icon

Kto sa chystá na ET alebo KET v apríli či máji 2024?

nikadominikanika
11. apr 2024

Ahojte 🤗 je niekto kto sa chystá na et, ket v apríly, či máji 🙂 žeby sme sa kus podporili a pod.

michaela1905
22. máj 2024

@markara Veď ja im verím 🙂 keby som im neverila, tak nemám doma tú moju malú "potvorku" čo mi neustále odvráva 😛😛😛 len už sa to blíži a ja by som najradšej urobila čo možno najviac pre to, aby sa to tento krát podarilo 🙂

lalilla
22. máj 2024

@miriam160 ja sice mam dobre amh, ale chodime do brna. Predtym som bola v ba v repromedice, to bolo cele odveci, bola som na konzultacii aj v reprofite v ba ale neboli mi sympaticky ti lekari. Povedala som si ze posledny x skusime brno reprofit, maju velmi dobre hodnotenia, ale lekara mas furt ineho. Ja patrim jednemu a kontroly mam u inych, opu mi tiez robil iny a na vklad mi ho vacsinou daju. Ked nieco chcem ale pisem jemu priamo mail. Nebavi ma to cestovanie ale proste mam srdce na mieste ze som si vybral pre mna dobru kliniku
Vysetrenia muz len klasika spg, ja mam reproimuno, genetiku, endo, hematologiu, alergie na potraviny tie zakladne, stery u gyn to je klasika, hysteroskopiu a nk bunky z maternice. Toto vsetko som nacitala na mk v skupine o ivf a dala som si to porobit. Rozmyslala som este nad laparkou, ale do tej nejdem, nechce sa dat zbytocne rezat, nemam z toho dobry pocit, kolko vkladov mas za sebou?

michaela1905
22. máj 2024

@miriam160 Tak to ma veľmi mrzí, že to nevyšlo 😪 presne to poznám.. To celkové vyčerpanie.. Fyzické aj psychické.. 😒 Snažíme sa, aby sa to podarilo až tak veľmi, že nás to neskutočne vyčerpáva.. Možno aj zmena centra je fajn nápad. Kam ste chodili doteraz? Ja chodím do Heliosu do MT, som tam spokojná. Je tam úžasný prístup personálu. Je vidieť, že ich tá práca baví. Vždy keď tam prídem, je tam taká fajn atmosféra, normálne ma to tam nabíja pozitívnou energiou 😄😄😄 Držím vám palce do ďalšieho IVF. Nech máte čo najväčší úspech pri odbere a nech máte čo najviac embryok a samozrejme nech to prvé, ktoré ti vložia bude to úspešné 🙏🙏✊✊ verím, že raz sa to podarí, len musíte bojovať, stojí to za to ❤️

miriam160
22. máj 2024

@lalilla vklady mám za sebou 2 ale po 8 mesačnom boji s IVF a dlhými protokolmi....z prvého IVF nezostalo žiadne embryo vhodné na vklad, z druhého IVF boli 2, ale nevyšlo to.
Ja som bola 2x tehotná aj prirodzene ale úplne skoro to aj skončilo. Mám podozrenie či to nebude imuno. To si chcem bezpodmiencne dať spraviť a chcem aj ERA test.
Reprofit Brno mám teraz tiež na liste, už som tam písala email. Zvažujem aj Prahu. My to máme všade ďaleko,žijeme vo Svajci, takže je to asi aj jedno kam pojdeme. Ale tiež som z toho c stavania vyčerpaná, ale bohužiaľ ina možnosť neni. Napíšem ti súkromnú správu nech to tu nespamujem 😉

miriam160
22. máj 2024

@michaela1905 ďakujem 🙏 my sme momentálne v Gyncare Nitra, tiež tam je super personál, v podstate som tam rada chodila, úžasná koordinátorka aj sestričky, ale bude tam zmena, ktorej sa obávam, preto uvažujeme nad zmenou centra, hoci mi to bude ľúto a sa mi do toho nechce, keď už som si zvykla...ale cieľ je jasný

enuska62856
23. máj 2024

Tak dievčatá ...minulý týždeň potvrdené tehotenstvo a dnes už definitívne nič...pred nami je posledná šanca tak verím že tá bude 100% využitá 😉

michaela1905
23. máj 2024

@enuska62856 Fuuuu... Tak to nie sú dobré správy... A čo sa stalo??

ashleyka
23. máj 2024

@enuska62856 Bože to ma mrzí😓 držím palce🙏🏻

enuska62856
23. máj 2024

@michaela1905 .. zrejme biochemické... Netušíme ešte dnes na sone podľa rozmerov všetkého možného hovoria že veď tam by mohlo niečo byť ale ako hľadali tak hľadali nič nenašli ... A nakoniec poobede výsledky z krvi 0 ..

michaela1905
23. máj 2024

@enuska62856 Joooj, tak to ma veľmi mrzí 😒 držím palce 🙏

reanba
24. máj 2024

@enuska62856 oooooo, tak to ma mrzí ☹️ budem držať palce na ďalší pokus 🍀

michaela1905
24. máj 2024

Taaaak dievčence, hotovo... Naša bublinka je už tam ❤️ už len veriť, že sa jej bude u mňa páčiť 🙂 a teraz nejako prežiť tieto dva týždne v čo najväčšom kľude 😛

reanba
24. máj 2024

@michaela1905 🍀🍀🍀🍀🍀🍀 držím prsty ✊🏻✊🏻✊🏻

michaela1905
24. máj 2024

@reanba Ďakujem 🙂

ashleyka
24. máj 2024

@michaela1905 Držím silno prsty❤️🙏🏻

sontamuycruel
24. máj 2024

@michaela1905 gratulujem🍀❤️❤️❤️

michaela1905
24. máj 2024

@sontamuycruel Hm... ešte nie je moc k čomu 🫠Dnes som bola len na KET. Takže výsledok uvidíme až o dva týždne 🙂

michaela1905
24. máj 2024

Kočky, tie ktoré máte za sebou úspešné KET-y, máte nejaké rady čo ste robili inak oproti bežným aktivitám?? Nejaké rady čo zvyšuje implantáciu??

ev1ta1989
24. máj 2024

@michaela1905 drzim palce 🍀

michaela1905
24. máj 2024

@ev1ta1989 ďakujem. A ty máš kedy naplánovaný vklad?

ev1ta1989
24. máj 2024

@michaela1905 na buducu stredu 🤞🍀

reanba
24. máj 2024

@michaela1905 veru nemám…
Ja som iba cestou domov pri oboch úspešných KET ležala vzadu v aute, keďže to máme 1,5hodiny. Doma som ležala iba deň vkladu a potom som robila klasika doma všetko len som nedvíhala ťažké veci- teda ak nepočítam 20kg malú 😂)

michaela1905
24. máj 2024

@ev1ta1989 Budem na teba myslieť a budem ti veľmi držať palce... 🙂

michaela1905
24. máj 2024

@reanba Hm... No tak ja som sa musela domov odviezť, takže to ležanie na sedadle by bolo nereálne 😛😛 inak ako som prišla domov som sa dosýta vyspinkala ako miminko🙂🙂🙂 no a od zajtra začína už krutá realita.. Ráno o 5 vstávať do práce.. 🫠

michaela1905
24. máj 2024

@reanba Mňa tá moja "malá" dokáže tak vytočiť, že normálne tlak 200/100. Má 5 rokov a momentálne má obdobie odvrávania, vôbec nepočúva.. To sa nedá byť v kľude.. Každý večer bojujeme lebo ona ešte nejde spať, a ona ma nemá rada, ona si nechce upratovať hračky, atď... Tie ktoré už máte doma drobcov určite viete o čom hovorím.. 😛Normálne si hovorím, že ako ja môžem v takých nervoch otehotnieť? 🙂 🤔

reanba
25. máj 2024

@michaela1905 presne viem o čom hovoríš 😂🙈
Naša má 3 3/4 a tak si niekedy vravím, čo to bude keď bude mať 15 😂🤦🏼‍♀️. Keď chce niečo ona, tak to znamená, že to chce hneď. A ak ja jej poviem, ideme umyť zuby, ideme sa okúpať… tak to viem, že jej to poviem aspoň 4x kým sa slečna postaví a vždy to ofrfle a začne mrnčať. Takže tiež som xkrát natlakovaná…
A so spánkom? To je vždy tak hodina kým zaspí, medzitým sa 1500x pohne, ústa sa jej nezavrú, 3xchce vodu, na WC 🙈… učiteľka v školke jej vždy sedí pri postieľke a drží ju aby sa nehýbala a nerušila ostatné deti🙈
V noci sa ešte budí, ozaj je to výnimočne, že prespí celú noc, ale ona od bábätka zle spala, takže to ani neriešim=zvykli sme si 😄 a mám skvelého muža, ktorý ku nej vždy ochotne a rád v noci vstane.
Bez nej si to nevieme už ani predstaviť. ❤️

michaela1905
25. máj 2024

@reanba Presne... Ako keby si o tej mojej hovorila 😛

U nás je už asi po všetkom 😪 začala som krvácať 😪 úplne ako MS... Aj zrazeniny 😪 a to je dnes len 21 deň MC. Ale nechápem, že tak skoro... Veď ešte nie je ani 24 hodín po transfere.. 🤔

mmmooo
25. máj 2024

@michaela1905 to este nemu byt nic stratene, a neboli komlikacie pri transfere ? Ak je to silne krvacanie by som volala do centra pre istotu.

ashleyka
25. máj 2024

@michaela1905 ah bože ako to je možné😓 ako máš progesterón nasadený? v centre čo nato vraveli?

petronela1985
25. máj 2024

@miriam160 chodila som do Gyncare NR, 3x IUI som tam absolvovala. Na IVF som šla do Reprofitu Martin. V Reprofite som mala len pozitívnu skúsenosť, napokon prvý vklad bol hneď úspešný 🤰 ale aj celkovo keď sa pozriem na prístup, záujem personálu, že Reprofit robí aj cez víkendy - čo je veľmi podstatné pri OPU, načasovaní KET a pod. Tak jednoznačne Reprofit. Od recepčnej, cez lekárov, sestričiek, koordinátorku až po embryologičku som bola maximálne spokojná s prístupom. Môj hlavný lekár bol Dr. Sakal. A to som dlho vyberala CAR. Držím palce ✊