icon

KET/ET - apríl/máj

hanuskac
18. apr 2023

Ženy co ste boli teraz alebo sa chystate na et/ket kde ste nech sa trochu podporíme. My ideme koncom mesiaca na KET.

hanuskac
autor
2. máj 2023

@edi16 ak sa nebojis 2 alebo dokonca 3 tak kľudne prečo nie ak máš dosť embryo. Ale ci je vacsia sanca je ťažko povedat lebo vždy to záleží aj od inych veci

hanuskac
autor
2. máj 2023

@lienkalienkaw ja sa chytám stále lebo furt mam ten ovitrell v sebe tak chcem vidiet kedy zmizne.

hanuskac
autor
2. máj 2023

@matula26 27 vklad ja vás baby obdivujem a zaroven dúfam s vami ze vám to vyjde

lienkalienkaw
2. máj 2023

@edi16 mne v CAR povedali, ze to velmi neodporucaju, vraj to nezvysuje sance na lepsie uhniezdenie a na druhej strane s viacpocetnym tehu sa spajaju rizika. Ale tak to si musite sami rozhodnut. Akokolvek uz sa rozhodnete, drzim vsetky prsty 💟💟💟

lienkalienkaw
2. máj 2023

Baby ja som ako na hojdacke, raz sa citim pokojne, potom zase strasne nervozna. Raz pozitivne, vsetko bude dobre a potom hned negativne, ze urcite to zle dopadne.

hanuskac
autor
3. máj 2023

@lienkalienkaw u mňa to iste. Akurát ze teraz som menej nervozna jak minuly rok

walkiri
3. máj 2023

Ahojte kocky, drzim vam vsetkym prsty 🍀 ja som bola vcera na ET, tak uz zacinam odratavat dni do testovania 🙂 pocity ako na hojdacke ako pisete, nejake rady ako viac relaxovat? 😁

lienkalienkaw
3. máj 2023

@walkiri drzim palce! Ak nejake rady existuju, sem s nim, tu je kazda draha! 🙈

matula26
3. máj 2023

@lienkalienkaw
Ja testujem od ovitrellu kazdy den ...😁

walkiri
3. máj 2023

@matula26 a ako zatial testiky? Kolko dni si po transfere? 🙂

hanuskac
autor
3. máj 2023

@walkiri neviem asi prilis relaxacie není dobre, potom sú myslienky len v maternici a sledujes vsetko. Kedy sa chystas testovať.

hanuskac
autor
3. máj 2023

@matula26 aj ja testujem a ešte dnes je tam ten ovitrell. Ale ak nezmyzne vôbec a bude potom silniet tiež sa nenahnevam 😁

walkiri
3. máj 2023

@hanuskac tak dlho drzi? nebude to uz tehu? 🙂 skusim zajtra otestovat aj ja, ze ci bude ovitrelle

hanuskac
autor
3. máj 2023

@walkiri nebude tehu lebo ešte len idem na vklad.😁

walkiri
3. máj 2023

@hanuskac Ahaaa, jasne :D a kedy ta to caka? 🙂

lienkalienkaw
3. máj 2023

@hanuskac no prave nie relax ze lezat, ale relax ze nemysliet stale na tu maternicu 🤣

hanuskac
autor
3. máj 2023

@walkiri teraz akurát tu čakám.

walkiri
3. máj 2023

@lienkalienkaw presne :D nejake rozptylenie by to chcelo 🙂
@hanuskac jeej super, tak uz v tom cakani budeme spolu :D

lienkalienkaw
3. máj 2023

Tak jedine hrknut si, alebo sa riadne unavit sportom ci upratovanim 🤣 a ani jedno sa neda 🤣

viki_00
3. máj 2023

@walkiri ja som plné 3 dni od KET fakt ležala hore nohami nechala sa obsluhovať mužom a nič nerobila len jedla a pila ananás 😀😀 už ten 3 deň bol kriticky už som mala myšlienky bála som sa už som bola taka podráždená ale zvládla som to😀 treba pustit film alebo si zahrať s mužom nejaké hej spoločenské. Už na 4 deň som sa začala viac hýbať a dnes 5 deň už varím. Ale tieto dni sú fakt na slučku len čakať a čakať

hanuskac
autor
3. máj 2023

@walkiri už to mam za sebou takže už len cakat

hanuskac
autor
3. máj 2023

Baby teraz to najhoršie obdobie začína. Len čakať...

edi16
3. máj 2023

@hanuskac presne ako píšeš…ale my to dáme, nebojte sa, vyčkáme si tie čiarky😄💪

hanuskac
autor
3. máj 2023

@edi16 o to najhoršie ze ja som strašne nedockava. Inak baby koľko ste Plattling za ket? Mne sa dnes panenky otocili.680 e bol len ket

lienkalienkaw
3. máj 2023

@hanuskac coze? My 350 a tiez len KET. Iscare Ba

edi16
3. máj 2023

@hanuskac my sme dnes dneplatili nic, aj som sa cudovala. A zatial ani faktura nedosla. Sice my sme mali ET, davali sme si aj glue a este nieco do plusu…som zvedava, kolko nas to vyjde…

lienkalienkaw
3. máj 2023

@edi16 ved prave aj mna to prekvapilo, ze platit hned. Vzdy nam poslali fakturu. A teraz ze hned potom 🤷‍♀️

hanuskac
autor
3. máj 2023

@lienkalienkaw tak mi platime cash to ze hned mi nevadi len ako ma zarazila to cislo

mimusina
Autor odpoveď zmazal
viki_00
Autor odpoveď zmazal