KET - august 2022 - podporme sa
Ahojte je tu niektorá z Vás ktorá je po vklade ? Ja som 3 deň po vklade 2embryi☺️ .Nájde sa tu niekto ?
Dievčatá moje, dnes sme boli na konzultácii ohľadom nášho 2.IVF 😊, poslala sa žiadosť do poisťovne a koncom mesiaca začínam stimulku-krátky protokol . Minule som mala dlhý, tak som zvedavá, čo ma čaká 😊
@jarrys z prveho 1 embryjko vlozene 2 den - hotova katastrofa, vlozili ho eln preto aby dostali zaplatene 😪 ale to som vtedy nevedela. A z druheho tiez len 1 😪- 5dnova expandovana.. 😪😪 mam amg 1.13 - na svoj vek by som mala mat viac ako 2.. takze tretieho ivf sa bojim ci vobec nejake vajko bude 😭😭😭
@ysl to mas este super amh. ja som mala pred prvym IVF AMH 0.71. A pred druhym IVF 0,46 a mala som 5vajicok,4zrele aj oplodnene a 4blastocysty. takze aj pri nizskom AMH moze byt vysledok dobry. A ja mam ovela nizsie ako ty. Ale druha vec je kvalita vajicok. A ta je dolezita prave k tomu ci dozreju, kolko sa oplodni a kolko z nich jev stadiu blastocysty.
@ysl no prve IVF cele zle v CAR kde som bola. Dlhy protokol, najvyssie davky a 4vajicka,3zrele,3oplodnene. Na treti den vsetko v poriadku a na piaty povedalibze len 1blastocysta. Tu som brala benfola a decapepthyl. Kedze sme boli nespokojni v tomto CaR kvoli viacerym veciam a preslapom tak sme zmenili. Druhe IVF som absolvovala v inom CAR a tam som mala stredne davky, a kratsi protokol a 5vajicok,4zrele,4oplodnene a 4blastocysty. Tu som mala memopur a cetratide.
Ahojte dievčatá, ostalo tu nejak ticho 😊 co mate nove? Začali ste niektorá stimuláciu, prípadne riešite ket? 😊
Ja som cca v polovici stimulácie, budúci týždeň punkcia 😊 vyzerá to fajn,, Dr videl na kontrole cca 8 folikulov..
Chcela som sa ale spýtať, keďže na kontrole som zabudla. 🙈 mate niektorá gélové nechty? Museli ste si ich pred zakrokom dat všetky dolu?
V pondelok sa ešte informujem v car... len predbežne som chcela vedieť, či nestaci dat dolu jeden 😊
@lady_o no ja som chodila po vysetreniach a teraz cakam na vysledky. Z endokrinologie uz mam, tam je vsetko v uplnom poriadku. Cytologia vysla super bez nalezu, co moj gynciar bol tiez vyhukany lebo posledne dva roky mi vychadzali zle cytologie a stale sa zhorsovali a v juni som mala uz CIN3 s carcinom in situ a teraz v septembri zrazu uplne cista. No a buduci tyzden si mam volat po vysledky z genetiky, uz by mali byt. A 18.10. idem po vysledky hematologie. Reprodukcnu imunologiu mame prve vysetrenie az 29.11. a to neviem ci sa mi chce cakat. no tak super, vajicok je dost ut len aby bolo co najviac zrelych a co najviac embryjok 🙂
@jarrys och, tie vyšetrenia a čakanie 🙈 ale hlavne, nech zistia, co by mohlo robiť problém, nech to vyjde 🍀❤️
Ja som zistila, ze mam nízke amh... co som pred prvým ivf nemala 🤷♀️ ale verím, že bude dobre... uz si touto frazou pripadám, ako jeden nemenovaný pan politik 😅😂
Dr.povedal, ze to vidí dosť pozitívne, tak uvidíme... presne... vraj to vyzerá podobne ako pri prvom ivf a z toho máme malu... kiežby to dopadlo rovnako ... za mňa nech je hoci aj len jedno embryo... ak sa uchytí a budeme mat súrodenca pre to naše sidlo😊😍
@jarrys to je úžasné ❤️ keď máš taketo možnosti 😊 treba skúšať 😊ja som bola do stimulky verná mojzisovej cvikom a sestra začala robiť s Tiande, čo má vraj super ohlasy aj ohľadom plodnosti 😊
Strava spravi veľmi veľa, viem podľa seba. Momentálne mám brucho nafúknuté jak balón vďaka hormonom a v kútiku duše verím, že sa sfukne tak o 9 mesiacov 😁
Inak potom budem rada, ak sa s nami podelis o svoje skúsenosti, lebo to znie fakt dobre , co všetko skúšaš 😊
Ahojte, žienky. Prosím Vás, máte niektorá skúsenosť s vkladom 2-dnoveho (2bunkoveho) embrya? 😊

@ysl to ma mrzi. A z druheho ivf si mala kolko embyjok?