KET August 2019 a užívanie Estrimaxu.
Ahojte je tu niekto kyo ife na ket teraz jul august ? Ja cakam na MS a mam predpisany estrimax ma niekto s nim skusenosti. Mala som odlozeny ohss pre hroziaci hyperstimulak.na kolky den cyklu sa robi ket ,?
Dakujem
@katharinka24 ale nie v pohode 🙂
@katharinka24 keď v utorok budem vedieť kedy bude Ket tak pôjdem môjmu gynekológovi oznámiť. Uvidim čo povie na pn. No koli robote budem musieť. Nikto na mňa ohľad brať nebude..
My do heliosu v MT.
@katharinka24 pepino 🙂
@weja07 som si spomenula ze kamaratka bola na pn pocas celeho ketu. Drzim palce daj potom vediet 🤗
@zuzu1994 no tak zmen test pretoze pepino ma slabe farbivo 🤗 na nom mi ani ducha nebolo vidiet a na inych pekna ciarka
@katharinka24 to vazne? 🙂
@katharinka24 určite sa ozvem 😘 ďakujem aj Tebe držím palce 👊 🙏 🍀
@katharinka24 nebudem klamat ako sa poznam budem testovat 😀
@weja07 Ahoj my tiez Helios martin, v septembri idem na vklad
@zuzu1994 tak to sa velmi tesim !!!! 😍 dajte vediet vysledok 😊
Ja som zazila uz vela sklamania tak dufam,ze piatok bude pozitivny KET 🙂
Dala som si tentokrat aj asistovany hatching,tak snad aj to prospeje 💪😊
@zuzu1994 ano to vazne 🤗
@motylik252 jasne dam 🙂 drzim palce moc
@katharinka24 vyskusam este tento pepino rano a ked tak pojdem kupit nejaky lepsi aj mi nejaky odporucis? 🙂
@zuzu1994 všetky budeme úspešné !!! 😊 tentokrát som tak pozitívne naladená,že to musí výsť ❤💪
@motylik252 uz to asi musime tak brat nesmieme si pripustat ze to bude inak 🙂
@zuzu1994 kludne ti zajtra odfotim rozdiel medzi pepino a napr mamatestom. Ked som pri malom robila. Mam odlozene. Tebe vkladali blastocystu?
@katharinka24 hej 5 dnovu aj som spinila jeden den hned som utekala na pohotovost bala som sa len tam mi nevedel povedat nic mam s tym spinenim zle skusenosti jasne posli 🙂
@zuzu1994 smiem sa este spytat, ake lieky a injekcie si mala pred Ket a po KET?
Ja som si piatok mala pichnut ovitrelle,ale doktorka mi to zabudla predpisat,ale vraj nevadi leboze som mala vsetko v poriadku. Od nedele si picham prolutex a vkladam progesteron
@motylik252 no ja beriem to iste aj pred aj teraz na rano mam anoporin,prolutex a estrimax a vecer si vkladam progesteron
@motylik252 vlastne estrimax mam 3x do dna
@zuzu1994 mne teraz estrimax povedali,ze nemam brat. Pri Et som to brala. Anopirin mi nevraveli. Ku ktorej dr chodis?
@motylik252 tak ja som mala problem so sliznicou teraz mam 10mm u Belušákovej som bola aj vklad mi robila
@zuzu1994 jaj mne teraz povedala,ze sliznica je v poriadku,ze vsetko vyzera super. Aj ja chodim k nej ale vklad mi nerobila ona ale taka mladucka. No dufam,ze teraz piatok mi vklad spravi ona 🙂 povedala,ze sa vidime,tak snad tam bude
@motylik252 no ja som pred tym.chodila Hladovcovej ale ta uz tam bohuzial nepracuje tu som mala rada
@zuzu1994 ta bola velmi dobra,ale zastihla.som ju tam asi len 2 krat. Ale u nas zvykne zastupovat moju gynekologicku takze dufam,ze sa tam s nou este stretnem 🙂
@zuzu1994 ale ten prvy vklad robila taka mlada ciernovlaska tusim
Neviem ako sa vola,ani ako to ma prebiehat, ale trosku jej to trvalo az som sa bala,ze to robi prvy X
@motylik252 to vazne? Ona bola zo zamkov tusim.aj tam robila na gynde
@zuzu1994 ano zo zamkov je 🙂 aj v novej nemocnici na porodnom je 🙂 ale robila si dalsie studium,tak neviem,kde sa bude teraz pohybovat.
@motylik252 inak aj mne to prvy krat strasne dlho robili a teraz mi to robila Belušáková a nevedela som ani ako a bolo to tam ;) prisaham 2 minutky

@zuzu1994 jasne to chapem, prepac snad som sa ta nedotkla tou otazkou.