KET - august 2022 - podporme sa
Ahojte je tu niektorá z Vás ktorá je po vklade ? Ja som 3 deň po vklade 2embryi☺️ .Nájde sa tu niekto ?
@dasakamajko ďakujem ti aj ja ti drzim palceky toto bude tvoje prve IVF?? Ten cas stoji za to je dobre vediet ze mame este pokusy pred sebou ako nemať uz ziadne ale verim tomu ze to zvládneme vsetky mozno nie hned ale potom si povieme stalo to za to🤗🫠
@dasena30 Dakujem ti krasne za tieto slova .. ja som silna bojovníčka ktora sa pre jeden neúspech nevzdava ale sa postavi a ide dalej 😁😁 a ja som Vam vdacna ze ste sa tu takto pozbierali a podelili sa o svoje radosti s nami ... bolo to super popisat s niekym kto preziva to iste ... 4vklad a predsa ti to vyslo 🙏🙏 ja to prajem kazdej z nas lebo viem ze z Vas budu uzastne Maminy ❤️ Ja stale len premyslam co mam robit si ist zas len na Soft stimuláciu alebo dlhy protokol ... teraz som bola na na Soft a mala som 3embrya po PK vhodne na vklad ... zo 7dmich ... ale nechcela som sa napchávať toľkými hormonami ked som nemala este ani 30rokov ... budem Vam baby vdacna ak tato skupina bude pokracovat a budu sa pridavat dalsie zeny k nam aby som potom o mesiac nemusela urobit novu skupinu 😅😂😂a vsetkym naďalej drzim palceky a sledujem Vas🥰😘
@lussyaweiss ano my ženy sme silne bojovníčky ano moje prvé Ivf z toho 2 mrazacikov dnes som 8 deň po ket test negatívny🥲tak neviem čo bude ďalej už nemáme embrijko žiadne tak verím že raz to pride mám 3 detičky prirodzene 4 my zomrelo 2 dni po pôrode pochybili pri pôrode je to už dva roky ale stále my niečo chyba a nedarí sa tak sme to riešili takto verím že raz sa stane zázrak
@dasakamajko a ak sa mozem opytat to si mala dlhy protokol ze len 2 embrijka si mala ?? No aj ja mam uz dcerku prirodzene hned sa zadarilo ma uz 9 rokov ale to z predchádzajúceho vztahu a terajším manzelom spolocne nemame ale on uz ma tiez dve deti prirodzene beh problemov .. len spolu to asi akosi nejde tak sme najprv podstúpili vysetrenia on mal prvy spermiogram dobry a pri druhom odbere uz mal progresívnu pohyblivosť nižšiu ... tak sme minuly rok skúsili 2xIUI a nic tak potom v októbri 1IVF soft z toho následne hned ET neúspešne .. potom ze skusime v nativnom cykle KET ale nebolo to ono tak sa to stoplo to bol november a nasledovali potom Vianoce a vtedy oni nerobili tak sme to nechali tak potom ze pojdeme v marci ja frajerka beriem lieky a nepozrela som sa ze Estrofem mam brat 2-2-2 a brala som 1-1-1 a zistila som to v den kontroly 😂😂 takze sliznica bola len 6mm tak sa to zas stoplo potom zas som zacala brat lieky odznova a v den kontroly mi zistili hydrosalpinx tak sme to nechali pozorovať ci to zmyzne a nic následne laparoskopia v juni kde mi zistili aj zrasty a museli mi vybrat jeden vajcovod ... lebo v nom bola ta tekutina .. ale pred tym sme sli este na dovolenku aby som vypla si hlavu .. potom sme si dali este jednu dovolenku po operacii a na to kontrola vsetko super a hned následne plánovaný KET vklad 2embrijok ani jedno sa nechytilo takze dalsia MS o 3tyzdne a zacinam so stimuláciou odznova .. zas same behacky predoperacne a podobne ale uz som sa na to nejako naladila ... a verim ze to dam🙏 Ak nie tak 3IVF uz dam šancu Brnu maju lepsiu uspesnost a asi aj moja svagrina tam teraz bola .
@dasakamajko 8.deň ešte nemusí ukázať. 😊 boli tu aj spolubojovnicky, ktoré mali slabucke druhé čiarky na 10.dpt 😊 tak pohodka . 😊😊 ešte nevesaj hlavu ❤️
@lussyaweiss mala som krátky protokol tak verím že budem môcť aj ja ísť čo najskôr do toho velmi ti držím prsty inak odporúčam knihu dieťa zo skúmavky pekne citanie
@lady_o viem že ešte sa môže všetko zmeniť ❤️
@dasakamajko tak ti drzim palceky a ked nahodou pojdes na stimuláciu tak sa mi kludne ozvy ❤️
@lussyaweiss budem na teba myslieť ❤️✊
@lussyaweiss no ja sa stimulácie vôbec nebojím len horšie tá psychika potom 🤦♀️My sme ako samoplatcovia len ako moj manzel povie kupujem šťastie na celý život🥰
@gina6 ❤️
tak dnes som si urobila test a vysiel negativny. zas a znova. Kedze mam dnes 10DPT tak viem ze krv to len potvrdi. 4vklad a zase neuspech.