icon

KET - február 2023

katarinaforever
3. feb 2023

Poďme sa podporiť 🙂 všetkým držím palce ☘️

mitkab
3. mar 2023

@alex5896 ver len v to dobre ,,,viem ako sa citis...ja tiez uz miestami stresujem a chcem cim skor piatok ci nam bije srdieko tiez mam strach a obavy ale snazim sa nemysliet aj ked to nejde :D

kaciatko_o
5. mar 2023

Ahojte, dievčatá som 7 deň po KET. Použila som test MaybeBaby do desať minút takáto ružová čiarka. Čo si myslite o týchto testoch?

mitkab
6. mar 2023

@kaciatko_o ahoj ja tam vidím slabulinku čiarku aj ja som tak mala ma 7den a potom sa to len stupňovanie silnejšie a silnejšie skus značku livsane a skus si spraviť aj dnes večer q potom kľudne aj zajtra ráno ..držím pršteky 🙏🙏🙏

kaciatko_o
6. mar 2023

@mitkab ďakujem veľmi pekne za odpoveď. Tak už len mi ostáva veriť. A tebe držím prsty do zdarného konca ♥️

mitkab
6. mar 2023

@kaciatko_o dakujeme v piatok ideme na ❤️🙏🙏🙏

kaciatko_o
6. mar 2023

@mitkab ja v piatok na odber. Tak verím, že pre obé bude šťastný deň 🙂

mitkab
6. mar 2023

@kaciatko_o veru bude verím 🙏❤️

alex5896
7. mar 2023

Ahojte tak ja nic hcg vyslo 3 ...sestricka mi poradila ist do toho znova teraz hned ako som nadopovana ze po MS ja neviem mate niekto skusenosti ze ste isli hned ? Budem este volat s dr. Neviem poradte mi ja som chcela ist na jesen ....ale ak fakt mam daco v sebe este hormony a tak....je mi do revu obdivujem baby co prekonali este viac 🙏

janulka1351
7. mar 2023

@alex5896 ked som zacinala s prvym IVF v roko 2020 tak som mala najprv v marci ET - HCG 12...prisla MS isla som hned na KET v aprili a syncek ma uz 2 roky

petkocka
Autor odpoveď zmazal
alex5896
7. mar 2023

Baby a je tu na konikovi poradna na ivf? Neviem to najst 🙏

brera87
8. mar 2023

@alex5896 Ahoj a čo potrebuješ poradiť alebo vedieť? Ja som to mala podobne ako Janulka v roku 2020. po odbere som nemohla mať ET kvôli OHSS a tak o mesiac na to bol prvý KET, ktorý nevyšiel,povedala som si,že ešte raz skúsim a ak nie tak o pár mesiacov. No a ten ešte raz má dnes vyše roka 🙂 Nevešaj hlavu,býva zázrak ak to výjde na prvú šupu. Koľko máš embrií ešte v mrazáku?

viv009
8. mar 2023

@alex5896 ahoj to ma mrzí ze to nevyšlo aj my hned po neúspechu sme išli na ďalší vklad, ja som bola v Brne a povedali ze je to lepsie si nastavená netreba cakat a tak sa nam aj podarilo, ale isto sa poraď a doktorom ale ked netreba nečakaj

zdenkak87
8. mar 2023

Baby tie co vam to vyslo, mate aj nejake priznaky? Lebo ja v prvom tehu som mala strasne migreny. Teraz zatial nic ale od vcera neudrzim v sebe ani len cistu vodu, nie to este jedlo. Cely den mi je zle, len lezim a hlava vo wc. To som predtym nemala a uplne som odpalena, keby tu akurat neboli moji rodicia tak neviem jak by som to s malym zvladla. A ako bude ked odidu 🤯

jasmine_3
8. mar 2023

@zdenkak87 Ja síce nevracia, ale skoro cely deň mi je zle až na vracanie. Nonstop únava, citlivý čuch a prsia narastli

alex5896
8. mar 2023

@katarinaforever ahoj isla si do toho znovu ? Co ti odporucili lekari? Mne to tiez nevyslo

katarinaforever
autor
8. mar 2023

@alex5896 ahoj áno akurát čakáme na správny termín v ovulácii - zajtra kontrola pred vkladom. Ale nevyzerá to dobre, podľa lekárky to bude neovulacny mesiac 😂🙈 mňa picne

viv009
8. mar 2023

@zdenkak87 mne je neustále na zvracanie ale nezvracam, a prejde mi to až vecer, boli ma brucho ako pre men. a niekedy aj kríze

alex5896
8. mar 2023

@katarinaforever ahaa a kolko mate bubliniek este? Ja som nechcela ist takto lebo mne ovulka by prisla dvakrat za rok takze ja som na hormonoch a nwm ci ist zas

alex5896
8. mar 2023

@tanuella dakujem skusim....uz som pisala aj na poradne nwm ...sestricka mi povedala ze je uspesnejsie teraz ked pojdem ze som nastimulovana cim to a doktor povedal ze to neovpli ni

alex5896
8. mar 2023

Baby a zobrali vas presne ma cas co sa tyka ketu? Mna mechali cakat 45 minut skoro som sa docikala

lucyas3
8. mar 2023

@alex5896 ahoj nie nikdy to nieje presne …
Kde chodim ja sa robia Kety a vklady poobede od 13.00 a zalezi kolko nas tam je… povedali o 13.00 ze to bude a bolo to 13.20 a na izbe som bola od 12.40

katarinaforever
autor
8. mar 2023

@alex5896 ahoj no ešte 14. Z toho štyri päťdňové. No ja som celkom sklamaná fakt som nečakala že budem mať anovulacny mesiac- aj keď je to podľa doktorky normálne. Hm teraz je otázka či pôjdem s estrofenom ktorý blokuje ovulku na vklad alebo skúsime prirodzene cyklus budúci mesiac 🙄🥴 neviem čo je lepšie

zuzimal
8. mar 2023

@alex5896 ja som čakala hodinu a pol ...tak som medzitým musela na WC inak by som to nevydrzala🫣

alex5896
9. mar 2023

@zuzimal to je ako mozne ze ta tak nechali cakat ? Sak si platime je to sukromne kam chodis ? Podla mna to je chore....a ako to dopadlo

mitkab
9. mar 2023

@zdenkak87 no moja tak zatiaľ neviem ci nám to vyšlo zajtra deň D ultrazvuk srdiečka ale ak tomu môjmu drobcovi nezačalo byť id včera srdiečko tak potom neviem lebo včera ešte ok hej príznaky napinania ale dnes mi je zle celý deň akože stačí malý moment niečoho co mi neulahodi hneď ma napína a zvraciam takže asi ja mam fakt ze riadne stavy dnes mam deň dosť blbý fuuu...takže zajtra sa až teším na výsledok kočky..

mitkab
9. mar 2023

@alex5896 https://www.modrykonik.sk/group/2220/ táto tu je osvedčená skupina ..a je mi to ľúto ze to nevyšlo...ale aj nám to nevyšlo párkrát a sme šli hneď do toho ...

lucyas3
9. mar 2023

@mitkab drzim palce nech je vsetko ok a srdiecko bije ❤️

lucyas3
9. mar 2023

@zuzimal ano 1.5 hod je velmi dlho