icon

KET - august 2022 - podporme sa

lussyaweiss
13. aug 2022

Ahojte je tu niektorá z Vás ktorá je po vklade ? Ja som 3 deň po vklade 2embryi☺️ .Nájde sa tu niekto ?

gina6
Autor odpoveď zmazal
jodo27
13. aug 2022

@lussyaweiss ja som mala KET 11.ho 🙂 som 3 den po vklade

nibiru
13. aug 2022

@gina6 tak ja vždy počítam s najhorším napriek sklamaniu je to menšie sklamanie,po 4,5roku snaženia som ostala tehotná a bum MA ani nenabehla akcia,potom sme šli do ivf s takým nadšením mala som len 3vajicka a na 5den po vklade 2 som už krvácala nič z toho, to bolo fakt šialené sklamanie,popravde teraz som išla do toho bez nadšenia nech len nieje nikde v mrazáku,dala som si strop do 40tky proste bez očakávaní ale predsa som sa rozhodla testovať a už som si nadávala načo som to robila.Jasne že v kútiku duše tá nádej je len je pre mňa ľahšie počítať s najhorším. Ja našťastie mám 1dieta taký vymodleny zázrak už má 12rokov tak som si povedala že keď to nevíde nevadí.

gina6
Autor odpoveď zmazal
nibiru
13. aug 2022

@gina6 aj tebe prajem z celého ❤️

jarrys
13. aug 2022

@lussyaweiss no tak tiez sa toho na teba riadne zosypalo. no a ano, na psychiku je to uplny buldozer. Ja uz tiez idem z posledneho a dufam ze sa to teraz podari.

marhulka2022
14. aug 2022

@nibiru tiez som mala KET vklad 2.8 a testy biele ako sneh...

lussyaweiss
autor
14. aug 2022

@gina6 ahojj a vitaj medzi nami 🤗 tak ti v utorok drzim palceky .. ja idem v piatok uz na krv .

lussyaweiss
autor
14. aug 2022

@ivka_755 dufam ze prvy tvoj a zaroven aj posledny tvoj vklad 🙏 ked beries femibion tak uz neber kyselinu listovú ja som brala pred tym vela krat femibion ale teraz beriem len listovku baby kolagen a lieky co mam od doktora ... ináč ja v Gyncare chodim ku Kráľovičovi 😀

lussyaweiss
autor
14. aug 2022

@jodo27 3deň si len dnes ja som mala vklad 10.8 a som dnes 4deň ... deň vkladu sa nepočíta 😇 a ako sa máš ako sa cítiš?

@nibiru Este sa nevzdávaj drzim ti palceky ❤️
@jarrys ani mi nehovor ta laparoskopia bola asi najhorsia pre mna ale neboj sa to dame 🌸
@marhulka2022 to mi je veľmi ľúto tvoj prvý vklad ?

marhulka2022
14. aug 2022

@lussyaweiss et vysiel ale v 11tt MA.
Prvy KET 😒

lussyaweiss
autor
14. aug 2022

@marhulka2022 mne zas ET nevysiel vôbec a teraz mam môj prvý KET po dlhej pause ... mam vkladané 2bambuľky tak dúfam že jedna sa chytí... aj si teraz po Ket mala nejake pocity ? Všimla si si niečoho??

marhulka2022
14. aug 2022

@lussyaweiss od zaciatku som vedela ze to nevyslo
Pri vklade nesiel zaviest kateter zistil mi cystu na krcku embryo museli odniest do tepla nez sa tam dostali
Hrozne to bolelo
Akosi som to citila
Teraz citim ze to vyde

ivka_755
14. aug 2022

@lussyaweiss tak to dufam aj ja, že môj prvý aj posledný vklad to bude, všetko sa snažím preto robiť, čo je v mojich silách a čo viem ovplyvniť, preto budem vďačná za každú radu 😉. Bola som na kontrole u dr. Kralovica aj minulý týždeň, aj on sa mi zdá byť fajn 😁. Ty kedy ideš na krv? Na 10 deň sa chodí v Gyncare, myslím?

lussyaweiss
autor
14. aug 2022

@marhulka2022 ohhh to píšeš teraz o tomto vklade ?? Že ťa takto potrápili ?? Ja som to našťastie mala za 2min hotove ani som nevedela kedy to spravil doktor len mi po minute povedal že si môžem fotku a video urobiť😁

lussyaweiss
autor
14. aug 2022

@ivka_755 po pravde to neni take lahke je to fakt o šťastí ... od zaciatku som isla do toho plná nadeje vsetko a potom co som sa vela načítala a podobne som zistila ze to take lahke neni ako sa zda byť. No s mojim doktorom som spokojna zatial a hlavne v tom centre je vzdy taka mila a dobra nalada ☺️ Na krv idem v piatok na 9ty deň

marhulka2022
14. aug 2022

@lussyaweiss ano pri tomto kete..

lussyaweiss
autor
14. aug 2022

@marhulka2022 a keď ti vyšiel ET tak ako si sa cítila po vklade a tak ?

marhulka2022
14. aug 2022

@lussyaweiss
@lussyaweiss presne ako ty som tu zalozila skupinu vklad 14.2.2022
Plna ocakavani
Tt pozitivne od 5dna po et
Silneli zo dna na den
Po 9 rokoch snazenia mi to prislo uplne jednoduche
Zrazu jeden vecer mi bolo hrozne zle.citila som mokro a ze velky hematom babatko bolo ok.musela som len lezat mesiac len wc a postel, urobila som preto vsetko len lezala.1 kontrola ok po tyzdni co ma pustili z nemocnice a dalsua kontrola uplny sok.. srdiecko uz nebilo den predtym som pristrojim pocuvala angelom ako mu krasne bije srdiecko a zrazu nic u dr ziadny pohyb ziadna akcia, anjelik uz nebol.boli sme s muzom v soku neverili co sa deje..este v ten den ma cistili musela som ostat v nemocnici na noc plod bol uz velky podla dr.moj druhy MA.musela som doplnit vysetrenia/nadstavili ma na lieky/.et som si bola 100%ista ze vyde Ket som stale v sebe vedela ze nic z toho nebude..teraz chcem ist do dalsieho ket zajtra idem pre istotu na krv, citim v sebe ze teraz to vyde..

gina6
Autor odpoveď zmazal
marhulka2022
14. aug 2022

@gina6 my Dv

jodo27
14. aug 2022

@lussyaweiss aha ja že počíta keď som ho mala ráno o 8ej… 😄 tak som sa aj na krv objednala…
Necítim sa nijak. Vôbec nič mi nie je. Ty sa cítiš nejak?

jodo27
14. aug 2022

@gina6 ja mam DE

gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
lussyaweiss
autor
15. aug 2022

@marhulka2022 to mi je strašne ľúto viem ako si sa musela cítiť😢 a ináč si nemala iné pocity keď to vyšlo cítila si sa úplne normálne??
Ja dnes 5ty deň a test biely ako sneh čiže u mňa to padlo .. a ta predstava ísť znova do toho mi je normalne do plaču ...

lussyaweiss
autor
15. aug 2022

@jodo27 ja do tretieho dňa uplne v pohode a od 4teho uz citim aj podbrusko a kríže ani nehovorim ako keby som mala silnu menštruáciu a prsia ma boleli este pred vkladom ... dnes 5ty den test negativny cize tolko bolo u mna uz nedavam tomu nadej nakolko som mala vkladané 2embrya... mozem ist znova odznova ... ty ako zatial ?

dasena30
15. aug 2022

Ahojte baby tak sa k vám pridávam ja som dnes 4 deň.... Bola som 11.8. 2 ex blastocysty. Ako sa cítite.. Ja jak balón nafúknutá... Prsia veľké... Ale pripisujem tieto účinky k liekom a zároveň verím ze sa tam chytili a už sa tam tvoria procesy nejaké 😍😍😍 toto je môj 4 vklad a verím verím verím 😍 držím nám všetky palce

lussyaweiss
autor
15. aug 2022

@dasena30 ahojkyyy☺️☺️Ja som piaty deň dnes a tak isto vklad 2ex.blastocysty... ale dnes som si robila test a nič tak si myslim ze nic z toho ... tvoj 4vklad ?? A toto je prvy krat co si si vkladala2embrya?

nibiru
15. aug 2022

Baby som zmätená ráno livsane test biely ako sneh,kamoška že veď vyskúšať dr.max tak som,reku veď nemám čo stratiť na krv idem v stredu,je možné že dr.max duchuje mňa normálne šlahne.Uz som prešla všetkými stadiami že je koniec a potom sa mi ukáže toto.