KET - február 2023
Poďme sa podporiť 🙂 všetkým držím palce ☘️
Rozhodla som sa spravit test nakoniec prostr skrat ☺️ poradte kedy urobit aby som mala istotu na ktory den vkladu a aku znacku testu isto nie a ktore odporucate ☺️🙏
@alex5896 akoze mala som taku vyraznu ciarku 13 dpt ked som sla na krv ale nie rovnako silnu ako kontrolnu. Tak som sa aj bala. Hcg bolo 175 tak ma zavolali na komtrolny odber 16dpt a to bolo 520 uz. Ale stale nebola ciarka rovnakosilna ako kontrolna. Ale na dalsi den uz bola 😊 tak teraz uz len dufat ze bude vsetko ok, ultrazvuk 2.3.
Ahojte ☺️ aj ja idem vo februari na Ket tak som zvedava ci to vyjde ☺️ drzme si vsetky palce
Ahojte, ja idem na druhý KET v nedeľu. Chcela by som sa vás opýtať, či ste išli po vklade do prace alebo ste ostávali doma niekoľko dní, pripadne na PN. Ďakujem 🙂
@kaciatko_o Ahoj. 🙂 Ja som ostala celý týždeň doma a len som ležala, oddychovala, snažila som sa nenamahat podbrusko
@kaciatko_o ja som po prvom ET normalne chodila do prace, normalne fungovala. Pokial nie su ziadne problemy netreba to prehanat, aj dr v CAR povedala ze normalne fungovat len nesportovat prehnane a nedvihat tazke veci. ET bol uspesny. Teraz mam za sebou dalsi ET a doma 16 mesacneho cize ziadny oddych nehrozi.
Ďakujem krásne dievčatá za odpoved a silno držím prsty nech vam všetko dobre dopadne 🙂 Ja som pri prvom bola doma na PN, kvoli hospitalizácii po OHSS, ale teraz by som už chcela riadne fungovať.
@zdenkak87 ahojky , smiem sa spytat ? Vyšiel vam teraz dalsi vklad ? Nam vyšiel prvy v 11/21 a mame doma 6 mesačnú dcérku , a boli sme minuly tyzden stvrtok na vklade ( ja este kojím ) ale myslim ze nic z toho nebude . Nakolko som vcera spinila tak som skúsila test a nikde nic 😀
@zdenkak87 držíme palce viem presne o čom hovoríš 🙂 daj vedieť
Ahojte 🙂 Tak a je to potvrdené ❤️ TEHOTNÁ ❤️ Moje prvé IVF, odobratých 21 vajíčok (7 klasickou metódou a neoplodnilo sa ani jedno, 14 pomocou ISCI oplodnilo sa 13), šiesteho dňa sa dozilo 9. Mali sme KET s 5 dnovou hatchujucou blastocystou, použili sme aj embryoglue. Ducha som videla na 4DPT a na 6DPT mi už aj digitálny clearblue ukázal + Dnes mi volali z odberu krvi a HCG je okolo 1700 😍 Taky pocit šťastia ❤️ Ten boj stojí za to! A všetkým, ktoré čaká IVF chcem povedať, že sa nebojte. Zvládnete to! ❤️
Zeny ako sa mate co mate nove poste v akom ste stadiu 🥰