 2023

@lussyla2 Tomu rozumiem, len ma prekvapuje, ze vam lekar prezradil pohlavie. Na Slovensku je to nelegalne, presne kvoli tomu, aby si pary nevyberali urcite pohlavie. Prezradit vam to mozu, az tusim v 12 tyzdni, kedy uz nie mozne realizovat potrat.

marhulka2022
15. apr 2023

Ahojte, zajtra rano mam mat et a boli ma brucho ako by som mala dostat ms. Mali ste to niektora tak?? Dakujem za info

darling111
15. apr 2023

@marhulka2022 moze to byt len z hormonov, ak beries progesteron,estrogen kludne podbrusko mozes citit

marhulka2022
15. apr 2023

@darling111 no bude to moj 6 vklad a nikdy som to takto nemala..

lussyla2
15. apr 2023

@bilberryday Mne to prezradila embriologička, keď mi ukazovala výsledky genetiky. Tiež som bola prekvapená, ale nám je uplne jedno aké pohlavie to bude, hlavne aby som ho donosila až do zdravého konca. Myslím si že výber pohlavia môže veľmi pomôcť aj párom, ktori maju nejaké ochorenie, ktoré sa prenáša len na určité pohlavie. Mám známych ktorí ak by mali dievčatko tak by na 100% zdedila vážne ochorenie a u chlapca je šanca že by bol zdravý. Preto sa rozhodli nemať radšej deti. A toto je pre nich veľká šanca. Veľa veci je nelegalnych a myslím si že ak sa niekto rozhodne podstúpiť celý tento proces, tak ísť na potrat kvôli pohlaviu by bola obrovská hlúposť.

marhulka2022
16. apr 2023

Ahojte, tie ktorym sa podarilo a tehulkujte mozete sa pridat do skupiny
https://www.modrykonik.sk/group/12746/