KET - august 2022 - podporme sa
Ahojte je tu niektorá z Vás ktorá je po vklade ? Ja som 3 deň po vklade 2embryi☺️ .Nájde sa tu niekto ?
Ahojte baby, pridavam sa do temy, mala som vklad 10.8., zatial som netestovala, tentokrat sa akosi bojim 🤷♀️
@gina6 skúsila som už dnes a nič. Potom mi napadlo, že veď ms mám mať až budúci piatok, tak asi je ešte skoro 😁 ale zajtra pokračujem 😊🙈
Ale čo sa mi stalo 😅 vždy som mala ľavý prsník trochu väčší, no nebolo to vidieť ... teraz ľavý prsník, naliaty, trochu boľavý, pravý len jemne naliaty, skoro vôbec... ten rozdiel vidí aj slepý 😂😂😂 pripadám si asymetricka😂😂 aj sestra už po mne kukala 🙈
Baby mne testy začali blednuť. Už nič neukazuje takže zajtra krv určite negatívna. Stále len plačem. Moje prvé čiarky v živote zmizli. Som smutná....
@gina6 ďakujem krásne za podporu. Skúšala som mama test a Dr max všetky boli pozitívne všade slabá čiarka. Potom som vyskúšala aj iné značky. Vždy slabá čiarka. V deň očakávanej ms čiarka zmizla úplne ale keďže beriem estrofem aj progesteron tak ms nikde. Snažíme sa už pridlho. Konečne vytúžené čiarky a zrazu nič z toho.
No ideme zachviľu do mesta kúpim si radšej aj Dr max.... Baby prepacte ze ja som taka stroha 😁 ale už riešime tiež dlho, a radšej sa nechcem tešiť lebo mam zle obdobie nejako nič nevychádza ale ďakujem vám za podporu i keď ja už 8 deň som vzdavala 😁... Ste super... Držím vám. Moc moc palce nech to dotiahnete do 🤰... Ja neviem ci to máte aj vy ale teda nám sa to vlečie, stále milión vyšetrení, vklady nevychádzajú, peniaze ani nehovorím, všetci okolo s deťmi alebo tehotni (ale to dobre zvládam, teším sa s nimi), pribrala som 20 kíl 😁 a keď sa vidím tak mi je zle ( ale teda nie z tehotenstva... Keby aspoň to 😁😁)... Takže tak... Ja sa vždy tak utesujem ze všetko to stojí za to... Ale niekedy prídu zle obdobia..
Dievčatá, čo myslíte má ešte význam si robiť test, keď som 6dpt poobede mala test negatívny a beloba...? ďakujem za každý názor.
Ahojte, pridam sa k vam 🙂 20.8. som mala ET ale mam pocit ze sa zblaznim. Je to moje druhe IVF, mam nizske AMH takze v prvom sme mali 4 vajicka ale len 1 sa oplodnilo a vlozili mi ho 2. den - co bola podla mna chyba. Zmenili sme CAR - sli sme do Brna, v druhom IVF sme mali 2 vajicka, 1 sa oplodnilo a hoci malo problemy dobojovalo az do expandovanej blastocysty ❤ Teraz u mna spinka uz 2 den ale som z toho uplne na nervy. Bolesti mam konstantne od odberu ale take mierne az stredne.. ale uz som z toho cakania zufala 😪

Ešte som pozerala aj v papieroch a 14.den... Vieš čo ale budem zajtra aj ja volať začala som spinit... Asi sa spúšťa ms (zajtra mam termin) .. Ešte nikdy mi neprišla cez lieky tak budem volať a pôjdem skôr 😊