KET/ET - apríl/máj
Ženy co ste boli teraz alebo sa chystate na et/ket kde ste nech sa trochu podporíme. My ideme koncom mesiaca na KET.
@marinecka95 ja ti drzim palce, dúfam že to bude všetko super.👊
@hanuskac uvidíme, sama som zvedavá. Doposiaľ nikdy pred vkladom na ovuláciu nečakali, vždy som mala nízku sliznicu, teraz opak 😁
Či má nejaký vplyv na telo tá intralipidová infuzia či čo? 🤭😀
@marinecka95 na 7 :(
@marhulka2022 držím palce 🫶
Všetky si mala neúspešne?
My sme prišli už o 6 anjelikov, okrem biochemických tehu ale verím, že to tentokrát zvládneme ❤️
@marhulka2022 a robila si z ranneho?
@marinecka95 1x MA v 11tt, 1x MA v 6tt,1x biochemicke s 2 embryami a 1x spontany potrat v 6tt...
@marhulka2022 no tiež máte toho za sebou dosť, čiže sa púšťame do boja obidve zas a znova ❤️ štvrtok máš teda ultrazvuk pred KET? Kde chodíš do centra?
@marinecka95 reprofit brno..idem v native ked bude df...1x vzdy som mala riadeny
@marhulka2022 no tak sme na tom rovnako 😁
Držím palce, ja idem teda na kontrolné v piatok (budem už 17DC) tak snáď sa rozhodnú už vložiť 🤭 buď s liekmi alebo bez .. mne je to jedno prakticky 😁
@marinecka95 ty kam chodis do car??
@marhulka2022 helios
@marhulka2022 skúšala si dnes testnut opäť?
@hanuskac preco testnut??
@marhulka2022 som ta z niekym zmylila🤔 kto mal včera na 7 deň negatívny ten test?
Baby ktorá ste to testovala včera, skúšali si dnes dnes testnut opäť?
@hanuskac ja som to bola a este jedna baba. Netestovala a budem az na taky 12ty az 13ty den, kaslem na to dovtedy.
@lienkalienkaw obdivujem tvoju výdrž. A zároveň držím palceky
@hanuskac vdaka 🍀 vies co, tu nejde o vydrz ale o pragmatizmus. Lebo aj keby dnes bol zas ten test negativny, tak co urobim? Aj tak musim pockat. Kebyze to je tak, ze na sto percent to znamena, ze to nevyslo, mozem vysadit lieky a ide sa dalej, tak OK. Lenze to tak nie je. Tak nech som si potom uz na cistom radsej.
@beckinka a ty si este testovala po tom negat teste?
@lienkalienkaw mas pravdu. Ja som furt v strachu že sa to ešte pokazí. Najlepšie nevedieť že človek otehotnel.
Baby ja mam od vcera bolest v podbrusku ako pred MS a aj prsia ma prestavaju boliet. To je dobre alebo zle znamenie? Testovat som sa este neodhodlala. Dnes som 8dpt.
@hanuskac skus kaslat na ten strach. A nemysliet na to cele. Aj tak tomu strachovanim nepomozeme.
@edi16 mne minule zacali tiez bolesti ako na MS okolo 7 dpt, prsia ma neboli vobec a bola som tehu. Ja si ale aj tak myslim, ze tieto priznaky su skor z liekov ako z tehu. Velmi neverim, ze napr 5 alebo 6 dpt mozu boliet prsia. To je strasne skoro.
@lienkalienkaw hej, aj ja si myslim…prsia ma zacali boliet uz 1-2dni po transfere, takze to urcite nebolo z tehu…
@edi16 presne. Mna minule zacali boliet prsia az v nejakom 5tt. A to MS brucho je typicke pre progesteron. Inak tu na koniku raz pisala jedna baba, ze bola 4x na vklade a 2x otehotnela. Raz mala priznaky a bola tehu, raz nemala a tiez bola tehu. A to iste dalsich 2x, mala aj nemala priznaky a nebola. Cize asi sa velmi neda podla toho orientovat.
@lienkalienkaw presne…to si ma ukludnila, dakujem🥰
@edi16 niet za co ❤
A este aj ta psychika. Stale sa sledujeme. Ja viem urcite, ze vacsinu priznakov by som si normalne vobec nevsimla.
Ja to mam asi inak, 6vkladov mam za sebou a som doma.. ale uz to beriem nejak s nadhladom a nejak extra sa nepozorujem..

@hanuskac no čisto teoreticky … ja mám dnes 10, zajtra 12, štvrtok 14, piatok 16 ak všetko pôjde ako má …