KET - február 2023
Poďme sa podporiť 🙂 všetkým držím palce ☘️
@lucyas3 presne aj ja som si na izbe musela vyčkať ten čas ale akože myslela sim ze mi praskne mechur..no a nakoniec musel doktor použiť kateter aby vypustil lebo bolo toho hodne veľa hehe..ale najhoršie bolo potom ležať a neísť curat ale aj tak som cca po 25minutach utekala curat aspoň trošku a hneď ľahnúť a potom došla sestrička ze môžete sa vycurat to bolo pre na ako spasenie keď som už vycurala vserko aspoň som to mala zabavne🤣🙏
@tanuella áno splnený 7mi..Len mam problém so sebou mam zvýšené crp pomaly cez 60 zápalové markery ..tak som sledovaná aj cez víkend nám volať dr ako som na tom a cez týždeň ma objedna na kontrolnú krv ...a hrdlo ma boli už sama ani neviem ci z toho zvracania alebo aj z toho ze je zapálené...mám pre istotu amoksiklav predpísaný...ale ten nemám brat to je pre istotu vravela pani dr...tak zatiaľ čajík a budeme dnes kloktat hrdlo...🙏🙏🙏🙏musí všetko dobre dopadnúť ...druhý krát chora počas tehotenstva a to ke Len začiatok ach...
@tanuella včera sme vyšli trisku vonku a stačilo dnes je únava a nevoľnosť tak oddychujeme..už je to lepšie s tým hrdlom ..stredu idem na kontrolné crp..už to bude podľa mňa ôk je mi lepšie...ale tá únava a spanie ma zabíja...ja co som stale nepovedala ani v práci teraz som ako keby prikovana k tej posteli😆😁takže len spim ...
Je tu este niekto aktívny ? Ako sa vám darí žienky? Nejaké dobre správy ? 🙂
@jasmine_3 ahoj tak to je super, hlavne nech vsetko ďalej pokračuje v poriadku 🙂 ja som dnes začala 9t, mala som trochu spinenie dva krat tak som sa zľakla ale vraj vsetko v poriadku, tak ze dufam ze to tak bude pokračovať 😊 uz vysadzujem aj lieky, a zle jo bolo mi strasne nevoľno o to horšie ze som nezvracala tak ze bolo mi tak cele dni 😅
@viv009 ahojte tak sa teším že vám to vyšlo 🥰 a už máte aj srdiečka. Ja dnes druhý KET bez liekov v ovulácii tak som zvedavá na výsledok 🙂
@katarinaforever dakujeme ❤️ verim ze vide a čoskoro sa pripojíš k nam a oznámis dobre správy 😊
@viv009 ahoj tak ja ďalšia kontrola v car štvrtok usg tak som zvedavá ako bude. .miestami mam pocit ako keby som nebola tehotna hurá fungujem a potom ako dnes mam pocit že ma prešiel kamión dnes som vstala hore zadkom nálada zla unavená nič sa mi nechce aj keby som chcela len lezim úplne že stavy nenormálne...poraďte niečo na unavu už sa premaham ale nejde to ja co som bola stále aktívna teraz sa cítim ako nejaká lenivá lemra😁..
@katarinaforever uz aby si aj ty bola medzi nami silno verím zeto vyjde budem na teba myslieť ❤️🙏🙏🙏
@katarinaforever drzim palce minuly mesiac nam to obom nevyslo sme po tyzdni ja idem buduci tyden 🙏👍☘️
@mitkab ďakujem, držím ti veľmi palce ☘️ určite sa to podarí
@viv009 si milá bodaj by si mala pravdu ;)
@alex5896 jej tak to sme skoro na rovnako 😉 veľa šťastia ti prajem ☘️
@katarinaforever ďakujeme tak už by sme mali byť 9tt takze uz sa nevieme dočkať usg a co povie pani doktorka kedy už nemusíme chodiť kmdo car a ze už môžem k svojmu lekárovi...aj vám držíme prateky aby všetko dobre dopadlo 🙏🙏🙏

@lucyas3 ďakujeme ❤️🙏