icon

KET - dve vajíčka a jedno z toho zmrazené

lucilalu
1. mar 2019

Baby je tu niektora pred KET?Mna to caka v stredu.prvy krat.Dufam to vyjde.mame len jednu zmrazenu blastu.viac sa nepodarilo.mali ste niektora tiez iba dve vajicka z toho len jedno zmrazene?

bozidaratrppp
12. mar 2019

a tak ale dnes mam mat ms davam pozorrrrrr

lejduska
12. mar 2019

@salonka28 jasne tak istota. A co robis doma? To sa isto aj dost sledujes. Ja som tiez doma, pracu mam rada no je stresujuca, aj sedim aj beham, ak dviham, kym som nesla na ivf vyhovovala mi, ale teraz radšej doma.

lejduska
12. mar 2019

@bozidaratrppp tak aspon prides v praci aj na ine myslienky, a obozretnost je na mieste samozrejme

lucilalu
autor
12. mar 2019

Ja som tiez doma.ale teraz dost cestujeme tak ani na to vsetko nemyslim 😉velmi nam drzim palce.potom dajte vediet

lejduska
12. mar 2019

@lucilalu joj tak fajne ze si v pohybe 😊 my sme cestovali po KET 500 km z ciech

salonka28
12. mar 2019

@lejduska tak ja som.sestricka takže dosť náročná práca no... Ale zamestnáva má.behanie po doktoroch čo.ja z duše neznášam.byt v roli pacienta ale.asi je to.priprava na to.vsetko.co.ma.este.caka

salonka28
12. mar 2019

No dievčatá z nášho KET teda nič nebude dnes som bola u diabetológa a dg mi inzulínovú rezistenciu hraniciach s cukrovkou nasadil mi metformin a odporučil.odialit KET o cca tri mesiace 😥išla.som si.oci vyplakať ... Zajtra idem do centra sa teda.dohodnut čo a ako 😥 všetkým.ostatnym držím palce

lejduska
13. mar 2019

@salonka28 aha chapem, tam sa narobis.
A velmi ma mrzí co sa ti deje 😔 urcite sa dohodni v car a daj sa dokopy, vela sil zelam 🙏 na základe coho si bola u diabetologa? Mala si nejake problemy? Ja mavam hypoglygemiu ale nikdy sa to neriesilo lebo odbery boli stale ok.

bozidaratrppp
13. mar 2019

sv gerard .

salonka28
13. mar 2019

@lejduska ahoj no ďakujem za podporu v car mi povedali že teda nech sa to doriešiť a potom pôjdeme.na to že do tehotenstva treba ísť zdravá čo majú pravdu a aby som na tú tvoju otázku odpovedala áno mala som v rámci predoperačné ho vyšetrenia pred Odberom vajíčok mierne zvýšenú hladinu nalačno ale.kazdy rok chodím z práce na preventívnu a tam.som ju v máji mala v norme tak.neviem ale moja dr gynekologycka mi vravela že PCO býva často spojene s inzinovou rezistenciou tak toľko môj príbeh

lucilalu
autor
13. mar 2019

Baby ja som prave asi dostala kramy.sice este nie velmi ale iba take spinenie 🤨co myslite uz je to stratene?volala som do Car,mam zvysit davku estrimaxu, dufam bude vsetko ok😢

alexa1983
13. mar 2019

@lucilalu neboj, menzes mozes mat a byt pri tom tehu. Ak je to iba spinenie tak to moze byt krv po uhniezdeni embrijka, niekedy tak byva. Treba verit a nestracat nadej 👍🏽❤️ Kolky den po vklade si?

lucilalu
autor
13. mar 2019

@alexa1983 dnes 8den.no stale dufam ze to bude ok.dakujem 😉

alexa1983
13. mar 2019

@lucilalu nadej umiera posledna 👍🏽 Treba byt hlavne pokojna, stres ublizuje babätku najviac. Mne uz na 6 den ukazal test slabu ciarku, skus sa ked tak testnut.

lucilalu
autor
13. mar 2019

@alexa1983 som prave skusila, nic nieje

lucilalu
autor
13. mar 2019

@alexa1983 tak predsa je uplne slaba, aj moj ju videl 😉

alexa1983
13. mar 2019

@lucilalu druha ciarka byva az po niekolkych minutach vidiet 👍🏽 No vidis to 🙏🏼 Nadej umiera posledna 😉

alexa1983
13. mar 2019

@lucilalu teraz ak je to dobre tehu, tak kazde dva dni musi hcg stupat, tak skus o 2 dni zasa a ked bude silniet tak je dobre 👍🏽

lucilalu
autor
13. mar 2019

@alexa1983 dakujem za podporu.dam potom vediet 😉

zuzu8511
15. mar 2019

Ahojte baby aj mňa čaká ket len ešte neviem presne kedy ,keďže až 20.3 idem na usg na 13 DC pred ket.su to strašne nervy všetko :(

zuzu8511
15. mar 2019

Baby koľko dní pred ket ste si začali pichať prolutex?

lucilalu
autor
15. mar 2019

@zuzu8511 6dni pred. 6.3.som bola a picham doteraz

zuzu8511
15. mar 2019

Lebo mňa objednali až na 20.3 na usg a ešte mi nekazali pichať

zuzu8511
15. mar 2019

@lucilalu a ktorý deň ti robili vklad? Ja mám z toho trochu chaos keďže budem 13 DC keď pôjdem na usg

lucilalu
autor
15. mar 2019

@zuzu8511 na 16 DC mi robili vklad.nemaj strach oni vedia co robia😉

bozidaratrppp
15. mar 2019

Ja som 10 deň po ket test negatívny .. a bolesti v bruchu 3 deň ms mešká pls nazor

zuzu8511
15. mar 2019

@lucilalu dakujem

lucilalu
autor
15. mar 2019

@bozidaratrppp vydrz kym pojdes na krv.ja som 9.den po ket.na teste slaba ciarka a mam spinenie, sem tam krvacanie.drzim palce.dobre to dopadne 😉

bozidaratrppp
15. mar 2019

Aké lieky beres progesterón ? Je budeš trochu krvácať nedaj bože zober jeden progesterón mne povedala mudr. Tak dúfam že to bude dobré

lucilalu
autor
15. mar 2019

@bozidaratrppp beriem estrimax a picham prolutex.volala som do Car zvysili mi davku estrimaxu.dufam to bude ok.v pondelok idem na krv.to cakanie je horor.vsak viete baby...