icon

KET - apríl 2023

susan12345
20. mar 2023

Ahojte bojovníčky kto sa chystá na KET💪

lussyla2
28. apr 2023

@darling111 No len mne až na 12 deň brali krv a sestričke sa to zdalo malo. Tak čakám na utorok, či sa stane zázrak 😊

lussyla2
28. apr 2023

@1samer11 Určite bude. Hlavne hore hlavu. Dôležité je, že sa to podarilo. Len treba počkať na správne okolnosti. 😊

lussyla2
28. apr 2023

@mariannasazvala Tak ako si dnes dopadla? Ty si mala vklad deň po mne, tak som veľmi zvedavá. Lebo ja som mala veľmi nizke hcg a žiadne priznaky zatiaľ. A ty si spomínala že máš z toho dobrý pocit.

1samer11
28. apr 2023

@sasi0206 ďakujem veľmi pekne za tvoje slová 🙂 dúfam, že sa čoskoro aj ja budem tešiť a budem prežívať tieto krásne chvíle 😊

mariannasazvala
28. apr 2023

@lussyla2 no tak u mňa to asi nedopadlo….dnes ráno testy biele ako sneh, bola som aj na krv tak čakám na výsledky, no aj keď ma doktor upokojoval, že testy ešte nič nemusia znamenať, tak neverím, že sa výsledok nejakým zázrakom zmení 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️😔 teraz dáme mesiac pauzu a pôjdeme na ďalší, júnový KET, tak snáď si raz aj na nás šťastie sadne 🥺

1samer11
28. apr 2023

@lussyla2 ďakujem veľmi pekne 🙂 áno už len to je úspech, že sa to podarilo a že krvné výsledky boli pozitívne a vysoké. Prečo sa to stalo, to už nezistím, tak hlavne sa už len pripraviť na ďalší vklad tak aby sa situácia neopakovala 🙏

sasi0206
28. apr 2023

@mariannasazvala juuuj tak to ma mrzí, dúfam že sa vám to podarí nabudúce 🍀🍀❤️viem že to je ťažké takto po troch rokov. My mame za sebou tiež toľko.

mariannasazvala
28. apr 2023

@sasi0206 tak práve to aj krv potvrdila…..dávame mesiac pauzu a skúsime júnový cyklus 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

lussyla2
28. apr 2023

@mariannasazvala Ja som tiež už bola tak nastavená, lebo žiadne príznaky som nemala a aj testy boli deň pred odberom biele, chceli sme to skúšať 2 mesiace prirodzene prostrednictvom folikulometrie, lebo ja nemám pravidelnú ovulaciu, no nejaké hcg sa v krvi objavilo, tak čakáme. Keď tak, budeš aj ty skúšať a môže sa udiať čokoľvek.

mariannasazvala
28. apr 2023

@lussyla2 manžel nebude doma a ja bez stimulky žiaľ neovulujem vôbec…..🤷🏻‍♀️…..nechám si jednoducho čas na to aby som nabrala silu pred ďalším vkladom a nejako sa to celé pokúsim vstrebať 😔

lussyla2
29. apr 2023

@mariannasazvala Určite ti pomôže, keď si teraz trošku oddýchneš od všetkých tých hormonov a myšlienky nasmeruješ na niečo iné, aj keď sama viem aké je to ťažké, keď tak veľmi túžime po dieťatku. Veľmi držím palce a verím že úspech dorazí ❤️

mariannasazvala
29. apr 2023

@lussyla2 ono je to dosť ťažké samo o sebe…..u nás teraz už druhý rok po sebe máme veľký babyboom, takže kde sa len pozriem sú kočíky, bábätká a tehuľky……v takom prostredí je takmer nemožné presmerovať myšlienky na niečo iné, ale pevne verím, že sa aj my tento rok konečne dostaneme do cieľa 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ďakujem za oporu ❤️ a držím palce v ďalšom boji 🍀

lussyla2
30. apr 2023

@mariannasazvala Úplne ti rozumiem. Tieto pocity mám neustále. Hlavne keď všetky moje kamaratky majú už 2 dieťa a ja za sebou 4 nevydarené tehu. Keď som prišla o dieťatko v 22 tt a doma som mala už nakúpené vecičky, tak to bolo najhoršie. Deti som nemohla vôbec vidieť. Ale asi je všetko tak ako má byť. Držme si palce, nech to už nabudúce vyjde tak ako si želáme 😊❤️

mariannasazvala
30. apr 2023

@lussyla2 tak to si na tom ešte horšie než my…..nám sa zatiaľ za 3 roky nepodarilo ani raz, tak len verím, že keď už sa podarí, tak aspoň to tehu snáď bude bezproblémové…..už sa mi pomaličky spúšťa mrcha, takže zajtra 1DC….dnes ide manžel do Belgicka a ja budem mať mesiac čas sa zregenerovať……snáď ten Jún už dopadne šťastnejšie 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

lussyla2
2. máj 2023

@mariannasazvala Tak už ani nám to nevyšlo. Hcg kleslo na 9 ☹️ Dnes som vysadila lieky a snáď nebudú žiadne komplikácie. Davame si na 2 mesiace pauzu od KET.

mariannasazvala
2. máj 2023

@lussyla2 viem presne ako ti je 😔 …..je hrozne ťažké prísť o bublinku 🥺❤️ snáď sa to už nikdy nebude opakovať

susan12345
autor
3. máj 2023

Ahojte dievčatka bojovníčky 💪
Hlásim sa po nejakej dobe
Keďže druhý vklad nevyšiel riešim si vyšetrenia
Reproimuno, hemato a endo
Na podiv sa mi podarilo vybaviť velminskore termíny tak budem dúfať že všetko dobre dopadne a môžeme si ísť pre ďalšieho mrazacika ❤️❤️❤️
Drzim prsteky dievčatá ktorým to v apríli tiež nevyšlo .... Bude dobre 🙏😇

1samer11
3. máj 2023

@susan12345 prosím ťa, na hematologiu neobjednával skôr ako po druhom neúspešnom IVF pokuse? Ci ako to funguje?
Som po druhom neúspešnom tehu. Prvé sa podarilo prirodzene 7/2022 žiaľ biochemické, druhé IVF 4/3023 skončilo v 6tt MA. Rozmýšľala som žeby som sa pýtala aspoň na hemato pred druhým vkladom 🤷‍♀️

susan12345
autor
3. máj 2023

@1samer11 ja mám za sebou druhý pokus prvý biochemické, druhý ani tuk.
Išla som do cár s tím že keď to nenavrhnu oni budem si pýta vyšetrenia sama.
Ak si po MA určite by som riešila hemato, to ti vie vypísať aj gynekológ nemusíš pýtať z cár
Ostatné vyšetrenia máš urobené ? Reproimuno, endo, reuma faktor?

1samer11
3. máj 2023

@susan12345 no takto, mam za sebou endokrinológiu, základné krvné čo robia v CAR plus všetky gyn. vyšetrenia v CAR.
Reproimuno, reuma faktor ani hemato nemám urobené. V piatok idem ku gynde na kontrolu, tak si určite budem pýtať odporúčanie na hemato.

susan12345
autor
3. máj 2023

@1samer11 ja som tiež nemala aaaa teraz spätné ľutujem
Ale poucila som sa a dnes som bola na hemato, výsledky tak 5 týždňov, reproimuno cca 3-5 týždňov
Endokrinologia záleží kedy dostaneš termín
Odporúčam čom skôr si obvolat kedy majú voľné termíny lebo čakacie doby sú nehorázne dlhé
Určite si pýtaj aspoň na hematologiu od ženského ale keď máš za sebou dve tehotenstva neúspešne to už by ti mali aj v car dať odporúčania

1samer11
6. máj 2023

@susan12345 rozhodla som sa doplniť ešte hematologiu. Už mám aj odporúčanie aj termín. Tak dúfam, že to pomôže.
Endokrinológiu mam urobenú, štítnu mam v poriadku.
Gynekologička mi však hovorila, že v mojom prípade bude hlavný problém v tom, že mám zvýšený testosterón. Práve na ten sa budem teraz sústrediť aby sa mi znížil.

susan12345
autor
6. máj 2023

@1samer11 určite je fajn mať vyšetrenia, ja som išla na slepo aaaa teraz dobieham, ale podarilo sa mi všetky termíny do dvoch týždňov tak verím že výsledky prídu
Ja tiež mám viac testosterónu, teda mala som pri prvom hormonálnom profile už sa mi to upravilo teraz
Drzim prsty aby všetko vyšlo 🙏

1samer11
7. máj 2023

@susan12345 ďakujem veľmi pekne za vsetky rady 👏🤗 napodobne aj ja ti prajem, aby si sa v čo najkratšom čase dočkala // a úspešného tehu ♥️✊

sasi0206
31. máj 2023

Baby vám lekár podľa čoho posudil týždeň tehotenstva? podľa MS alebo podľa vkladu vám to počíta. Lebo ja teraz neviem v kolkatom týždni reálne som keďže vklad som mala 6.4. 6dnova blastocysta a MS mi začala 20.3. Diky

marhulka2022
1. jún 2023

@sasi0206 podla ms sa rata...tp mi u teba vychadza na 25.12.2023 a si v 10tt

juliasleziakova
3. jún 2023

@sasi0206 https://www.modrykonik.sk/group/12475/ môžeš sa pridat ak ešte nie si 🙂

sasi0206
3. jún 2023

@juliasleziakova ďakujem už som 🙂

sasi0206
3. jún 2023

@marhulka2022 ďakujem, takže to je jedno že to bol vklad 6dnivej blastocysty, a vie sa presný deň oplodnenia (1.4.) vklad 6.4. Posledná MS 20.3.
Ja to tiež počítam podľa poslednej MS lenže vklad bol neskôr 🙂

marhulka2022
4. jún 2023

@sasi0206 mne to tak ratal dr...aj podla ms uzv vychadzal dobre
Ja mam vzdy vklady 19den