KET - dve vajíčka a jedno z toho zmrazené
Baby je tu niektora pred KET?Mna to caka v stredu.prvy krat.Dufam to vyjde.mame len jednu zmrazenu blastu.viac sa nepodarilo.mali ste niektora tiez iba dve vajicka z toho len jedno zmrazene?
@bozidaratrppp tak aspon prides v praci aj na ine myslienky, a obozretnost je na mieste samozrejme
Ja som tiez doma.ale teraz dost cestujeme tak ani na to vsetko nemyslim 😉velmi nam drzim palce.potom dajte vediet
No dievčatá z nášho KET teda nič nebude dnes som bola u diabetológa a dg mi inzulínovú rezistenciu hraniciach s cukrovkou nasadil mi metformin a odporučil.odialit KET o cca tri mesiace 😥išla.som si.oci vyplakať ... Zajtra idem do centra sa teda.dohodnut čo a ako 😥 všetkým.ostatnym držím palce
@lejduska ahoj no ďakujem za podporu v car mi povedali že teda nech sa to doriešiť a potom pôjdeme.na to že do tehotenstva treba ísť zdravá čo majú pravdu a aby som na tú tvoju otázku odpovedala áno mala som v rámci predoperačné ho vyšetrenia pred Odberom vajíčok mierne zvýšenú hladinu nalačno ale.kazdy rok chodím z práce na preventívnu a tam.som ju v máji mala v norme tak.neviem ale moja dr gynekologycka mi vravela že PCO býva často spojene s inzinovou rezistenciou tak toľko môj príbeh
Baby ja som prave asi dostala kramy.sice este nie velmi ale iba take spinenie 🤨co myslite uz je to stratene?volala som do Car,mam zvysit davku estrimaxu, dufam bude vsetko ok😢
Ahojte baby aj mňa čaká ket len ešte neviem presne kedy ,keďže až 20.3 idem na usg na 13 DC pred ket.su to strašne nervy všetko :(
Baby koľko dní pred ket ste si začali pichať prolutex?
Lebo mňa objednali až na 20.3 na usg a ešte mi nekazali pichať
Ja som 10 deň po ket test negatívny .. a bolesti v bruchu 3 deň ms mešká pls nazor
@bozidaratrppp vydrz kym pojdes na krv.ja som 9.den po ket.na teste slaba ciarka a mam spinenie, sem tam krvacanie.drzim palce.dobre to dopadne 😉
Aké lieky beres progesterón ? Je budeš trochu krvácať nedaj bože zober jeden progesterón mne povedala mudr. Tak dúfam že to bude dobré
@bozidaratrppp beriem estrimax a picham prolutex.volala som do Car zvysili mi davku estrimaxu.dufam to bude ok.v pondelok idem na krv.to cakanie je horor.vsak viete baby...

a tak ale dnes mam mat ms davam pozorrrrrr