KET/ET - apríl/máj
Ženy co ste boli teraz alebo sa chystate na et/ket kde ste nech sa trochu podporíme. My ideme koncom mesiaca na KET.
@lienkalienkaw ja mám zas rada keď viem na čom som, neznášam neistotu.
@hanuskac Ahooj, ja som dneska po KET🙂 mám zmiešané pocity, je to pre mna prvýkrát, a veľmi dúfam že sa to podarí hneď na prvýkrát. Snazim sa cely deň ležať max na wc idem a mám v pláne aspoň 3 dni plne ležať potom menšie prechádzky a max domácnosť aj to len tak v kľudovom režime nic veľké. Cítim už dnes že sa tam dole niečo deje ale možno to mám len v hlavne.
@viki_00 drzim velmi velmi palce! ✊✊✊
Baby, akurát mi začalo také pichanie v podburšku (občas) neni to skoro? KET bol na obed dneska
@hanuskac 6 dňové 5AA, doktorka ho veľmi pochválila, dali sme si aj to embryo glue zaplatiť. Ale tak strašne sa bojim, od včera mám take ťahanie v podbrušku, a občas pichnutie a teraz ráno taký miernejši pocit taká krámová bolesť podbrucha,potom pravý vaječník cítim,neviem či tej to dobré alebo nie.
@viki_00 neboj sa. Ludske telo je zvlastne, moze to byt vselico - uhniezdovanie, vplyv liekov (co beries?) niekto ma pocity hned, niekto ziadne. Ja som zacala mat asi 8 dni po vklade take bolest ako ked ide MS, este aj take pichanie zdola, co je u mna neklamny znak MS, mam to tak od vzdy a nikdy sa to nezmylilo. Uz som to zabalila. A hop, vobec nie, praveze to vyslo. Skus kaslat na telesne pocity, co najviac sa uvolnit. Viem, ze je to tazke (vsetky vieme), ale analyzovat telesne pocity nema zmysel.
@viki_00 a uplne zbytocne. Chod na prechadzku. Mna caka zajtra vklad, a v stredu a stvrtok musim do prace. Len sa setrit treba trocha viac, ale doma sediet nemusis.
Ja si pamatam ako mi hovorila doktorka v iscare kedysi ze prišla baba na bicykli na vklad a nakoniec otehotnela aj tak.
Inak baby z ineho sudka ten ovitrell ozaj dlho sa drží už je to 5 den a furt palicka na teste
@hanuskac presne. Mne minule povedali, ze len ten den vkladu klud, ale potom uz normalne fungovat. Samozrejme neprepinat, ale to je jasne. Ty ides v stredu? Tak zoberme si, ze by si si spravila test o sedem dni od stredy, to uz ten ovi asi nebude robit palicku
@lienkalienkaw hej v stredu idem. No mňa veľmi zaujíma ze kedy pôjde ten ovitrell. Nech si zo viem zhodnotit. Lebo ja nepockam na krv 🤣
@viki_00 supeeeeer, gratulujem a silno silno drzim palce! ✊✊✊ To je ale riadne skoro🙂
@hanuskac nasla som ze 7 az 10 dni. Tu to baby rozoberaju. Mumsnet je taky zahranicny modry konik https://www.mumsnet.com/talk/conception/4227517...
Ja som sa prave vratila z KET. Hatchujuca blastocysta bola, vraj velmi pekna. Tak dufam, ze to vyjde 🤯
@lienkalienkaw ďakujem veľmi pekne, snad už to bude len na dobre ceste 🥰držím silno palce aj Vám
@lienkalienkaw joj strašne ti želám. Mňa to caka zajtra
@hanuskac aj ja tebe! ✊✊✊
Ja som mala 27 vklad...a snad do tretice to bude ono 😂
Kľúčový režim bol len prvy den inak uplne normálne bez obmedzovania
Ja som sa testovala uz od ovitrellu po odporucani aby som si bola ista co je naozaj duch z injekcie a co bude realne babo
Drzim palce baby, aby kazdemu silnela ta druha ciarka🥰 ja idem tiez zajtra na ET. Silno rozmyslame, ze si dame vlozit dve embrya, ak este ostane aj na zmrazenie. Co myslite? Je vacsia sanca? Aj dvojickam by sme sa velmi tesili🥰

@hanuskac ved ktovie, ako bude tento raz, mozno nevydrzim ani ja