KET/ET - apríl/máj
Ženy co ste boli teraz alebo sa chystate na et/ket kde ste nech sa trochu podporíme. My ideme koncom mesiaca na KET.
Ale neradujem sa nejako. Lebo to nič neznamena. Ešte je dosť času a uvidi sa. Až keď bude krv ok o týždeň až potom sa môžme tesit
@hanuskac ahoj ja som dnes 10.den od pichnutia..a jasne..nevydržala som včera..tak som sa testla a bola tam úplne slabá- druhá /.tak som sa dnes opäť testla a už tam je o niečo silnejšia 😜...tak skúsim zajtra a ďalšie dni..ci budu silnieť...toto čakanie ma raz zabije 😜😜
@hanuskac velmi sa tesim a drzim prsty. Je to aspon na dobrej ceste, aj ked je este dlha❤🍀
@sontamuycruel co je to pichnutie? No nech je to hocico, jasna ciarka tam je, gratulujem ❤🍀
Kde ste baby?ako sa máte?
@marinecka95 ak máš estrofem a Progesteron tak sa na ovulku necaka. Resp sa neriesi pokiaľ viem. Ja som mala v native. Bez estrofemu a s ovitrellom. A ešte v ten Sona mi brala krv. Ako ide presne riadeny cyklus ti neviem presne povedať. A kam chodis do car? Estrofem mas od začiatku cyklu ci?
@hanuskac práveže naopak. Doteraz som vždy mala estrofem, progesteron, sledovali len výšku sliznice.
Teraz som od začiatku cyklu nemala nič, zajtra 14DC mám prísť na sono, dnes ale pozitívny ovulacny test tak sa obavám či už zajtra nebude po ovulácii. Že ako sa vtedy postupuje neviem 🤷♀️
@hanuskac s riadeným cyklom viem, ten som mala ale krát
@marinecka95 a to nejako neskoro ides na sono potom nie? A máš cykly normálne 28 dni? A v kszdom pripade nech zoberu krv na Progesteron. Lebo ja som mala na 10 den dosť veľký folikul a doktor pozeral pre istotu ci už neovulujem
@hanuskac cykly mávam cca 30 dňové, tak mi kázali prísť 🤷♀️ inak som chodila na 12DC.
Lenže ja sa obavám, že už bude po folikule keď tam zajtra ráno prídem 🤷♀️ neviem či vklad odložia či ako sa potom postupuje. Aj keď v kútiku duše verím, že to vajko ešte počká 🙏
@marinecka95 ak máš 30 dnove cykly tak hádam to bude ok. No ak nebude folikul tak pocitam ze to odlozia. No ja by som ak ides v native.
@hanuskac doteraz som vždy išla na sono 12DC, nasadili estrofem a progesteron keďže na ovuláciu to nevyzeralo.
Podľa mňa s týmto, že ovulácia nás môže predbehnúť nepočítali ani oni 😵💫 no uvidím zajtra
@hanuskac ovu test pozitívny dnes 13:00 takže čisto teoreticky by tam ešte mohol počkať 🙏 prosím ho, nech nepraskne 🤭🙏
@marinecka95 a tebe neplanovali dat ovitrell? Inak, tak otazka z inej strany, tebe koľko povedali ze nemôžeš mat Sex po ket?
@hanuskac možno plánovali zajtra 😀 ale ja ich možno predbehnem. Uvidíme 🙂
Fuuuuu … Nepamätám, 2-3 dni? Ale my sme “abstinovali” vždy až do odberu krvi.
@marinecka95 aj mne povedal doktor 3 dni. Len si nechcem nič pokazit😀 no daj vedieť teda ako si dopadla
@hanuskac ozvem sa áno, nedalo mi to a vybrala som papiere.
Predošlé KETy som bola na sone 15 ale aj aj 17DC ale všade som brala estrofem aj progesteron.
No uvidíme ako to bude zajtra vyzerať na sone.
@marinecka95 no veru nechal si ten doktor na čas. Ale verime ze to bude ok. Drzim palce
@hanuskac uvidíme, už som naozaj prežila hocičo 🤭 toto by ma ale hnevalo lebo si pichám clexan a chodím na intralipidové infuzie, ktoré tečú pomaly pól dňa 😵💫
Baby držte palce dnes idem na krv 🙈😇ach stres
Ach ženy, ja som dnes 7 deň po Ket včera som si robila test, snehovou biely. Je to môj 2 Ket, veľmi si prajem aby vyšiel ale bojím sa že znova nevyšiel.

Baby robila som test na tom jednom som si ju asi vykukala a na tom druhom sa dala celkom vidiet ale slaba. Jeden je 5 a druhý 10(aspoň dúfam) tak aspoň vieš ze sa tam cosi udialo. Dúfam že bude prodperovat a nebude biochemko