icon

KET - február 2023

katarinaforever
3. feb 2023

Poďme sa podporiť 🙂 všetkým držím palce ☘️

viv009
11. feb 2023

@katarinaforever to je super 🥰 je dobre ked mas, ale zase ked sa nemyslíš trápiť bolo by super zeby to vyslo aj teraz hned 😊 velmi dufam aj ja lebo uz mame 3 za sebou a uz toho je dosť

viv009
11. feb 2023

@zdenkak87 nieco sa tam črta tak držím palce 🍀

katarinaforever
autor
11. feb 2023

@viv009 do tretice všetko dobre ☘️ určite to bude dobre - kedy ideš na krv ?

katarinaforever
autor
11. feb 2023

@zdenkak87 duch tam určite je ale ešte je skoro. Ja tiež testujem už 🙈 hlavne nech to silnie

viv009
11. feb 2023

@katarinaforever tak toto uz je štvrtý ale dobrú bude verim 😊 vo štvrtok tak ze v piatok asi budem vediet

motylik273
11. feb 2023

Dievcata ako prezivate stimulaciu? Pichanie vajecnikov? Nemate? Ja mam uz citim ze toho je vela na mna mam dlhy protokol vykyvy nalad atd hormony somnou lomcuju bolest prsnikov.. mate to aj vy?

jasmine_3
11. feb 2023

@motylik273 Ahoj. Ja som mala stimuláciu v decembri a premna to bolo peklo. Bolesti vajecnikov, krížov, extrémne ma bolela hlava z toho som bola aj nervózna ale hlavne telo mi nabralo vodu. Brucho som mala ako v piatom mesiaci, mala som pocit ze moja koža praskne. Strasne sa mu točila hlava, 2 krát som bola v stave pred odpadnutim a aj som zvracala.......Nádherný hyperstimulacny syndróm :( Ale mala som 21 zrelých vajíčok takže stalo to zato. Neboj, čoskoro to máš za sebou a uvidíš aká hrdá budeš na seba že si to zvládla. 🙂

motylik273
11. feb 2023

@jasmine_3 bojim sa ze mi pukli vajicka pred odberom

brera87
12. feb 2023

@motylik273 Ahoj,toho sa vôbec nemusíš báť. Oni stimulujú hormónmi celý proces dokonca aj to aby ti folikuly nepraskli pred odberom. Všetko je ako má byť len hormóny s tebou pracujú. Po odbere vajíčok to pomaly prejde a už budeš len čerpať zo svojej prekonanej námahy. Mne tu tak dnes pred očami pobehuje krásny ročný chlapec 🙂 drž sa a aj vy všetky ženy,stojí to mega za to! 🙂

jasmine_3
12. feb 2023

@motylik273 Brera ma pravdu 🙂 Jedine co nesmies teraz robiť je nejaká veľká namaha- šport, velmi ťažké veci dvíhať lebo vtedy by prasknúť mohli takže taky šetrnejši režim treba mat

motylik273
12. feb 2023

Zienky dakujem za oporu… dnes rano hrdlo a nos ma chytilo dam si paralen neviem ci mozem nejake pastilky s antibiotickym ucinkom

zdenkak87
12. feb 2023

8dpt

janulka1351
12. feb 2023

@motylik273 ahoj na hrdlo si mozes dat aj toto. Je to to iste ako tantum verde ale toto mozu aj tehotne zeny. Je to super vec. Od prveho tehotenstva si toto kupujem ked treba aj mimo tehu.

jasmine_3
12. feb 2023

@zdenkak87 vyzerá to veľmi dobre 😍😍😍 gratulujem ❤️❤️❤️

zdenkak87
12. feb 2023

@jasmine_3 este skoro na radost, na krv az v piatok 🙈 ale dakujem 😊

katarinaforever
autor
12. feb 2023

Tak kocky bohužiaľ moje testy dnes biele ako sneh, asi to bolo biochemické len ale na krv mám ísť až v piatok. Nie je lepšie ísť skôr a môžem vysadiť lieky ? Alebo radšej počkať ? Baby ktoré máte skúsenosti môžem ísť ďalší mesiac znova ? Hneď po MS ? Ďakujem za rady a všetkým vám držím veľmi palce 🥰

jarrys
12. feb 2023

@katarinaforever ano s dalsou MS mozes kludne na dalsi vklad.Aj ja som tak bola.

katarinaforever
autor
12. feb 2023

@jarrys super ďakujem

zdenkak87
12. feb 2023

@katarinaforever tak to ma mrzi 😔 ja tiez idem az v piatok na krv a uz sa neviem dockat. Z tych injekcii mam uz cele brucho cervene, svrbi to neskutocne, vsade modrinky, uz tazko hladame miesto kam to pichat 🤦‍♀️

viv009
12. feb 2023

@katarinaforever to ma mrzí velmi 😞 ale nevadi hlavu hore a ide sa na ďalší vklad. A ano ist čím skor aby si vysadila lieky nech pride menstrucia a hned na ďalší vklad aj ja som tak teraz bola po biochemickom 🙂 a ked ti mozem poradí kúp si nejakú kyselinu listovú, ja teraz po vklade berem jeden sacik prášku inofolicu (kyselina listová ) a kúpila som si z dr. max Pregnafolin to je nie o podobne ako Femibion - na plánovanie a prvé týždne tehotenstva, ked nepomôže tak isto neublíži a je to nieco co je len plus 😊

alex5896
12. feb 2023

@katarinaforever je mi to luto 🙄 velmi ....

katarinaforever
autor
12. feb 2023

@viv009 ďakujem určite vyskúšam 🙂 držím palce a určite dajte vedieť 🥰🤗

katarinaforever
autor
12. feb 2023

@alex5896 ďakujem pekne držím palce nech to dopadne dobre 🙂

zuzana11223344
13. feb 2023

Ahojte. Prosim vas mate nejake skusenosti, ci je lepsi cerstvy embryotransfer alebo kryotransfer (KET)? Dakujem

andydu
13. feb 2023

@zuzana11223344 ahoj, no pokiaľ viem tak by to malo byť cca rovnako úspešné. Akurát napr. pri KET-embyo nemusi prežiť proces rozmrazenia, pri ET-ideš hneď po IVF takže môže byť hypestimulačný syndróm atď. Skôr ide o to v akom stave si ty. Treba počúvať rady lekára. Ten by mal vedieť ako na tom si a čo je momentálne vhodné.

motylik273
13. feb 2023

Dievcata od vcera bolest hrdla hlava ceke telo ma boli dnes na ultrazvuk uz budem vediet aj termin odberu myslim ze to bbude 16steho. Celu noc som nespala stale rozmyslam co bude dalej mam dlhy protokol dufam ze mi neprerusia cely cyklus ivf. Nevien co robit citim ze potrebujem ant no viem ze nemozem. Do toho stresy v praci nevedia ze idem na pn nema kto pracovat. Je mi z toho vsetkeho do placu :(

mitkab
13. feb 2023

@motylik273 ahoj v prvom rade sa nestresuj a nech ta netrápi kto bude za teba pracovať absolútne sa týmto nezapodievaj...ja som dnes 4den po ET a od soboty som tiež chora zvýšená teplota 37 nádcha zapchaty nos hrdlo a úplne sa radšej nestresujem a len oddychujem...tiež oddychuj a nestresuj sa a bsolutne nemysli kto bude za teba makať...robíš to pre vás...no ak to je len chrípka tak na tu netreba atb pretože chrípka ide vyliečiť len kľudovy režim veľa čaju spánok a nestresuj chod na PN oddychuj veľa a pij čaje tekutiny aby telo vyplavilo to vsetko z tela🙏🙏.

motylik273
13. feb 2023

@mitkab ake lieky beries co si mam kupit v lekarni a mozem bylinkove caje? Skore uzdravenue a dakujem 💕

mitkab
13. feb 2023

@motylik273 ďakujem neberiem nič pijem domáce theraflu
2lyžičky medu do sklenenej fľaše napr. do 7dcl zaváraniny
1 citrón vyšťavený
4dcl vody zohriať v konvici nechaj odstáť 15 minút
potom to zalej a premiešaj drevenou vareškou
a toto pij teple cele to vypij ako čajík pijem to každe cca 4 hodiny
a do nosa mám physiomer https://www.drmax.sk/physiomer-nosovy-sprej-hyp...
tak tento si striekam do nosa a hlavne vela vody pijem aby som to vyplavila z tela
❤ aj tebe skoré uzdravenie

mitkab
13. feb 2023

@motylik273 ináč pomohlo mi to theraflu cítim sa lepšie 🙂 a aj cez deň sa mi lepšie dýcha 🙏