KET/ET - apríl/máj
Ženy co ste boli teraz alebo sa chystate na et/ket kde ste nech sa trochu podporíme. My ideme koncom mesiaca na KET.
@lienkalienkaw ja sa chytám stále lebo furt mam ten ovitrell v sebe tak chcem vidiet kedy zmizne.
@edi16 mne v CAR povedali, ze to velmi neodporucaju, vraj to nezvysuje sance na lepsie uhniezdenie a na druhej strane s viacpocetnym tehu sa spajaju rizika. Ale tak to si musite sami rozhodnut. Akokolvek uz sa rozhodnete, drzim vsetky prsty 💟💟💟
Baby ja som ako na hojdacke, raz sa citim pokojne, potom zase strasne nervozna. Raz pozitivne, vsetko bude dobre a potom hned negativne, ze urcite to zle dopadne.
@lienkalienkaw u mňa to iste. Akurát ze teraz som menej nervozna jak minuly rok
Ahojte kocky, drzim vam vsetkym prsty 🍀 ja som bola vcera na ET, tak uz zacinam odratavat dni do testovania 🙂 pocity ako na hojdacke ako pisete, nejake rady ako viac relaxovat? 😁
@walkiri drzim palce! Ak nejake rady existuju, sem s nim, tu je kazda draha! 🙈
@lienkalienkaw
Ja testujem od ovitrellu kazdy den ...😁
@hanuskac no prave nie relax ze lezat, ale relax ze nemysliet stale na tu maternicu 🤣
@lienkalienkaw presne :D nejake rozptylenie by to chcelo 🙂
@hanuskac jeej super, tak uz v tom cakani budeme spolu :D
Tak jedine hrknut si, alebo sa riadne unavit sportom ci upratovanim 🤣 a ani jedno sa neda 🤣
@walkiri ja som plné 3 dni od KET fakt ležala hore nohami nechala sa obsluhovať mužom a nič nerobila len jedla a pila ananás 😀😀 už ten 3 deň bol kriticky už som mala myšlienky bála som sa už som bola taka podráždená ale zvládla som to😀 treba pustit film alebo si zahrať s mužom nejaké hej spoločenské. Už na 4 deň som sa začala viac hýbať a dnes 5 deň už varím. Ale tieto dni sú fakt na slučku len čakať a čakať
Baby teraz to najhoršie obdobie začína. Len čakať...
@hanuskac coze? My 350 a tiez len KET. Iscare Ba
@edi16 ved prave aj mna to prekvapilo, ze platit hned. Vzdy nam poslali fakturu. A teraz ze hned potom 🤷♀️
@lienkalienkaw tak mi platime cash to ze hned mi nevadi len ako ma zarazila to cislo

@edi16 ak sa nebojis 2 alebo dokonca 3 tak kľudne prečo nie ak máš dosť embryo. Ale ci je vacsia sanca je ťažko povedat lebo vždy to záleží aj od inych veci