icon

KET - august 2022 - podporme sa

lussyaweiss
13. aug 2022

Ahojte je tu niektorá z Vás ktorá je po vklade ? Ja som 3 deň po vklade 2embryi☺️ .Nájde sa tu niekto ?

nibiru
15. aug 2022
gina6
Autor odpoveď zmazal
jarrys
15. aug 2022

@nibiru je to tam. na zaciatku niekomu ukazuju testy pozitivitu rano a niekomu poobede alebo vecer. Zavisi od toho ako sa nazbiera hcg v zaciatkoch po vklade. ale je tam aj druha ciarka 🙂

lussyaweiss
autor
16. aug 2022

@nibiru urob si testik aj dnes a ked čiarka silnie tak je to tam 🙏🤞

nibiru
16. aug 2022

@lussyaweiss mala som doma už len pepino ten je negatívny,zabehnem poobede do lekárne a kúpim tieto dr.max. Do zajtra kedy mám odber krvi nevydržím 🤣

lussyaweiss
autor
16. aug 2022

@nibiru uvidíš bude to tam a určite nám daj vedieť... ja som dnes len 6sty deň ale už asi testovať nebudem v piatok už mám krv ... len čo nechápem je to že v tomto centre ideš na krv na 9ty deň.. a veľa žien malo pozitívny test alebo len ducha na 11-12sty deň aj keď mali PK.

klaudiad1996
16. aug 2022

Nas čaká KET 26.8. aké lieky ste brali pred KETom?

lussyaweiss
autor
16. aug 2022

@klaudiad1996 estrofem2-2-2 1x-
Aspirin, Clexan injekcia1x Progestenalle 2-1-2

asztalosnovak
16. aug 2022

@lussyaweiss Ahojky. Všetky Vás tu pozdravujem. Dnes mám 7 deň od vkladanie 6-dňového embryjka. Od začiatku bolesť v podbrušku na jednom mieste na ľavej strane, bolesť prsníkov (ale to bude isto z liekov). Inak som dosť nafúknutá. Budúci utorok čiže 23.08. idem na krv. Bojím si urobiť test, ale pevne dúfam, že to vyšlo.
Všetkým Vám tu držím palce. Je to veľmi náročné na psychiku.

lussyaweiss
autor
16. aug 2022

@asztalosnovak Ahojkkkyyyy... ja som najsilnejšie bolesti mala asi včera všetko naraz že som nevedela čo ma skorej boli ... ale dnes uz chvala bohu lepšie neviem ci to bolo z tych liekov alebo este bolesti po laparke co som bola ... ja mam ist na krv v piatok ale pride mi to velmi skoro tak pôjdem asi až v pondelok ráno . Tolko uz vydrzim ... ak si nahodou urobis test tak, tak daj vediet ako si dopadla 😊😇 pevne verim a dufam ze ti to vyšlo lebo ano na psychiku je to velmi narocne .

asztalosnovak
16. aug 2022

@lussyaweiss určite napíšem, ale tak nejako v kútiku duše viem, alebo verím, že vo mne niečo rastie, že sa vo mne niečo deje. Bolesti mám každý deň a keď to na chvíľu prestane, tak sa až tak prelaknem. Je to stále to isté miesto v podbrušku.
Ja už ani na nič iné neviem myslieť... Však to isto cítiš rovnako.

lussyaweiss
autor
16. aug 2022

@asztalosnovak ja som sa presne takto isto citila do včerajška kým som si urobila test to bol 5ty deň... dovtedy som si bola ista ze to vyslo a potom to zo mna uplne opadlo ze to nevyslo ... ale potom manzel ved je to len 5ty den este nic neni stratené a ma pravdu lebo mne v car povedali aby som si test nerobila len na krv prisla ale zas kto by to vydrzal 😅ja nie 😁

lady_o
16. aug 2022

Ahojte, som veľmi rada, že som našla túto skupinu, že v tom čakaní nebudem sama 😁.
2 roky sa mi nedarilo otehotnieť (patologický spermiogram), tak sme v roku 2020 podstúpili IVF. Po PK nám ostali 2 blastocysty, jedna má skoro rok a pol, druhú sme dali zmraziť.
Včera 15.5. sme absolvovali KET. Manžel tvrdí, že keby aj tento KET vyšiel, boli by sme asi unikát 🙄 No ja verím, že sa Eskimáčikovi bude páčiť. Sama na sebe sa smejem, že som dobrá nosnica, lebo malá musela ísť von akútnou sekciou, čo sa jej nechcelo 😁.
Držím všetkým spolučakateľkám palce ❤️ a neprajem si pre nás nič iné ako // 😍 (nie na covid teste🙈😁).

lady_o
16. aug 2022

@jarrys ahoj, aj ja som bola včera na KET 😊 kedy ideš na krv?

lussyaweiss
autor
16. aug 2022

@lady_o jeeee ako dobre naladená 😁😁 tak by sme mali byť asi všetky😉 ale asi si sa pomylila a nemyslela si 15.5 ale 15.8 si bola na Ket... tak to mas este dlhe čakanie hlavne hladkaj brusko a ver ze sa to podari 😊😊 do akeho centra chodis a na kolky den ides na krv?

jarrys
16. aug 2022

@lady_o ano tiez som mala vcera KET. moj uz 4vklad a na krv idem 30.8. a ty kedy?

lussyaweiss
autor
16. aug 2022

@nibiru no ako si dopadla ??☺️ Dufam dobre spravičky ❤️

33ada33
16. aug 2022

@asztalosnovak ahoj ja som na Tom presne rovnako ako ty 😃 dnes som tiež 7 deň po KET
Tiež som nafúknutá ako veľryba, a tiež vždy na Tom istom mieste na ľavej str cítim bolesť (ale len po nejakej námahe )
Krv mám 18.8. uz som testovala (6,7 deň ale test negativny zatiaľ)

klaudiad1996
16. aug 2022

@lussyaweiss estrofem vam dokedy nechali aby ste uzivala?

lussyaweiss
autor
16. aug 2022

@klaudiad1996 až do kým nejdem na krv a beriem ho od 1dňa MS

klaudiad1996
16. aug 2022

@lussyaweiss dakujem

lady_o
16. aug 2022

@lussyaweiss iné mi neostáva, musím byť v pohode aj kvôli malej 😊 ale už som so povedala, že všetko bude presne tak, ako má byť , stresy nepomôžu 🤷‍♀️
Anooo, presne 15.8. Som myslela 😅😅
Snáď mi čakanie pôjde rýchlejšie, ako prvýkrát 😁
Chodíme do Gyn Fiv v NR. Na krv mam ísť medzi 10-14 dpt, tak uvidíme. Cca na 8-9 deň by som chcela testnut 😊

lady_o
16. aug 2022

@jarrys mne to vychádza medzi 25.-28.8. 😊 asi si niekedy v stredu/štvrtok o týždeň urobím test a podla toho sa rozhodnem. Prvýkrát som mala pekne // na 9.dpt 😊

asztalosnovak
16. aug 2022

@33ada33 to je asi prilis skoro na test... Inak ja na krv az 23.08. Pevne dufam, ze to bude pozitivne. V piatok rano si chcem urobit doma test. To cakanie je priserne. Ja bolesti bez akejkolvek namahy, aj ked lezim, aj ked sedim, skoro stale.

lussyaweiss
autor
16. aug 2022

@lady_o ja chodim do Gyncaru v NR ... ja už testovať nebudem počkám si na krv lebo hľadať duchov sa mi už nechce už som to oplakala😅

lady_o
16. aug 2022

@lussyaweiss ja som si tiež tak povedala už pri prvom, no nevydržala som. Teraz si urobím zo zvedavosti a uvidím 🤷‍♀️

lussyaweiss
autor
16. aug 2022

@lady_o ja som si robila na 5ty deň po ket a nič tak som to vzdala 🙁

lady_o
16. aug 2022

@lussyaweiss to je priskoro. Ja som robila test na 4dpt, negativny. 2 dni na to bolesti ako pred MS, ďalší deň slabé krvácanie. Zmierila som sa s tým, že je koniec, kedze aj všetky príznaky vymizli. O 2 dni ma osvietilo, urobila som test a // 😊

lussyaweiss
autor
16. aug 2022

@lady_o no ja som vcera mala riadne bolesti nevedela som co ma ako prve boli ci brucho alebo krize a telo som citila ako keby som mala svalovicu ... dnes uz lepsie brusko ma este pobolieva ... ale ta krv ze mam ist na 9ty den mi pride trocha skoro .. mozno este vo stvrtok to budem 8smy den tak este urobim ... ale nadeje si uz moc nerobim vcera to na mna nejako doľahlo az mi do placu bolo ... dufam tebe vide alebo uz vyslo ? 🙏😊

lady_o
16. aug 2022

@lussyaweiss na krv mi kazali prísť najskôr 10 dní po ket, no podľa mňa z krvi ti zistia skôr 😊 podľa toho, čo píšeš, verím, že ti to vyšlo ❤️
Ja som bola na KET len včera, zatiaľ cítim len také tie tlaky v podbrušku, ako pred ms, chystám sa testovať o týždeň v stredu najskôr 😊