icon

KET - dve vajíčka a jedno z toho zmrazené

lucilalu
1. mar 2019

Baby je tu niektora pred KET?Mna to caka v stredu.prvy krat.Dufam to vyjde.mame len jednu zmrazenu blastu.viac sa nepodarilo.mali ste niektora tiez iba dve vajicka z toho len jedno zmrazene?

bozidaratrppp
7. mar 2019

ja som citala ze ono sa pri ket uhnezduje po niekolkych hodin tak newem ale uz verim ze sa to pdari nic ine nemozme robit iba verit

lejduska
7. mar 2019

Hej každá ma rozne príznaky a tie môžu byt zároveň aj od liekov takže len veriť. Uhniezdovanie vraj 2-3 deň, pisalo o tom nejaje car, ale ktovie.

lostris151
9. mar 2019

Ja som akurat 3- 4 den po ET ale mala som cerstvy, a tiez nejako sa citim normalne, akurst vajecniky tiez sem tam pichnu ale tot vsio. Akurat som sa nejako vyhadzala cela a neviem z coho, ci , hormonov alebo ananasu co som jedla.

lucilalu
autor
10. mar 2019

@lostris151 mna zasa svrbi nejako pokozka tak mozno to bude z hormonou.mam ju aj taku suchsiu.inak tiez vsetko ok

lucilalu
autor
10. mar 2019

@bozidaratrppp ahoj tak ako sa citis.ja uplne normalne.budes si robit test pred tym ako pojdes na krv?ci vydrzis😉

lejduska
10. mar 2019

@lostris151 podľa mna tiex svrbenie z ananasu, a vajecniky ma tiez pobolievali, celkovo sa mi tam dole taha taka bolest. Inac si doma, ci chodis do prace?

lostris151
10. mar 2019

@lejduska viac bab spomina ze maju dost sucho kozu a ruky hlavne ruky uz pocas stimulacie, tak asi z hormonov to moze byt. Ja pracujem v Kanade takze som doma teraz na SVK ale robim z domu cosika. Neviem ako idem to cakanie zvladnut. Tych prvych par dni bolo ok to som bola natesena z transferu ale to teraz prechadza a teraz len to cakanie ach jo🙄😔

alexa1983
10. mar 2019

@bozidaratrppp ahoj, embrijko sa uhniezduje do 72 hod max 👍🏽

alexa1983
10. mar 2019

@lejduska uhniezdnenie trva max do 72 hod 👍🏽

bozidaratrppp
10. mar 2019

6.3. Som bola dnes už cítim bolesť v boku asi vajecnik ale iba na ľavej strane ináč nič také ... Test ešte nerobím skúsim
Lebo normálna na mi vychádza utorok tak počkám ale verím že nepríde.

bozidaratrppp
10. mar 2019

A vy ako

bozidaratrppp
10. mar 2019

🙂

lostris151
10. mar 2019

@bozidaratrppp ja som na tom rovnako len som bola 5.3 a v utorok mi vychadza. Myslis ze to mozeme aj normalne dostat ked bereme ten progesteron?

lostris151
10. mar 2019

@bozidaratrppp samozrejme dufam ze nepride ale myslela som si ze kym berem lieky aj keby to nevyslo tak mi ani nemoze prist. 🙄😳

lucilalu
autor
10. mar 2019

Ja som tiez bola 6.3.a myslim ze kym berieme lieky tak nepride.az po vysadeni ak to nevyjde.co dufam nebude nas pripad 😉

lostris151
10. mar 2019

Baby a chystate sa testovat, ak hej ktory den? Ci pockate na krv.... mna dnes uz zacina trhat... trosku nervicky 😳

lucilalu
autor
10. mar 2019

@lostris151 ja asi ano tak vo stvrtok 😉to budem mat 9den.vratane dna vkladu

bozidaratrppp
10. mar 2019

ja tiez urobim .tedt i ked raz ked uz mame to embryo tak uz ken ho udrzat mne dr.povefala ze ked zacnem krvacat tak zjest progesterone jednu a ist pichnut injekciu ...vyjde to verim davajte len pozor . uvidime ked ma vyjst vyjde ...hej moze prist ms ale treba ju hned zastavit injekciou

bozidaratrppp
10. mar 2019

mate bolesti?

lucilalu
autor
10. mar 2019

@bozidaratrppp ja mam strasne ale strasne bolestive prsia.inak brucho nic.sem tam mozno nieco pichne.ale to nevnimam tak velmi

bozidaratrppp
10. mar 2019

tak to ti vyjde🙂

bozidaratrppp
10. mar 2019

mna boli na lavej strane popichava a take nafuknute brusko mam ...

bozidaratrppp
10. mar 2019

tak newm

lostris151
10. mar 2019

@lucilalu tie prsia mam aj ja uplne strasne to je, a neviem z akeho dovodu ma boli pod lavou pazuchou. Ale len lava 🤷‍♀️ tak neviem, ale to cakanie ma ubija, neviem uz co so sebou.. uz len asik kolace zacnem ladovat a zapijat medovkovym cajom😂😂😂

bozidaratrppp
10. mar 2019

🙂 ja zaha ale i chrbat pobolieva nevem ci mrcha pride alebo ci som strasne sa citim fakt jak xena co musime prezivat:D

lucilalu
autor
10. mar 2019

@lostris151 to moze byt tiez z hormonov.urcite.uz nech to mame za sebou.ja uz tiez neviem co so sebou 😁😆

lejduska
12. mar 2019

Aj mne uz tiez asi zadrbava z toho 😃 prve dni sa dalo a potom som len odhanala kadejaké myšlienky. A kazda z nas sa isto sleduje aj ked nechce.
Chodite baby aj do prace ci ste doma?

salonka28
12. mar 2019

@lejduska ahoj ja som doma keďže mám náročnú prácu tak som.zostala na PN naskor som to vôbec nechcela ale keď mi po odbere bolo fakt zle tak som si povedala načo je to dobré sa trápiť tak si aspoň teraz oddýchnem

bozidaratrppp
12. mar 2019

ja dnes uz v praci

bozidaratrppp
12. mar 2019

ale mam sedavu cize sedim