KET - február 2023
Poďme sa podporiť 🙂 všetkým držím palce ☘️
@kaciatko_o ahoj ja tam vidím slabulinku čiarku aj ja som tak mala ma 7den a potom sa to len stupňovanie silnejšie a silnejšie skus značku livsane a skus si spraviť aj dnes večer q potom kľudne aj zajtra ráno ..držím pršteky 🙏🙏🙏
@mitkab ďakujem veľmi pekne za odpoveď. Tak už len mi ostáva veriť. A tebe držím prsty do zdarného konca ♥️
@kaciatko_o dakujeme v piatok ideme na ❤️🙏🙏🙏
@mitkab ja v piatok na odber. Tak verím, že pre obé bude šťastný deň 🙂
@kaciatko_o veru bude verím 🙏❤️
Ahojte tak ja nic hcg vyslo 3 ...sestricka mi poradila ist do toho znova teraz hned ako som nadopovana ze po MS ja neviem mate niekto skusenosti ze ste isli hned ? Budem este volat s dr. Neviem poradte mi ja som chcela ist na jesen ....ale ak fakt mam daco v sebe este hormony a tak....je mi do revu obdivujem baby co prekonali este viac 🙏
@alex5896 ked som zacinala s prvym IVF v roko 2020 tak som mala najprv v marci ET - HCG 12...prisla MS isla som hned na KET v aprili a syncek ma uz 2 roky
Baby a je tu na konikovi poradna na ivf? Neviem to najst 🙏
@alex5896 Ahoj a čo potrebuješ poradiť alebo vedieť? Ja som to mala podobne ako Janulka v roku 2020. po odbere som nemohla mať ET kvôli OHSS a tak o mesiac na to bol prvý KET, ktorý nevyšiel,povedala som si,že ešte raz skúsim a ak nie tak o pár mesiacov. No a ten ešte raz má dnes vyše roka 🙂 Nevešaj hlavu,býva zázrak ak to výjde na prvú šupu. Koľko máš embrií ešte v mrazáku?
Baby tie co vam to vyslo, mate aj nejake priznaky? Lebo ja v prvom tehu som mala strasne migreny. Teraz zatial nic ale od vcera neudrzim v sebe ani len cistu vodu, nie to este jedlo. Cely den mi je zle, len lezim a hlava vo wc. To som predtym nemala a uplne som odpalena, keby tu akurat neboli moji rodicia tak neviem jak by som to s malym zvladla. A ako bude ked odidu 🤯
@katarinaforever ahoj isla si do toho znovu ? Co ti odporucili lekari? Mne to tiez nevyslo
@alex5896 ahoj áno akurát čakáme na správny termín v ovulácii - zajtra kontrola pred vkladom. Ale nevyzerá to dobre, podľa lekárky to bude neovulacny mesiac 😂🙈 mňa picne
@alex5896 paci sa, skus https://www.modrykonik.sk/group/2220/
@katarinaforever ahaa a kolko mate bubliniek este? Ja som nechcela ist takto lebo mne ovulka by prisla dvakrat za rok takze ja som na hormonoch a nwm ci ist zas
Baby a zobrali vas presne ma cas co sa tyka ketu? Mna mechali cakat 45 minut skoro som sa docikala
@alex5896 ahoj no ešte 14. Z toho štyri päťdňové. No ja som celkom sklamaná fakt som nečakala že budem mať anovulacny mesiac- aj keď je to podľa doktorky normálne. Hm teraz je otázka či pôjdem s estrofenom ktorý blokuje ovulku na vklad alebo skúsime prirodzene cyklus budúci mesiac 🙄🥴 neviem čo je lepšie
@zdenkak87 no moja tak zatiaľ neviem ci nám to vyšlo zajtra deň D ultrazvuk srdiečka ale ak tomu môjmu drobcovi nezačalo byť id včera srdiečko tak potom neviem lebo včera ešte ok hej príznaky napinania ale dnes mi je zle celý deň akože stačí malý moment niečoho co mi neulahodi hneď ma napína a zvraciam takže asi ja mam fakt ze riadne stavy dnes mam deň dosť blbý fuuu...takže zajtra sa až teším na výsledok kočky..
@alex5896 https://www.modrykonik.sk/group/2220/ táto tu je osvedčená skupina ..a je mi to ľúto ze to nevyšlo...ale aj nám to nevyšlo párkrát a sme šli hneď do toho ...

@alex5896 ver len v to dobre ,,,viem ako sa citis...ja tiez uz miestami stresujem a chcem cim skor piatok ci nam bije srdieko tiez mam strach a obavy ale snazim sa nemysliet aj ked to nejde :D