KET/ET - apríl/máj
Ženy co ste boli teraz alebo sa chystate na et/ket kde ste nech sa trochu podporíme. My ideme koncom mesiaca na KET.
@hanuskac tak určite sme každá nedočkavá ale ja mám našťastie veľkú trpezlivosť 🤣 takže ja si počkám radsej na deň kedy už to bude istejšie 🙂 tak ti budem veľmi držať prsty aby to vyšlo 🙂 ja som dúfala že budem niečo cítiť po vklade a nič zatial ani bolesť ani tlak no snáď je tam 🤣
Dievčatá 😊 zatiaľ s takou malou dušičkou prikladám foto testov , zhora 5ty, 6ty, 7my, dnes 8my deň...naživo to lepšie vidno,sytejsie...zajtra idem na krv ...no len teda aby sa to ďalej takto vyvíjalo 🙏 ja len týmto chcem podporiť vas baby, nádej umiera posledná! Vždy je šanca aj keď nič necítite- to ja som asi extrém,ze vsetko tam dole cítim 🤷♀️ 🙄😅
@darling111 držím palce 🙂
Ja dnes asi 7DPO predpokladám (na KET čakám-nečakám MS) 😀
Testy sú takéto dnes. Viem, že aj duchuju tak ukážu až nasledujúce dni 😀
@marinecka95 ja na to spodnom nevidím nič.
@darling111 potichučky gratulujem.
@hanuskac strašne tu po pridaní znižuje kvalitu fotiek, reálne je tam, slabučká, ale je. Po piatich rokoch a 6 potratoch naozaj nebudem hľadať čiarky tam kde nie sú 😀
Uvidím zajtra, doma mám aj krvný test, skúsim zajtra.
@marinecka95 na tom hornom je čosi vidieť ale. Ale tak dúfam ze bude len silniet🥰
@hanuskac uvidíme, zatiaľ si nič o tom nemyslím 🙂
Tentokrát by som bola “radšej” keby tam tie čiarky neboli. Keďže liečbu je lepšie nastaviť už na začiatku cyklu. Uvidíme.
@marinecka95 no najlepšia varianta by bola dotiahnuť všetko do konca v zdraví. A inak nemôžeš začať s liekmi už teraz keď to mas pozitívne?
@hanuskac lieky áno, infuzie z reproimuno pri prirodzenom otehotnení až po pozitívnom teste. Pri vklade to mám inak.
A toto ťažko povedať či je pozitívne. Ak bude čiarka na krvnom volám hneď do nemocnice.
@marinecka95 a keby si šla na krv nech sa to skôr podchyti
@hanuskac uvidím ráno ako test, urobím aj z krvi a ak bude čo i len kúsok pozitívny idem na krv hneď.
@marinecka95 ja rozmýšľam ze pôjdem hneď na krv na 7 a potom na 9 deň. Keď si sama zaplatím je to jedno môžem ísť aj 20x 😁
@hanuskac múdro 😀 veru pojdem na tú krv aj ja. Urobila som krvný test a niečo sa tam črta 🤭
@marinecka95 daj potom vedieť ako si dopadla .pôjdeš dnes?
@hanuskac ano bola som, okolo 12 výsledky
Ahojte, kedy vam zacali testy duchovat od ktoreho dna?
@marhulka2022 od 5.dna som ale len taky jemný náznak čiarky videla,pričom manžel tam nevidel nič,ale ja už po toľkých skúsenostiach áno 😅 a viac viditeľné bolo na 6.den to už videl aj manžel
Tak baby, Dr mi povedala toľko, na 8DPO by to číslo hcg sedelo, ale ona to pokladá stále za negatívne keďže to je menej ako 10.
@marhulka2022 tiež asi odb5 dňa ale neviem kedy bol preč ovitrell ale tak od 7 dňa to bolo celkom dobre vidieť. A máš viac faktorov, záleží veľmi aj od testu
@marinecka95 pôjdeš o 2 dní opäť?
@hanuskac budem testovať doma, uvidím ako sa to bude vyvíjať.
Tak ja dnes 6 den po et a testy biele... kazda v pripade uspechu ma uz aspon dusika, ja nic... stalo sa vam niektorej ze 6 den biely a 8 den uz bolo nieco vidiet?
Ahojte, my sme mali minulý piatok KET a teda baby ja dnes 8dpt a testy biele 😥 takže ja už viem že nič z toho nebude...len odporúčam, nekupujte si livsane testy také strašné kanáliky po uschnuti robia že je to až nechutné...každej jednej držím silno palce ✊✊ nech to u nej dopadne dobre 😍
@marhulka2022 určite sa môže objaviť 6 deň je ešte skoro. A vždy záleží aj od testu. Akým si testovala?
@hanuskac dr.max testy..

@bibus2208 hej utorok idem na sono a pokiaľ všetko bude ôk tak ovitrell a potom vklad. Neviem na kedy to presne vychádza na Ket som ešte nebola. Ja som po ET testovala už 5 deň 😅 ja obdivujem všetkých čo vydržia. Som si hovorila ze teraz nebudem ale budem aj tak.🤷🏼♀️😅😁