KET január 2020.
Dievcata ktora sa chystate na KET v january a zacneme novy rok s krasne rastucim bruskom❤❤❤
@janaz2007 kam chodis do car? Ja som este nerozhodla kedy pojdem na dalsi pokus 😪 napis ako si dopadla a co vsetko si pred druhym ivf robila 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🥰🥰
Dievcata kolko stoji teraz Ket? Dakujem
@zuzanita123 v gyn fiv 250e
@lapaloma1987 idem na KET
Po prvom ivf som mala 9 embrii s toho dva pokusi nevisli
V tedy mi dal esprimax a progesteron a teraz namiesto esprimaxu Lenzetto s progerteronom.
Nic som nerobila bola doma na pnke a cakala na velky zazrak ktory sa neujal .
Este mam 7 pokusov tak dufam ze jeden sa podari
Chodim do Gyn fiv do Bratislavy k dr Harbulakovi.
Dochadzam 150km ale stoji to za to.
Ked ma nastavi na protokol tak uvazujem ci zostat na pnke ale chidit do prace...
@janaz2007 dakujem
@lapaloma1987 ahoj dnes som bola v gyn five .zobrali mi krv a ak budu hormony spolupracovat tak mozem ist uz na buduci tyzden na ket.ak nie tak az buduci mesiac s lenzetom .
Ked teraz bude vsetko ok tak bez lenzeta.a potom nasadit progesteron.
@janaz2007 lenzet nepoznam.... ja som mala vzdy len estrimax a po prvom neuspesnom faraxiparin 😪🤷♀️🤷♀️🤷♀️ drzim ti palce!!! Ja mam buduci tyzden repro.imuno.... tak som zvedava 🤷♀️❤
@lapaloma1987 ahoj aj ja som bola na Repro minulý tyzden tak uvidíme ale ja nečakám zázraky
@lapaloma1987 dufam ze sa uz zadari idem na 3 vklad blastocysty
Rozhodla som sa ist na dlhodobu pnku a skusat to kym to nevide.
V pondelok mam ket
Ahojte, pouzival niekto pred KET lenzetto a utrogestan? ako dlho sa lenzeto pouziva? pouzíva sa aj po KET?
@salonka28 ako orebiehalo vysetrenie? Vysledky kedy budes mat, ci nevies? Drzim palce ja idem na repro o 2 tyzdne 🤷♀️ tak uvidim co mi povedia ked som podla centra zdrava 🤷♀️🥰🤦♀️
Dievcata je spravne riesenie ist na pnku ci chodit do prace ?
Pracujem ako pokladnicka v tescu.neviem ako sa mam rozhodnut
@lapaloma1987 v podstate len spísala annezu tvoju a manželovu a tebe zobrali krv a muž.odovzda spermie a výsledky tak do 4 týždňov približne tak uvidíme držím palce
Babulku
Chcem sa spytat.
1.6. Mi robili ket
Beriem progesteron od utorka mam brucho ako balon.
Od pondelka do stredy som 1x denne farbyla .
Pri vacsej namahe ma boli maternica .
Nemate s tym s kusenosti .
Na test idem 12.6.
Dakujem vsetkym za odpovede🙂
@janaz2007 daj si radsej kludovy rezim ak mozes... mozno sa ti aj mrazacik zahniezduje... drzim palce a daj vediet ako si dopadla 🥰
@lapaloma1987 jasne som doma pn
@janaz2007 kolky mas toto ket? Mala si aj et?
@lapaloma1987 treti
Et som mala v roku 2006. Mam uz 13 rocneho fesaka ❤
Dievcata boli ste uz na ket ci et ?
Cakate aj vy na nekonecnych 14 dni?
Mne to ide strasne pomaly a neviem sa uz dockat piatka .
Co robite aby vam to cakanie rychlejsie ubehlo?
Vdaka za vsetky rady.
(Doobeda sa ucim so synom a varim 😁)
Ahojte, dievcata, chcela by som sa spytat, ake mate skusenosti s KET v gin five, ci ste testovali, po akom case, dakujem
@brandelina ja chodim do gyn five bola som uz na transfere 3x a nic
@janaz2007 Ahoj, a aj ste patrali po moznej pricine?
@janaz2007 nevyslo??
brandelina ahoj.... Ja som bola tiez 2 krat ivf a 3 krat ket... Srale nič... V piatok idem na krv a mozno tentokrat to uz vyšlo.... Uvidim...
@klaudiahu drzim palce... test si si nerobila? Aj sa citis nejak inak? Ja momentalne naberam odvahu na dalsi cuklus ivf...❤
@lapaloma1987 nie tentokrát som si povedala ze nebudem testovat a nejak ma to ani nelakalo.... Uz len pockam do poobedia na výsledok. Zajtra by som mala aj menzes dostať tak ma dost bolia prsia, citim ako by som mala kazdu chvilu zacat krvácať... Tak neviem... Som velmi zvedavá, lebo unavena som hned od vkladu a tiez neviem ci je to len z liekov. Po tolkych pokusoch uz ani neviem.... Nevhavam plynut čas a uvidim...

@lapaloma1987 idem na buduci utorok na konzultaciu tak som zvedava co mi povie lekar
Bola som tam naposledy v novembri ked to nevyslo 😭