KET - dve vajíčka a jedno z toho zmrazené
Baby je tu niektora pred KET?Mna to caka v stredu.prvy krat.Dufam to vyjde.mame len jednu zmrazenu blastu.viac sa nepodarilo.mali ste niektora tiez iba dve vajicka z toho len jedno zmrazene?
@bozidaratrppp držím palce, ja uz mam aj krv za sebou ale bola som na dalsej ci to správne stupa cize tiez cely vikend nervny. Darilo sa ti ukludnit? Lebo mne aj hej, v piatok som sa tak nastavila ze nebudem stresovat, len chrobak v hlave je vzdy
Ja sa tiez snazim ukludnit pri knihach a romantickych filmoch 😁vcera bolo Pretty Woman 😉
haha aj ja som pozerala
ja idem zajtra na krv
Tak som robila dnes test ciarka uz ziadna a krvacam.zajtra na krv.ale uz tomu ziadne sance nedavam 😥
Ahojte! Ja som dnes 4.den po KET. Tiež mám riadne obavy ako do dopadne. Prvý ET super a teraz to neskutočné čakanie plné nervov kým príde TT.
ja som bola na krv negat
Ahojte baby ja som bola na KET 14.3 tak cakam na krv. Tiez mam sem tam pobolievanie v podbrusku. Je tu niektora ktora caka na krv? ☺
@barbora2112 ja som tiez bola 14.3. Sme ma tom rovnako 🙂
Ahojte, dnes som bola na ket. Moja otázka znie ci sa niektorej stalo že hneď v prvý deň spinila a prečo🤔
@bozidaratrppp ja tak isto 😢😭
@bara6092 ahoj aj ja som mala prvy den take malinke spinenie.tiez neviem ci to moze byt hned uhniezdovanim alebo tym zakrokom. Uz som bola treto krat na vklade a toto sa mi stalo az teraz.
@barbor_ka tak budeme spolu netrpezlivo cakat 😊 ja som si teraz vlozit 2 embrijka (blastocosty)kedze som uz bola predtym 2 krat na vklade a nevyslo nam to.prvy krat som zostala tehu alebo v 3 tyzdni som potratila a druhy krat sa embrijko vobec nechytilo.tak mam teraz strach zo sklamania.budes sa aj testovat?
@barbora2112 počkám 2dni a keď to bude stále tak volám do car
@bara6092 mne to hned aj tak skoncilo tak pockam az do krvy.inak sem tam mam taky tlak v podbrusku
@lucilalu a co dalej
@lucilalu ides zase ci ako
@bozidaratrppp teraz nie.dam si pauzu.zijeme v zahranici.skusime znova v januari ked budeme na Sk.a ty?budem ti drzat palce a aj ostatnym babam 😙😗
Ahojte dievcata, nepisala som update, mala som mat dnes krv, ale nakoniec som bola uz v piatok ale vsio mi bolo jasne uz vo stvrtok poobede, an napriek liekom sa po spineni v stredu 8den po ET stvrtok pustil ms poobede a slo to 3 dni vkuse :( takze tiez z toho nic nebolo. Teraz cakam na 13 den cyklu a ideme na KET asik prvy tyzden Aprila.
Ja som povedala ze toto je posledný pokus. 2x som bola tehotná a prirodzenou cestou,vydrzala som aspoň do 6tt bez akýchkoľvek liekov, jedine co som brala bol clostilbegit a hneď som po nich otehotnela...isla som na umelé a vydržala som 18dni a to natlačená liekmi😂 teraz som 2den po ket takže som zvedavá. Keď nie kašlem na nich a pôjdem znova prirodzenou cestou.
Ahojte,
dnes som 6 den po KET s nasim poslednym embryom. Bola to zamrazena Ackova blastocysta, ale po rozmrazeni uz len B, ale vraj to je stale dobra kvalita.
Od prveho dna po vklade som mala bolesti ako pred menstruaciou, obcas pichanie, tahanie ako mam vzdy par dni pred MS.. k tomu aj na druhy den po vklade slabucky svetlo ruzovy az hnedasty vytok, to tiez moze byt po vklade som citala. Ale spinenie trvalo az do vcera a prestalo.. dnes zatial nic.. aj tie bolesti sa zmiernili, uz len obcas ma pichne a krize pobolievaju..
Som z toho jelen, myslela som ze uz dostanem menzes, kedze aj po minulom vklade som dostala predcasne na 6 den po vklade 😕
Ja viem, ze kazda sme ina a reagujeme inak, ale mali ste niektora podobne priznaky a pozitivny vysledok?
To cakanie je na zblaznenie 😇
@summer_103 ahoj ja som dnes 5 den od KET tiez mam take stahy v podbrusku spinenie som mala len v den zakroku odvtedy nic.cakanie je na nevydrzanie.a pracujes alebo si doma?
@barbora2112 ahoj. ja pracujem v kancelarii, takze som si nebrala PN. Neviem sa ale prilis sustredit na pracu.. Do ktoreho centra chodis? Ja som spinenie mala len pri poslednom KETe a to mi prisiel vtedy menzes aj cez lieky. Predtym ziadne spinenie ale tiez vzdy negativny vysledok ☹
@summer_103 ja chodim do GYN-FIV do Bratislavy.ja tiez pracujem v kancelarii ale som na pn a pracujem z domu.tym ze mi embriolog nakazal aby som neochorela tak som radsej zostala doma.tiez som sa v praci nevedela sustredit a po liekoch mi byva rano nevolno.a doma som v klude.kolko krat si uz bola na vklade?
@barbora2112 ja len jedno. Prvy ET vysiel. Teraz mam 1. KET. Samozrejme, ze testovat budem skor 😀. Je mi ale priserne nevolno ale dnes test poobede biely. No snad to dobrw dopadne 🙂
@barbor_ka takze uz jedno dieta mate? Ja som 3 krat na KET a to cakanie na krv mna zabija ale povedala som si ze sa nebudem testovat ze to vydrzim.zatial nemam test ani doma kupeny.prosim a mala si nejake priznaky pri tom prvom ET?alebo si zistila ze si tehotna az z krvi?ja stale cakam ze na to nejak pridem sama 😊

presne to cakanie ... pondelok idem na krv .... tak uvidime .... potom dajte vefet dievcata ako to cele dopadlo