KET/ET - apríl/máj
Ženy co ste boli teraz alebo sa chystate na et/ket kde ste nech sa trochu podporíme. My ideme koncom mesiaca na KET.
Baby tie čo máte hcg nad 1000 - bolo vidno uz na utz?
@marinecka95 ultrazvuk mi nerobili, to idem až za 2 týždne.
@majka2022 aha, v mojom centre robia aj sono v deň odberu krvi.
@marinecka95 ja idem na Utz až k môjmu o 2 týždeň car mam 2 hodiny cesty to je moc daleko kvôli 5 minutam. A oi väčšinou v takom to tyzdni sa moc toho nevidi.
@hanuskac áno, jasne, rozumiem. Tiež mám CAR ďalej. Na opakovaný odber nejdeš?
@marinecka95 nie nemusim. Hcg je pekne vysoke.
Ahojte baby, mne sa stala neuveritelna vec, v sobotu som stratila telefon 🙈 tak kym som si vsetko poriesila, to trvalo. Mne sa vklad nepodaril, vcera som bola na krv. Ale ja som to vedela od zaciatku, ze tento raz to proste nevyslo. Napokon, keby mi to z dvoch vkladov v zivote vyslo oba razy, bola by to 100% uspesnot a to sa teda nestava 🤣 no co uz, ide sa dalej, planujem si uzit leto s kamaratmi ja chatach a pri mori. Vam ostatnym co to vyslo drzim palce, a tym co to nevyslo drzim palce nabuduce ✊✊✊🍀❤
@lienkalienkaw to minje luto ale uzivajte teda aspoň lebo, potom to vyjde nabudúce určite.❤️
@hanuskac super ❤️
@lienkalienkaw to mi je luto, ale je super, ze sa k tomu stavias pozitivne. Aj ja som bola tak pri prvom IVF. Prajem ti krasne leto, uzi si ho a potom vela stastia pri dalsom pokuse🥰🍀
@marinecka95 jeden bromelain ráno a jeden bromelain večer myslím že ho mám 500 mg. A keď som nezabudla tak aj na obed som si dala- je dobrý aj na trávenie. Bromelain som čítala že ho treba dávať aspoň 3 dni pred vkladom. Môžeš ho nahradiť živým stredom ananásu.
@majka2022 ďakujem, už ho nasádzať nejdem, aký a má podariť podarí sa aj bez bromelainu 🙂
Baby čo robíte tieto dni čo čakáte na sono? Ja idem budúci týždeň piatok a už sa neviem dočkať snáď bude vidieť babo aj s vinúcom srdiečkom 🙈🍀🍀 len už mi hrabe z toho ako ležím a nič sa veľmi nedá robiť 😅
Baby, ktorý deň ste po KET testovali? Len tak pre zaujímavosť 😃
Ja som pri prvom našla // už 4DPT a pri druhom KET 5DPT. Tentokrát sa idem snažiť ovládnuť a vydržať čo najdlhšie 😀 dnes som 2 DPT 😅
@marinecka95 na 4 DPK som mala už slabú čiarku ktorá každý den silnela 🍀drzim palce ❤️
@viki_00 tentokrát mám v úmysle vydržať dlhšie a netestovať takto skoro, uvidíme dokedy sa ovladnem 😀
@viki_00 vždy som mala KET úspešný no okolo 3000hcg sa všetko zrútilo a potratila som. Snáď to tentokrát dotiahneme ďalej
@marinecka95 ja som testovala ale kvôli ovitrell. A tiež som našla dusíka po 5 dňoch.

@hanuskac áno, tiež si myslím, že sa to od bežného tehotenstva nijak nelíši.