KET/ET - apríl/máj
Ženy co ste boli teraz alebo sa chystate na et/ket kde ste nech sa trochu podporíme. My ideme koncom mesiaca na KET.
@marhulka2022 je to na nič a hlavne je to ťažké prežívať takéto sklamanie stále dookola ale musíš veriť že sa to raz podarí 🙏🏻✊ nádej umiera posledná. Ešte máte zamrazené embryjka??
@sonkam ano este mame a verim, ze 1znich bude to spravne..
No co baby kde ste ako sa máte? Ja idem zajtra na sono a potom uvidime kedy bude vklad
@hanuskac ja dúfam, že MS už príde zajtra aby som mohla ísť na intralipidovú infúziu a pomaly sa pripravila na vklad 🙂
@marinecka95 takže z tehotenstva nič nebolo?
@hanuskac zdá sa, že to nešlo správnym smerom, testovala som ráno a na teste nič
Ja dnes 10dpt a aj testy aj krv negatívna. Vysadila som lieky a už len čakám na ms.
Ahojte! Pripajam sa aj ja, v piatok budem mat odber vajicok a buducu stredu ET. Je tu este niekto, koho to v najblizsich dnoch caka? 🙂
@marinecka95 no tak teraz aspoň sa pripravis dobre na to a vyjde to.
Tak baby ja už idem opäť do boja …
Dnes mám za sebou intralipidovú infúziu na začiatku cyklu, o pár dní idem na ďalšiu a vklad samozrejme podľa ultrazvuku ale predbežne okolo polovice mája.
@marinecka95 ja idem v stredu na vklad ,dúfam že sa nám to podari. Kedy ti vychádza vklad nevieš?
@hanuskac ešte presne neviem.
Ale cca okolo 15teho mája.
Určite, mysli pozitívne 🙂
@marinecka95 ja som pozotivne naladena už sledujem kedy pôjde ovitrell prec 😅
Ahojte zeny, pridavam sa k vam, caka ma KET v utorok 2.5. Je to moj prvy KET. Na jesen bolo prve IVF a hned aj prvy ET vysiel, co bola velka radost, lebo vobec sme s takym niecim neratali. Ale bohuzial uz som sa isla prehupnut do 12tt, ked sa zistil MA :( no a toto je nase posledne embryo, lebo sme mali len dve. Boze, dufam ze sa tu nejak povzbudime spolocne, lebo nie som v najlepsej nalade :(
@hanuskac tesim sa na vaše testy baby už 🙂
@marinecka95 ja som minule vydrzala netestovat 😆 az potom, ked som vedela vysledky z krvi, som testla, nech teda vidim aj ja tie dve ciarky 🙈
@lienkalienkaw obdivujem 🙂 pri vkladoch sa ja akosi neviem ovládať 😀
@marinecka95 vies co, ja som sa skor strasne bala negativneho vysledku 😅
@lienkalienkaw ja by som nemohla čakať na tu krv veru

@sonkam myslim, ze ta budem nasledovat..tiez mi to je hrozne luto..nevedeli sme sa zmierit z 1 cyklu dv sme mali4 vklady 5 embryi 1x et MA v 11tt potom 1 biochemicke, darovane embryo spontany potrat v 6tt. Uz vtedy sme si povedali dost..a opat sme sa do toho pustili a znova sklamanie..je mi to velmi luto 10 rokov snahy..