icon

KET - august 2022 - podporme sa

lussyaweiss
13. aug 2022

Ahojte je tu niektorá z Vás ktorá je po vklade ? Ja som 3 deň po vklade 2embryi☺️ .Nájde sa tu niekto ?

jarrys
2. sep 2022

@lady_o a co poradili lekari? resp. co vravia? nie je manzel v strese? aj ten ma velky vplyv na kvalitu spermii.

gina6
Autor odpoveď zmazal
tanusenka
2. sep 2022

Baby mam 8 den po Ket nevydrzala som spravila som si test … ale neviem ci uz ozaj ten test hypnotizujem a vidim tak slubulilinkeho ducha alebo nie

verkverk
2. sep 2022

@lady_o to ma mrzí....ako zlé?lebo ked som videla mojho manzela,tak hovorim horsie sa ani neda ...a teda v pohode

verkverk
2. sep 2022

@tanusenka vidim ❤️

tanusenka
2. sep 2022

@verkverk tak nie je to iba moj výplod fantázie? 🤣🤣🤣 si ma potešila lebo ja nemam úsudok normalny 🤣🤣🤣

lady_o
2. sep 2022

@jarrys
@gina6
@verkverk
Dievčatá, tak nakoniec sa vloudila chybička. Nejako si pomýlili výsledky, asi viac menovcov alrbo ja nebiem....🙈 tak u nás sa v podstate nič extra nezmenilo
... niektoré parametre sa zlepšili, iné zhoršili, ale na ICSI metódu sú výsledky viac ako v pohode 😁
V pondelok konzultácia a idem bojovať dalej... manžel sa strašne boji, ze sa sklamem zbytočne... ale ja verím a chcem urobiť maximum 😊😊
Takže ideme ďalej ❤️

lady_o
2. sep 2022

@tanusenka aj mne sa niečo mari 😊 treba skúsiť o 2 dni ... nech pekne silnie ❤️

lady_o
2. sep 2022

@gina6 u nas nikto nevie, čím to je
.. jednoducho to je... vraj vplyv modernej doby, životného prostredia, antikoncepcie ... ja som pilulky nikdy nebrala, no vraj sa to už dostalo všade a ak to takto pôjde ďalej, bude to ešte zaujímavé... embryolog hovoril manželovi, ze my sme ešte ten najjednoduchsi prípad... lebo teraz co maju je čistá katastrofa... uplne beznádejne prípady 😪😪

jarrys
2. sep 2022

@lady_o no tak super. tak nakoniec dobra sprava 🙂

lady_o
2. sep 2022

@jarrys určite áno 😊😊 verím v to, ze ešte budem utekať z obchodu, ked uvidím surové mäso 😅😅

jarrys
2. sep 2022

@lady_o boze akoby som chcela mat tvoju pozitivitu a vieru. Mna nejako s tymto poslednym neuspechon opustila.

lady_o
2. sep 2022

@jarrys sama seba som presvedčila, že to pôjde 😊 a ze to vyjde ... ja mam taky veľmi silný vnútorný pocit, že ešte jedno dieta budem mať... sama tomu nerozumiem, jednoducho to nejak tuším... tak idem bojovať 😊
Pozri, môj dedko je 28 rokov ochrnuty na ľavú stranu, k tomu sa časom pridružili one problémy... keby sa opustil a nemal by ten svoj povestný elan, uz by tu nebol.... psychika urobí mega veľa.... tak som si povedala, že mám možnosť, tak idem bojovať... raz sa to musí podariť... 😊

klaudiad1996
2. sep 2022

@tanusenka do tych 8 dni pocitate aj den vkladu?

verkverk
2. sep 2022

@lady_o jeeej to je paráda 😉😊😊

tanusenka
2. sep 2022

@lady_o dakujem jasne ja sa testujem od tretieho dna a ano viem ze je to skoro ale ja som trafena 🤣 a uz na tie tycinky tolko prikukam ze na kazdej uz vidim druhu čiarku aj ked nie je 🥴 tak viem ze tu mate lepsi úsudok ako ja 😉

tanusenka
2. sep 2022

@klaudiad1996 ja nie neratam …ci mam ratat aj ten?

verkverk
2. sep 2022

@tanusenka den vkladu sa nerata

verkverk
2. sep 2022

@tanusenka fakt cosi vidim,skus za dva dni 😁

gina6
Autor odpoveď zmazal
tanusenka
2. sep 2022

@verkverk ja som riadne neznala a pri tom cca dva roky som mala úspešný Ket … sa normalne hambim pred vami … ale akosi som aj pozabudala a zase opät som nedockava ci vysiel tento transfer a budeme mat tretieho človiečika…

verkverk
2. sep 2022

@tanusenka nato sme tu aby sme si radili a pomáhali.ja uz som zas tri roky mimo toho.tiez musím pospominat 😊

lady_o
3. sep 2022

@gina6 presne tak 🤗

lady_o
3. sep 2022

@verkverk tesim sa 😊

Baby moje, svokra mi včera napísala, že tlačím na pílu.... ostala som v miernom šoku... akože mám teraz čakať 7 rokov, či sa podarí a pred 40tkou to začať riešiť, keď vieme, že chceme súrodenca pre malú? Ako ja nechápem.... ani jeden z nás nemladne a výsledky pôjdu logicky dolu vodou...
Ano, verím v zázraky, jeden som teraz od pol6 do 7 uspavala 🙈😅, no niekedy tomu treba trosku pomôcť.... alebo už ja som divná? 🙄
Inak je svokra uplne v pohode... len nie každý vie pochopiť, čo prežívame , co znamená reálne bojovať o to, aby sa človek najbližšie roky nevyspal 😁❤️

jarrys
3. sep 2022

@lady_o ja to tiez pocuvam niekedy ze nemam na to tlacit ze sa zbytocne stresujem a potom to nevychadza. Ze mam si dat kusok oddych a hlavu vycistit. a asi maju pravdu. lebo ja vedome a aj podvedome velmi chcem aby sa to podarilo a asi stresujem velmi telo. sama uz neviem co si mam mysliet o tomto vsetkom.

lady_o
3. sep 2022

@jarrys ja som na to prvýkrát myslela nonstop a podarilo sa... teraz pri malej som to neprezivala ani spolovice tak intenzivne a nic 🤷‍♀️
Smejem sa ale na tom, že moje telo potrebuje byť plne hormonov po dlhom protokole a po bolestivej punkcii asi, aby som otehotnela 😁 takže som celkom zvedava na ďalšie ivf 😊
Uz to beriem s humorom 😊,inak by mi asi preplo 🙈🙈

gina6
Autor odpoveď zmazal
butterfly333
3. sep 2022

@gina6 ja to mam u svokry opačne tlači do mňa kedy už budeme mať babo že sa asi malo snažíme trápi ma to že sa to nedarí už 5rokov jej syn môj muž deti nemá žiadne a je odomňa mladší o 14r preto ma to trápi veľmi si prajeme aspoň jedno spoločné dieťa a aby som svkore aj svokrovi mohla povedať babka dedko. Tak ma to trápi no verím že ja to dokážem a vynosím zdravé dieťa.🙏🏻 už sa neviem dočkať kedy zavolajú že máme darkyňu

gina6
Autor odpoveď zmazal
butterfly333
3. sep 2022

@gina6 my sme to tak chceli aby začali hľadať až v septembri lebo ja som po operácii kolena a chodím na rehabko tak nech som fit keď bude vklad