icon

KET/ET - apríl/máj

hanuskac
18. apr 2023

Ženy co ste boli teraz alebo sa chystate na et/ket kde ste nech sa trochu podporíme. My ideme koncom mesiaca na KET.

marhulka2022
22. apr 2023

@sonkam myslim, ze ta budem nasledovat..tiez mi to je hrozne luto..nevedeli sme sa zmierit z 1 cyklu dv sme mali4 vklady 5 embryi 1x et MA v 11tt potom 1 biochemicke, darovane embryo spontany potrat v 6tt. Uz vtedy sme si povedali dost..a opat sme sa do toho pustili a znova sklamanie..je mi to velmi luto 10 rokov snahy..

sonkam
23. apr 2023

@hanuskac bola som 2x tehotná a už na 5dpt som mala pekne čiarky takze ja už tomu nádej nedávam. Vkladali mi 6dnove embryjko. Bolo to naše posledné embryjko takže je to na nič kôli tomu že momentálne už nemáme šancu ísť na ďalší vklad 😥

sonkam
23. apr 2023

@marhulka2022 je to na nič a hlavne je to ťažké prežívať takéto sklamanie stále dookola ale musíš veriť že sa to raz podarí 🙏🏻✊ nádej umiera posledná. Ešte máte zamrazené embryjka??

marhulka2022
23. apr 2023

@sonkam ano este mame a verim, ze 1znich bude to spravne..

hanuskac
autor
24. apr 2023

No co baby kde ste ako sa máte? Ja idem zajtra na sono a potom uvidime kedy bude vklad

marinecka95
24. apr 2023

@hanuskac ja dúfam, že MS už príde zajtra aby som mohla ísť na intralipidovú infúziu a pomaly sa pripravila na vklad 🙂

hanuskac
autor
24. apr 2023

@marinecka95 takže z tehotenstva nič nebolo?

marinecka95
24. apr 2023

@hanuskac zdá sa, že to nešlo správnym smerom, testovala som ráno a na teste nič

sonkam
24. apr 2023

Ja dnes 10dpt a aj testy aj krv negatívna. Vysadila som lieky a už len čakám na ms.

edi16
24. apr 2023

Ahojte! Pripajam sa aj ja, v piatok budem mat odber vajicok a buducu stredu ET. Je tu este niekto, koho to v najblizsich dnoch caka? 🙂

hanuskac
autor
24. apr 2023

@sonkam joj tak dúfam že dali pokus vyjde

hanuskac
autor
24. apr 2023

@edi16 prajem veľa šťastie. Ja idem na Ket zajtra uvidím ze kedy

hanuskac
autor
24. apr 2023

@marinecka95 no tak teraz aspoň sa pripravis dobre na to a vyjde to.

sonkam
24. apr 2023

@hanuskac bolo to posledné embryjko 😥 takže budeme musieť časom riešiť ďalšie ivf jedine

hanuskac
autor
24. apr 2023

@sonkam koľko ivf mas už za sebou?

majka2022
24. apr 2023

@sonkam je mi to veľmi ľúto 😢

marinecka95
27. apr 2023

Tak baby ja už idem opäť do boja …
Dnes mám za sebou intralipidovú infúziu na začiatku cyklu, o pár dní idem na ďalšiu a vklad samozrejme podľa ultrazvuku ale predbežne okolo polovice mája.

sonkam
27. apr 2023

@majka2022 ďakujem 😥 aj mne
@hanuskac máme 1 ivf z ktorého bolo 5vkladov... Teraz budeme časom riešiť druhé ivf

hanuskac
autor
27. apr 2023

@marinecka95 ja idem v stredu na vklad ,dúfam že sa nám to podari. Kedy ti vychádza vklad nevieš?

hanuskac
autor
27. apr 2023

@sonkam tak ti drzim palce aby to vyslo. A hlavne veľa sil.

marinecka95
27. apr 2023

@hanuskac ešte presne neviem.
Ale cca okolo 15teho mája.
Určite, mysli pozitívne 🙂

edi16
27. apr 2023

@hanuskac aj ja mam vklad v stredu. Zajtra idem na odber. Do ktoreho CAR chodis? 🙂

hanuskac
autor
28. apr 2023

@edi16 reprofit Brno a ty?

hanuskac
autor
28. apr 2023

@marinecka95 ja som pozotivne naladena už sledujem kedy pôjde ovitrell prec 😅

lienkalienkaw
28. apr 2023

Ahojte zeny, pridavam sa k vam, caka ma KET v utorok 2.5. Je to moj prvy KET. Na jesen bolo prve IVF a hned aj prvy ET vysiel, co bola velka radost, lebo vobec sme s takym niecim neratali. Ale bohuzial uz som sa isla prehupnut do 12tt, ked sa zistil MA :( no a toto je nase posledne embryo, lebo sme mali len dve. Boze, dufam ze sa tu nejak povzbudime spolocne, lebo nie som v najlepsej nalade :(

marinecka95
28. apr 2023

@hanuskac tesim sa na vaše testy baby už 🙂

lienkalienkaw
28. apr 2023

@marinecka95 ja som minule vydrzala netestovat 😆 az potom, ked som vedela vysledky z krvi, som testla, nech teda vidim aj ja tie dve ciarky 🙈

marinecka95
28. apr 2023

@lienkalienkaw obdivujem 🙂 pri vkladoch sa ja akosi neviem ovládať 😀

lienkalienkaw
28. apr 2023

@marinecka95 vies co, ja som sa skor strasne bala negativneho vysledku 😅

hanuskac
autor
28. apr 2023

@lienkalienkaw ja by som nemohla čakať na tu krv veru