icon

KET - február 2023

katarinaforever
3. feb 2023

Poďme sa podporiť 🙂 všetkým držím palce ☘️

mitkab
9. mar 2023

@lucyas3 ďakujeme ❤️🙏

mitkab
9. mar 2023

@lucyas3 presne aj ja som si na izbe musela vyčkať ten čas ale akože myslela sim ze mi praskne mechur..no a nakoniec musel doktor použiť kateter aby vypustil lebo bolo toho hodne veľa hehe..ale najhoršie bolo potom ležať a neísť curat ale aj tak som cca po 25minutach utekala curat aspoň trošku a hneď ľahnúť a potom došla sestrička ze môžete sa vycurat to bolo pre na ako spasenie keď som už vycurala vserko aspoň som to mala zabavne🤣🙏

zuzimal
9. mar 2023

@alex5896 chodím.do iscare martin ...cele sa im to tam natiahlo v ten deň všetky zákroky lebo tuším.bol len jeden doktor.

alex5896
10. mar 2023

@zuzimal och to si si pekne odsedela ....tak som sa rozhodla ze idem opat do toho MS uz mam zacinam papat lieky ☺️

mitkab
10. mar 2023

Ahojte baby tak a máme ❤️🙏

tanuella
10. mar 2023

@mitkab ahoj, takže ďalší krok splneny. ❤️V ktorom si týždni?

mitkab
11. mar 2023

@tanuella áno splnený 7mi..Len mam problém so sebou mam zvýšené crp pomaly cez 60 zápalové markery ..tak som sledovaná aj cez víkend nám volať dr ako som na tom a cez týždeň ma objedna na kontrolnú krv ...a hrdlo ma boli už sama ani neviem ci z toho zvracania alebo aj z toho ze je zapálené...mám pre istotu amoksiklav predpísaný...ale ten nemám brat to je pre istotu vravela pani dr...tak zatiaľ čajík a budeme dnes kloktat hrdlo...🙏🙏🙏🙏musí všetko dobre dopadnúť ...druhý krát chora počas tehotenstva a to ke Len začiatok ach...

tanuella
13. mar 2023

@mitkab nič príjemné, veru. Tiež by som skúšala prírodnú liečbu a kloktanie, veľa oddychuj a keď je slniečko trošku von vybehnúť nabrať energie . Mysli na dobré, hoci ono sa to vsetko ľahko povie, viem... 😊

mitkab
13. mar 2023

@tanuella včera sme vyšli trisku vonku a stačilo dnes je únava a nevoľnosť tak oddychujeme..už je to lepšie s tým hrdlom ..stredu idem na kontrolné crp..už to bude podľa mňa ôk je mi lepšie...ale tá únava a spanie ma zabíja...ja co som stale nepovedala ani v práci teraz som ako keby prikovana k tej posteli😆😁takže len spim ...

tanuella
13. mar 2023

@mitkab Výborne, keď už je lepšie, dobré znamenie. Ja pracujem z domu, takže si viem ľahnúť na chvíľu. U mňa je skoro na oznamovanie, hocičo sa môže stať, ako potom vysvetľovať, že hop, už nie som tehotná...

viv009
19. mar 2023

Je tu este niekto aktívny ? Ako sa vám darí žienky? Nejaké dobre správy ? 🙂

zdenkak87
19. mar 2023

@viv009 ja cakam na vysetrenie u gyn, idem v stredu, je to ako vecnost.

viv009
19. mar 2023

@zdenkak87 to je uz ktorá kontrola ? Držím palce 🙂 ja čakám až na 11. apríla

zdenkak87
19. mar 2023

@viv009 no bola som raz v car kedy bolo vidiet srdiecko a teraz odem k svojej gyn

jasmine_3
19. mar 2023

@viv009 ahoj. 🙂 Ja mám za sebou kontrolu kde bolo uz srdiečko, dnes som 7+4, inak všetko v poriadku až na to že mi je cele dni zle 😅 a ty ako?

viv009
19. mar 2023

@jasmine_3 ahoj tak to je super, hlavne nech vsetko ďalej pokračuje v poriadku 🙂 ja som dnes začala 9t, mala som trochu spinenie dva krat tak som sa zľakla ale vraj vsetko v poriadku, tak ze dufam ze to tak bude pokračovať 😊 uz vysadzujem aj lieky, a zle jo bolo mi strasne nevoľno o to horšie ze som nezvracala tak ze bolo mi tak cele dni 😅

viv009
19. mar 2023

@zdenkak87 tak len nech bije ako zvon 🙂 mas aj nejaké nevoľnosti alebo ťažkosti ?

zdenkak87
19. mar 2023

@viv009 ja som 9+4, byva mi zle na vracanie obcas. Ale hlavne migreny. Casto. To som mala aj v prvom tehu cely prvy trimester. Strasne.

katarinaforever
autor
19. mar 2023

@viv009 ahojte tak sa teším že vám to vyšlo 🥰 a už máte aj srdiečka. Ja dnes druhý KET bez liekov v ovulácii tak som zvedavá na výsledok 🙂

viv009
19. mar 2023

@katarinaforever dakujeme ❤️ verim ze vide a čoskoro sa pripojíš k nam a oznámis dobre správy 😊

viv009
19. mar 2023

@zdenkak87 aha tak ja zase toto nie chvala bohu ale bolo mi zle dlho no uz aj toto preslo

zdenkak87
19. mar 2023

@viv009 bud rada lebo to je hrozne. 2 dni bojujem s migrenou, potom som dva dni ok a zas odznova.

mitkab
20. mar 2023

@viv009 ahoj tak ja ďalšia kontrola v car štvrtok usg tak som zvedavá ako bude. .miestami mam pocit ako keby som nebola tehotna hurá fungujem a potom ako dnes mam pocit že ma prešiel kamión dnes som vstala hore zadkom nálada zla unavená nič sa mi nechce aj keby som chcela len lezim úplne že stavy nenormálne...poraďte niečo na unavu už sa premaham ale nejde to ja co som bola stále aktívna teraz sa cítim ako nejaká lenivá lemra😁..

mitkab
20. mar 2023

@katarinaforever uz aby si aj ty bola medzi nami silno verím zeto vyjde budem na teba myslieť ❤️🙏🙏🙏

alex5896
20. mar 2023

@katarinaforever drzim palce minuly mesiac nam to obom nevyslo sme po tyzdni ja idem buduci tyden 🙏👍☘️

tanuella
20. mar 2023

@viv009 Ahojte, ja mam tiež za sebou prvú kontrolu a pomaly vysádzame lieky. Dnes som ale začala krvácať, údajne z vysadenia liekov. Hrozne som sa zľakla. 😔 Zajtra zavolám do CAR.

katarinaforever
autor
21. mar 2023

@mitkab ďakujem, držím ti veľmi palce ☘️ určite sa to podarí

katarinaforever
autor
21. mar 2023

@viv009 si milá bodaj by si mala pravdu ;)

katarinaforever
autor
21. mar 2023

@alex5896 jej tak to sme skoro na rovnako 😉 veľa šťastia ti prajem ☘️

mitkab
21. mar 2023

@katarinaforever ďakujeme tak už by sme mali byť 9tt takze uz sa nevieme dočkať usg a co povie pani doktorka kedy už nemusíme chodiť kmdo car a ze už môžem k svojmu lekárovi...aj vám držíme prateky aby všetko dobre dopadlo 🙏🙏🙏