icon

KET - august 2022 - podporme sa

lussyaweiss
13. aug 2022

Ahojte je tu niektorá z Vás ktorá je po vklade ? Ja som 3 deň po vklade 2embryi☺️ .Nájde sa tu niekto ?

dasena30
20. aug 2022

Ešte som pozerala aj v papieroch a 14.den... Vieš čo ale budem zajtra aj ja volať začala som spinit... Asi sa spúšťa ms (zajtra mam termin) .. Ešte nikdy mi neprišla cez lieky tak budem volať a pôjdem skôr 😊

lady_o
20. aug 2022

@dasena30 to mam aj ja v papieroch, ale povedali mi inak 🙈
Ak to je len slabé špinenie a prestane to, nič nie je stratené. Ja som to tak mala a bola som tehotna 😊

jodo27
20. aug 2022

@gina6 GynFiv. Tak mi povedali že 14 dni po vklade 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️. Joj ani nevrav, asi v noci nezaspim. Strašne sa bojím ale zároveň už to chcem mat za sebou a vedieť čo ma čaka… ozvem sa 🙂

gina6
Autor odpoveď zmazal
nela17
20. aug 2022

Ahojte baby, pridavam sa do temy, mala som vklad 10.8., zatial som netestovala, tentokrat sa akosi bojim 🤷‍♀️

gina6
Autor odpoveď zmazal
lady_o
21. aug 2022

@nela17 ahooj, to je super, že si vydržala tiež toľko netestovať😊😊 a aké máš pocity? 😊

gina6
Autor odpoveď zmazal
lady_o
21. aug 2022

@gina6 skúsila som už dnes a nič. Potom mi napadlo, že veď ms mám mať až budúci piatok, tak asi je ešte skoro 😁 ale zajtra pokračujem 😊🙈
Ale čo sa mi stalo 😅 vždy som mala ľavý prsník trochu väčší, no nebolo to vidieť ... teraz ľavý prsník, naliaty, trochu boľavý, pravý len jemne naliaty, skoro vôbec... ten rozdiel vidí aj slepý 😂😂😂 pripadám si asymetricka😂😂 aj sestra už po mne kukala 🙈

gina6
Autor odpoveď zmazal
lady_o
21. aug 2022

@gina6 och, bodaj by Ti to vyšlo 🍀❤️

dasena30
21. aug 2022

Dnes som si robila test 10 deň a je tam niečo mini ale teda začalo. Mi to až teraz ukazovať... Aaa skôr kanálik... Co si myslite

gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
21. aug 2022

@lady_o nech sa podarí nám všetkým 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

gina6
Autor odpoveď zmazal
dasena30
21. aug 2022

@gina6 áno čisté testy som mala... Včera som mala to slabé krvácanie a večer kŕče strašne... Dnes toto..

ivonka121
21. aug 2022

Baby mne testy začali blednuť. Už nič neukazuje takže zajtra krv určite negatívna. Stále len plačem. Moje prvé čiarky v živote zmizli. Som smutná....

gina6
Autor odpoveď zmazal
dasena30
21. aug 2022

@gina6 toto je mamatest... Ale teraz čítam že robia falošné čiarky.... Testy som si robila livsane a mamatest... Uvidíme co ďalšie dni.. Aaa teda v stredu krv

lady_o
21. aug 2022

@ivonka121 krv je smerodajna ❤️ tak strašne verím a držím palce ❤️❤️ 🍀

ivonka121
21. aug 2022

@gina6 ďakujem krásne za podporu. Skúšala som mama test a Dr max všetky boli pozitívne všade slabá čiarka. Potom som vyskúšala aj iné značky. Vždy slabá čiarka. V deň očakávanej ms čiarka zmizla úplne ale keďže beriem estrofem aj progesteron tak ms nikde. Snažíme sa už pridlho. Konečne vytúžené čiarky a zrazu nič z toho.

dasena30
21. aug 2022

No ideme zachviľu do mesta kúpim si radšej aj Dr max.... Baby prepacte ze ja som taka stroha 😁 ale už riešime tiež dlho, a radšej sa nechcem tešiť lebo mam zle obdobie nejako nič nevychádza ale ďakujem vám za podporu i keď ja už 8 deň som vzdavala 😁... Ste super... Držím vám. Moc moc palce nech to dotiahnete do 🤰... Ja neviem ci to máte aj vy ale teda nám sa to vlečie, stále milión vyšetrení, vklady nevychádzajú, peniaze ani nehovorím, všetci okolo s deťmi alebo tehotni (ale to dobre zvládam, teším sa s nimi), pribrala som 20 kíl 😁 a keď sa vidím tak mi je zle ( ale teda nie z tehotenstva... Keby aspoň to 😁😁)... Takže tak... Ja sa vždy tak utesujem ze všetko to stojí za to... Ale niekedy prídu zle obdobia..

elinka112
21. aug 2022

Dievčatá, čo myslíte má ešte význam si robiť test, keď som 6dpt poobede mala test negatívny a beloba...? ďakujem za každý názor.

jarrys
21. aug 2022

@elinka112 6DPT je strasne skoro. Ja mam dnes 6DPT a do 10dna sa ani neuvazujem testovat.

gina6
Autor odpoveď zmazal
ysl
21. aug 2022

Ahojte, pridam sa k vam 🙂 20.8. som mala ET ale mam pocit ze sa zblaznim. Je to moje druhe IVF, mam nizske AMH takze v prvom sme mali 4 vajicka ale len 1 sa oplodnilo a vlozili mi ho 2. den - co bola podla mna chyba. Zmenili sme CAR - sli sme do Brna, v druhom IVF sme mali 2 vajicka, 1 sa oplodnilo a hoci malo problemy dobojovalo az do expandovanej blastocysty ❤ Teraz u mna spinka uz 2 den ale som z toho uplne na nervy. Bolesti mam konstantne od odberu ale take mierne az stredne.. ale uz som z toho cakania zufala 😪

dasena30
21. aug 2022

Tak drmax takto teraz poobede 🤷🏼‍♀️

lady_o
21. aug 2022

@elinka112 ja som tiež testovala dnes ráno (6dpt) a biely. Prvýkrát som mala viditelnu druhú čiarku 9dpt 😊😊 ja testujem, lebo chcem zistiť kedy a či vôbec druhá čiarka nabehne 😂 ale mám to v hlave upratané, aby ma negatívne testy nerozhadzali psychicky 😊😊

gina6
Autor odpoveď zmazal
lady_o
21. aug 2022

@dasena30 mne sa tam niečo marí tuším. 😊 kedy máš krv? Zajtra? 😊