KET/ET - apríl/máj
Ženy co ste boli teraz alebo sa chystate na et/ket kde ste nech sa trochu podporíme. My ideme koncom mesiaca na KET.
@marinecka95 ako si dnes dopadla?
@viki_00 ty ako už mas vysledky?
@hanuskac Ahoj, ozývam sa, takže ovulácia to nebola. Som 14DC, sliznica 9mm, DF ale len 10mm, mám prísť v piatok.
Preto nerozumiem tomu ovulačnému testu včerajšiemu.
@marinecka95 no neviem ani ja a si jej to hovorila?
@hanuskac áno povedala som, že som včera mala pozitívny ovulačný test. Vraj nič na sone nenasvedčuje, že by išlo o ovuláciu. Sliznica 9mm ale DF len 10mm
@viki_00 super, gratulujem a drzim palce! 🍀❤
@beckinka ja som na tom rovnako. Testovala som dnes, presne 7 dni po KET a nic. Ale aj mam pocit, ze to asi nevyslo. No na druhej strane, je to este dost skoro. Minule som cakala az na krv. Skusim zase o dva tri dni.
@marinecka95 ides v native?? Mna uzv caka vo stvrtok
@marhulka2022 zatiaľ áno 😁
Nerozumiem čo sa mi deje - včera pozitívny ovulačný test, obávala som sa či už nebude po ovulácii a dnes na sone schladenie 😁 dnes som 14DC - sliznica už 9mm, dominantný folikul len 10mm. Ďalšie sono v piatok.
@marinecka95 no ja som zvedava, tiez ako vo stvrtok dopadnem
Idem teda chcem ist v native 1x zo 6 vkladov
@marhulka2022 ideš na prvý vklad ?
@marinecka95 aj ti brali krv alebo niečo?a inak akým teraz ďalší postup?
@hanuskac nie krv mi nebrali, len sono. V piatok mám prísť opäť
@marinecka95 v piatok nejako neskoro nie?
@marinecka95 aj budeš mat vklad tento mesiac?
@hanuskac prečo neskoro?
@hanuskac áno dufam 🤭
@marinecka95 ved keď si v native by mal vedieť kedy presne ovulujes nie?
@hanuskac však v piatok idem na sono, dnes mal folikul len 10mm, neovulujem ešte.
@hanuskac progesteron sa dáva po ovulácii, inak by ju zablokoval
@marinecka95 ano ano len mi príde 4 dni veľa. Keď mne pri 1,5 u pozeral Progesteron. Ci náhodou sa tam niečo nedele.
@hanuskac 1,5?
@marinecka95 15 mm

@beckinka ved skus zajtra ešte alebo vecer. Záleží aj od testu. A inych Faktorov. Drzim ti palce