KET január 2020.
Dievcata ktora sa chystate na KET v january a zacneme novy rok s krasne rastucim bruskom❤❤❤
Ahojte, prosim Vas po akej dobe sa chodi na KET ak nevyslo ET? Aky je postup? Ako prebiehla liecba? Dakujem
Ja som to uz vzdala .mam tam este 7 zmrazenych embryi ale uz do toho neidem .
Caka ma pravdepodobne operacia stitnej zlazy tak umele oplodnenie necham uz tak uz mam 13 rocneho syna a uz aj vek
Drzim vam vsetkym palce
@janaz2007 juuj,vzdavas to?? A mas 7 embryok? Kolko mas rokov? Tolko sanci,co by som ja za to dala. Ale jasne,ako to citis. Vsetko dobre,nech dopadne dobre operacia. Mba by zaujimal tvoj vek,ked mas tolko embryok. Ja mam 42..
@daniela2707 38r.tych embryi ci vlastne blastocysta bolo ich 9
@janaz2007 fííha, perfektné! Ja mám 42 a mala som 5 .. No vložili - et- neujalo sa. Potom som dala štyrom genetiku, vhodné boli 2 . Ďalší ket - nevyšiel. Mám posledné embryjko, idem v apríli ne ket. Ak sa nezadarí, ideme do darovaných..Ja mám z predchádzajúceho vzťahu 11 ročného syna. Veľmi by sme s terajším partnerom chceli bábo. Veď si vyrieš tú štítnu žľazu a potom uvidíš.... Inak veľmi dobrá je hormonálna joga, ženy, ktoré ju cvičili, tak prestali niektoré brať lieky na štítnu žľazu. Ja ju cvičím tiež.
@daniela2707 idu mi ju vybrat idem kvoli tomu do ba si dohodnut zakrok.
Moj terajsi partner nema deti vobec a velmi by chcel aby sme mali spoli babo ale asi som trosku sebecka uz sa na to necitim mam obavi s dalsieho sklamania 😥.to je jediny dvovod preco uz nechcem toto riesit
@janaz2007 Veď je to na tebe. To je dôležité. Môj partner chce tiež veľmi dieťa, aj ja ešte jedno. Preto urobím, čo je v mojich silách. Preto chcem vyskúšať s darovanými vajíčkami od mladšej darkyne. neboj, veď máš ešte viac šancí, podľa mňa by sa zadarilo.
@daniela2707 to si mysli aj lekar
@daniela2707 Kolkokrat do tyzdna cvicis hormonalnu jogu? Cvicis aj sviecku? Zvladas ju? Ja som tiez bola asi v r. 2018 na kurze. Teraz v januari som doma cvicila, ale teraz necvicim. Od nedele zacnem znova. Mam problem s nizkou sliznicou, tak chcem skusit, ci to pomoze.😊 19-teho ideme do Brna na konzultaciu a potom huraaa 2.pokus IVF.😊 S darovanymi vajickami.
@majoranka24 nedozrievaju ti vajicka?
@janaz2007 Neviem. My kvoli veku uz chceme darovane. Aby sme mali co najvyssiu sancu. Lebo to stoji aj hromadu penazi a najhorsie su samozrejme tie sklamania, ked to nevyjde.
@majoranka24 ja uz kvoli veku nechcem nic riesit .mam 38r.ty mas kolko ?
Nezalezi asi na veku ale ako mas zasobu vajicok z krvy to vedia zistit a aj to ake su embria ci su vhodne na transfer alebo nie.
Ved toto ze aj ta hromada penazi to stoji a uz nechcem byt doma pnkovat a lezat 3 tyzdne do mesiaca cakat na neviem co a zase nic len sa davkovat hormonami.
Mam tam este 7 blastocyst ale uz mi je to jedno co s nimi bude.
@majoranka24 teraz som máa pauzu. Cvicila som 5 krat do tyzdna. Cvicim celu zostavu. Ono mi to dobre robi na psychiku. Drzim ti palce. Ja idem posledny ket v aprili a ak sa nepostasti,tak do darovanych.
@daniela2707 Ja dnes zacnem s cvicenim. Som zvedava, ci to pomoze na sliznicu, aby podrastla. Pokusim sa do toho 19-teho vela cvicit. Schudla som teraz nejakych 5kg, tak mozno uz aj tu sviecku zvladnem.🙂
@majoranka24 super,ja chcem dat dolu 5kg,stravu mam upravenu len 3 tyzdne. Ta sviecka je len polosviečka🙂da sa zvladnut,chce to cas. Podla mna ti to prospeje,aj sliznica bude dobra. Ucinok ma cvicenie fakt 5 krat do tyzdna.
@daniela2707 Je to len polosviecka? Musim pozriet v knihach. Ty si aj podkladas chrbat nejakym vankusom? Skusim, ci to zvladnem 5x do tyzdna. Uz ked som si zvykla cvicit pravidelne, aj som sa na to tesila. Len teraz som z toho zase vypadla.
@majoranka24 hormonalna joga je polosviečka určite🙂preto to nie je také náročné. Aspon 4 krat do tyzdna cvic,ja som po vklade nemohla,to sa nesmie a musim sa nastartovat do cvicenia.
@daniela2707 Po vklade urcite cvicit nebudem. To by ma ani nenapadlo.😊
Ahojte mam na predaj Meriofert Kit 75 IU celé balenie v pondelok vybraté z lekárne,ale nestihli sme použiť za polovičnú cenu ak by niekto potreboval.
Ahojte dievčatá, mali ste niektorá KET vykonaný 16. deň cyklu?
10 DC som mala prvú UTZ kontrolu - folikul bol 15 mm. 13 DC už folikul nebol (pravdepodobne praskol skôr), endometrium 10 mm. Vzali mi krv na hladinu progesterónu, poobede volali, že ideme do toho a vklad je v pondelok. Tri dni pred KET budem brať (beriem) Progestanelle 2x 200 mg/denne, takže v deň vkladu to bude 4 deň.
Zaskočilo ma, že je to trošku skôr, ako som čakala (19. DC), aj keď si uvedomujem, že každý cyklus môže byť iný.
Mala ste teda niektorá KET skôr?
@tatianavaskova skus ponuknut v centre kde si chodila .
Riesite tu niektora ivf ?

Ahojte tak hlásim že hcg pozitívne 784 🍀🥰 som šťastná a hlavne vďačná držím vám všetkým palce 🍀