icon

KET - august 2022 - podporme sa

lussyaweiss
13. aug 2022

Ahojte je tu niektorá z Vás ktorá je po vklade ? Ja som 3 deň po vklade 2embryi☺️ .Nájde sa tu niekto ?

jarrys
5. sep 2022

@ysl to ma mrzi. A z druheho ivf si mala kolko embyjok?

lady_o
5. sep 2022

@ysl to ma tak strašne mrzí 😪😪😪 vraví sa, že do tretice všetko dobré , tak verím, že sa stane vianocny zázrak ❤️❤️🍀❤️❤️

lady_o
5. sep 2022

Dievčatá moje, dnes sme boli na konzultácii ohľadom nášho 2.IVF 😊, poslala sa žiadosť do poisťovne a koncom mesiaca začínam stimulku-krátky protokol . Minule som mala dlhý, tak som zvedavá, čo ma čaká 😊

ysl
5. sep 2022

@jarrys z prveho 1 embryjko vlozene 2 den - hotova katastrofa, vlozili ho eln preto aby dostali zaplatene 😪 ale to som vtedy nevedela. A z druheho tiez len 1 😪- 5dnova expandovana.. 😪😪 mam amg 1.13 - na svoj vek by som mala mat viac ako 2.. takze tretieho ivf sa bojim ci vobec nejake vajko bude 😭😭😭

ysl
5. sep 2022

@lady_o pojdem asi az buduci rok.. nech si trocha telo oddychne aj cez vianoce..
Uvidim co odporucia 😪😪

lady_o
5. sep 2022

@ysl máš pravdu, treba telu dopriať oddych 😊 tak veľmi ti držím palce, aby to nabudúce vyšlo 🍀

jarrys
5. sep 2022

@ysl to mas este super amh. ja som mala pred prvym IVF AMH 0.71. A pred druhym IVF 0,46 a mala som 5vajicok,4zrele aj oplodnene a 4blastocysty. takze aj pri nizskom AMH moze byt vysledok dobry. A ja mam ovela nizsie ako ty. Ale druha vec je kvalita vajicok. A ta je dolezita prave k tomu ci dozreju, kolko sa oplodni a kolko z nich jev stadiu blastocysty.

ysl
5. sep 2022

@jarrys tak ja neviem... ja som pri prvom mala 4 a len 1 oplodnene a pri druhom 2 a len 1 oplodnene.. takze tymto tempom pri tretom bude 0 a minus 2 oplodnene 😥 ake protokoly si mala?

jarrys
5. sep 2022

@ysl no prve IVF cele zle v CAR kde som bola. Dlhy protokol, najvyssie davky a 4vajicka,3zrele,3oplodnene. Na treti den vsetko v poriadku a na piaty povedalibze len 1blastocysta. Tu som brala benfola a decapepthyl. Kedze sme boli nespokojni v tomto CaR kvoli viacerym veciam a preslapom tak sme zmenili. Druhe IVF som absolvovala v inom CAR a tam som mala stredne davky, a kratsi protokol a 5vajicok,4zrele,4oplodnene a 4blastocysty. Tu som mala memopur a cetratide.

gina6
Autor odpoveď zmazal
lady_o
30. sep 2022

Ahojte dievčatá, ostalo tu nejak ticho 😊 co mate nove? Začali ste niektorá stimuláciu, prípadne riešite ket? 😊
Ja som cca v polovici stimulácie, budúci týždeň punkcia 😊 vyzerá to fajn,, Dr videl na kontrole cca 8 folikulov..
Chcela som sa ale spýtať, keďže na kontrole som zabudla. 🙈 mate niektorá gélové nechty? Museli ste si ich pred zakrokom dat všetky dolu?
V pondelok sa ešte informujem v car... len predbežne som chcela vedieť, či nestaci dat dolu jeden 😊

lucia248
30. sep 2022

@lady_o ja idem v pondelok na odber a v papieroch mám že stačí jeden prst a hociktorý 🙂

33ada33
30. sep 2022

@lady_o áno ja som musela mať ukazovák dolu (ale už som zabudla či pravy či ľavý) 😉

jarrys
30. sep 2022

@lady_o no ja som chodila po vysetreniach a teraz cakam na vysledky. Z endokrinologie uz mam, tam je vsetko v uplnom poriadku. Cytologia vysla super bez nalezu, co moj gynciar bol tiez vyhukany lebo posledne dva roky mi vychadzali zle cytologie a stale sa zhorsovali a v juni som mala uz CIN3 s carcinom in situ a teraz v septembri zrazu uplne cista. No a buduci tyzden si mam volat po vysledky z genetiky, uz by mali byt. A 18.10. idem po vysledky hematologie. Reprodukcnu imunologiu mame prve vysetrenie az 29.11. a to neviem ci sa mi chce cakat. no tak super, vajicok je dost ut len aby bolo co najviac zrelych a co najviac embryjok 🙂

lady_o
30. sep 2022

@lucia248 jeej, super, budem držať palce 🍀
Ja mam v papieroch, ze všetky, no v 99% baby vravia, ze stačí jeden.. ako v podstate je mi to jedno... 😊😊

lady_o
30. sep 2022

@jarrys och, tie vyšetrenia a čakanie 🙈 ale hlavne, nech zistia, co by mohlo robiť problém, nech to vyjde 🍀❤️
Ja som zistila, ze mam nízke amh... co som pred prvým ivf nemala 🤷‍♀️ ale verím, že bude dobre... uz si touto frazou pripadám, ako jeden nemenovaný pan politik 😅😂
Dr.povedal, ze to vidí dosť pozitívne, tak uvidíme... presne... vraj to vyzerá podobne ako pri prvom ivf a z toho máme malu... kiežby to dopadlo rovnako ... za mňa nech je hoci aj len jedno embryo... ak sa uchytí a budeme mat súrodenca pre to naše sidlo😊😍

jarrys
30. sep 2022

@lady_o tak ja mam tiez nizske amh, to mi zistili uz pred prvou stimulko. Teraz radsej ani nechcem vediet ake mam.

gina6
30. sep 2022

@lady_o čau...tak mne sa podarilo vyčistiť...to znamená že od včera sa už pripravujem na ďalší ket 🤞🏻,v piatok utz .

lady_o
30. sep 2022

@jarrys neviem, či konkrétne ivf na to malo vplyv alebo potom pôrod... tak veľmi si prajem, aby vám to vyšlo 🍀 stačí tak málo a zároveň tak veľa 🙄

lady_o
30. sep 2022

@gina6 juuj,tak to veeeeeľmi držím palce 🍀verím, že to vyjde tak, ze opäť budeme spolu čakať nekonečné 2 týždne... ale tentokrát to dopadne pozitívne 😊

jarrys
1. okt 2022

@gina6 no tak to je super ze sa ti podarilo vycistit 🙂 a verim ze tentokrat to u dopadne len na najlepsiu 🙂

jarrys
1. okt 2022

@lady_o no to ano, zacala som s jogou a chodim na kliniku cinskej mediciny. a este chcem postupne aj zmenit stravu. chcem ist na ayurvedsku diagnostiku. Tak uvidim.

lady_o
1. okt 2022

@jarrys to je úžasné ❤️ keď máš taketo možnosti 😊 treba skúšať 😊ja som bola do stimulky verná mojzisovej cvikom a sestra začala robiť s Tiande, čo má vraj super ohlasy aj ohľadom plodnosti 😊
Strava spravi veľmi veľa, viem podľa seba. Momentálne mám brucho nafúknuté jak balón vďaka hormonom a v kútiku duše verím, že sa sfukne tak o 9 mesiacov 😁
Inak potom budem rada, ak sa s nami podelis o svoje skúsenosti, lebo to znie fakt dobre , co všetko skúšaš 😊

jarrys
1. okt 2022

@lady_o jasne podelim 🙂 zatial ale som len na zaciatku ale mozem povedat uz teraz ze po joge sa citim lepsie fyzicky. musim si nastavit rutinu a vyt na seba tvrda a myslim ze sa budem citit ovela lepsie ked zakompobujem toto vsetko do kazdodenneho zivota. hlavne jogu a stravu.

lady_o
1. okt 2022

@jarrys je to tak... uvidíš... tiež som bola na seba neskutočná sekera, ale stalo to za to 😊

gina6
Autor odpoveď zmazal
jarrys
1. okt 2022

@gina6 ten nepoznam. do teraz mi ho nikdy nedali. doktor vravi ze az po vsetkych vysetreniach a vysleskoch bude vkkad co vychadza az januar. Ale ja rozmyslqn ze by som mozno sla na vklad uz v decembri aj ked vysledky z reprodukcnej este nebudu.

lady_o
1. okt 2022

@gina6 ja som tak mala asi druhu ms po pôrode.... bolesti na umretie a krvi jak z 200kg prasaťa 😅 držím palce, nech ti máš rýchlo za sebou 😊

lady_o
8. okt 2022

Ahojte, žienky. Prosím Vás, máte niektorá skúsenosť s vkladom 2-dnoveho (2bunkoveho) embrya? 😊

gina6
Autor odpoveď zmazal