KET - apríl 2023
Ahojte bojovníčky kto sa chystá na KET💪
No ahojte 🙂 ako ste dopadli ? ja som oficialne 1DC 😀
@miskam333 to je mi ľúto, tak som dúfala, že sa ti po toľkých nezdarov konečne pošťastí 🤦🏻♀️ ja som dnes zatiaľ len 4DPT, takže sa ešte načakám 🍀
@mariannasazvala no veru aj ja ale zaroven už som pripravena aj na toto bola tak je dobre 🙂 už som ok :d vdaka bohu za tehu testy mna to ozaj upokojuje a už to mam davno spracovane :P ..ty sa kedy chystaš na prvy ?
@miskam333 ja som sa rozhodla netestovať, tak ako mi odporučila doktorka….takže prvý spravím až 28.4. 🤭🤭🤭
@mariannasazvala tak to si frajerkaaa👏 ja som toto nikdy nebola schopna :D
Prosim vas tie co si pichate prolutex 25mg tiez vas to tak boli?nemate nejake odporucania pre mensiu bolest? Samotny vpich ani vstrek neboli ale potom po 2 hodinach peklo, a to idem o chvilu pichat dalsiu..
@marhulka2022 ahoj ja som pichala prolutex už druhy vklad a pred tym do 10 tt ..no je to taka drstickješia injekcia potom vpichy niekedy bolia ...moja jedina zachrana bola nosit iba pančušky a šaty :D nie rifle ktore by an to tlačili ale inak o ničom neviem ..už len vydržat :P
Ahojte dievčatá takže môj vklad bohužiaľ
Ms dorazila včera v plnom prúde
Držím prsty všetkým 🙏
@susan12345 aj u teba som ešte dúfala na zázrak 😔 tak snáď je Vám súdený ten ďalší ❤️🙏🏻 budem držať palce, aby sa čoskoro pošťastilo 🍀
@mariannasazvala tak zázraky sa dejú ale v tomto prípade zázrak nepomohol
Ďakujem za podporu 🙏
Určite idem na vyšetrenia a potom budem riešiť v juny
@susan12345 to ma velmi velmi mrziii...mysliš reproimuno,hematologiu,genetiku atd ? .. určite odporučam 🙏
@susan12345 dúfam, že na budúce nám tu napíšeš len dobrú správu ❤️🙏🏻🍀
@miskam333 imuno a hemato určite, endo mám spravené to netreba
Verím že robím maximum pre to
@miskam333
@susan12345 žienky to fakt? ☹️ Veľmi som dúfala, že to nakoniec vyjde 😥 mrzí ma to, že tento mesačný vklad Vám nevyšiel 😥 budem na vás myslieť a snáď si čoskoro nájdete // na teste a budete si vychutnávať ten krásny pocit 🙏👏♥️
Ahojte, som 8.den po vklade a uz 3 dni mam menstruacne bolesti, aj vajecniky citim. Myslite, ze to znamena, ze sa to neuchytilo? mali ste niektora podobne priznaky?
@ekka85 ahoj, test si si nerobila? Na krv ideš kedy? Ja som dnes 7.den po KET...od 1.dna už podvečer som cítia v podbrušku pichanie a tlak, aj na 2.den to isté...a odvtedy mam nonstop 24h jemný tlak v podbrušku a z času načas pichnutie, väčší tlak na par sekúnd...ja ale testujem čiže viem a na krv mam ísť teraz v piatok
@darling111 to pichnutie co si citila 1. aj 2. den je dobre znamenia, moze to byt uhniezdenie
@ekka85 no ja testujem. Od 5.dna noo nevydrzala by som to až do krvi. Dnes tretí test ráno a ciarocka pomaly silnie 👍 tak už len veriť ostáva. Ale ja včera tiez asi 2x tak na chvíľu mala pocit akoby šli na mňa krámy....ale potom to prešlo. A dnes len to pichanie a tlak v podbrušku vždy rôzne- raz vľavo, potom v strede, vpravo. No ak to vydržíš do krvi, máš môj obdiv 👌 ale treba myslieť pozitívne 🤞
@darling111 jeeejo, tak drzim palce, aby vsetko dobre dopadlo🙏
Ahojte, tak ja som 5. deň po KET a zatiaľ žiadne príznaky. Ani tlak v podbrušku. Som z toho veľmi smutná, ak to nevyjde
Baby, s malou dušičkou tu prikladám foto testov, zajtra idem na krv. Naživo sú testiky lepšie viditeľné, dnes už pekná ružová farba druhej čiarky...zhora 5ty,6ty,7my a dnes 8my deň...tak len aby to takto ďalej pekne rástlo 🙏 ja som cítila už od 1.dna,že sa dole niečo deje, ale zas mam pocit, že ja som extrém, že cítim všetko 🤷♀️🙄😅
@darling111 jeej, gratulujem a veľmi veľmi držím palce. Hlavne veľa zdravíčka 😊
Ahojte prosim vas dnes 4 den po et, zimnica, bolest hlavy studeny pot, uplne prepotene veci je mi hrozne mali ste to niektora?
@marhulka2022 ahoj, mne je zima neustale. Mam nonstop studene ruky a nohy. Hlava ma bolela včera a dnes, ale mne pomáha keď pijem teply čaj a veľa vody.
@darling111 ja si davamcoca colu poduskoch, odporucili v centre. Paralen mozem ale nechcem snazim sa vydrzat
Tak ja dnes 6 den po et a testy biele... kazda v pripade uspechu ma uz aspon dusika, ja nic... stalo sa vam niektorej ze 6 den biely a 8 den uz bolo nieco vidiet?
@marhulka2022 ahoj, ja som takto zavčasu netestovala kvôli zbytočnýmu stresu. Začala som na 8DPT a to tiež len kvôli tomu, že som začala jemne špiniť. Tak som šla do lekárne a kúpila som si test a hneď poobede som si ho urobila. A bum na teste //.
Počkaj si do 8DPT a uvidíš bude ťa tam čakať prekvapenie // 👏🙏😍

@juliasleziakova ahoj, ako dnes krv? Už máš výsledky? A čo ukázal digitálny?