KET január - február 2023
Ahojte 😊 je tu niekto, kto ide na ket?
@natali8581 neboj sa nič. Ja som tiež mala v hlave, že to chcem v jednom a na vklad hneď po biochemku a tak, ale celé to vyžaduje ozaj dávku trpezlivosti 🍀😊 povedala som si, že už jedna ms hore dole, že to nie je tak dlho a dni ozaj letia. A možno ti tá trpezlivosť ozaj prinesie to vytúžené ❤️
Dievčatá ako ste na tom? Mne dnes prišla ms a vždy som detektív, že či je to prvý deň cyklu 🙈 ja totižto užívam duphaston, aby bol pravidelný cyklus a mávam slabšiu ms. Takže pre mňa je to vždy že či sa to dá tak brať alebo nie tak dúfam, že to bude oukej 😅 20.1. idem na kontrolu sliznice a pohovor s embryologyčkou a ak bude všetko dobre tak mi povedia termín vkladu 🍀🤞🏻
@emmitko ahoj 🙂
Ja čakám ns ms. Keď ju potrebujem, tak nechodí . Ešte stále ani neviem čo ma čaká, keď ju dostanem. Či budú vyšetrenia po neúspešnom KETe alebo pojdeme na další 🤷♀️
@emmitko ináč, ja som tiež brala vždy antiku a potom duphaston, pretože mám nepravidelnú ms, skôr žiadnu. Tak som skúsila na odporúčanie “preslávené” bylinné vložky, ale vďaka ním aspoň mám ms.
@kaciatko_o a nič ti nehovorili? Mne hneď po biochemku robili asi 2x kontolu, že či mi klesajú hodnoty HCG a hneď navrhli pri druhej kontrole hysteroskopiu. Ja som mávala ms aj raz za 3 mesiace. Potom mi doktorka nasadila duphaston každý mesiac od 16dc užívať 10 dní a mám krásne 29 dňový cyklus. Po stimulke v septembri už len 28 dňový. Ale len s tým duphastonom 🤷🏻♀️ inak by som sa načakala. Ja som už nevládala čakať či bude vôbec možnosť ostať tehotná... Nie to ešte že sa nedarí tak mi dali toto a aj v car sa tomu prispôsobili. Daj vedieť keď ti povedia niečo nové 😊
@emmitko ja čakám na ms ako ešte nikdy 😁😁estrofem v šuflíku už čaká, sama som zvedavá kedy sa naplánuje vklad ale trošku som sa cez sviatky ukludnila, uvoľnila verím že dobre naladenie pomôže
@susan12345 ja presne to isté 😊😅 tiež som Estrofem mala už ready a len som počítala koľko chýba do ms. A kolegyňa v práci, že do kelu mám ms a ja že veď to je skvelá správa 😅🤣 až sa tak na mňa škaredo pozrela. Ráno mám začať 3-0-3. Ak sa môžem spýtať ty máš akú dávku, ešte som nikde nečítala, že by mal niekto takú ako ja 😅 zväčša majú po 1 až 2 max
@emmitko ja na. Prvé tri dni 2-0-0 potom 4-6 deň 2-0-2 a od 7 dňa 2-2-2
Ja mám ešte týždeň do ms verím že príde načas, kľudne by mohla aj skôr 😁
@susan12345 tak to máš ešte inak. Ja mám to 3-0-3 po celú dobu. Aj počas tehu keď som bola som mala takto. Nám sa podarilo z krátkeho protokolu 17 zrelých vajíčok, ale do blastocysty sa len 2 podarili. Takže toto máme posledného mrazáčika. No dúfam, že ti prídu čím skôr nech to máme kúsok od seba 😁 že by sme mohli dedukovať spolu 😅 ja som po prvom kete bola úplný detektív. Všetky zmeny som mala zaznamenané ako radar 😅🤣
@emmitko no my sme mali veľa vajicok a do mrazničky nám išlo 12 mrazacikov
Pre nás je to úplne prvý vklad, nechcela som riskovať ohss takže až teraz po oddychu ideme.
Neviem či mám čakať, nechcem byť príliš naviazaná na to
Hehe tak verím že do soboty príde aaaaa môžeme potom zdieľať čo sa deje ❤️
Ahojte, ja sa chystám na tretí KET vo februári s novým cyklom 💪 Som presvedčená, že do tretice všetko dobré 🥰
@marinecka95 ahoj . Drzim prsty.Aj ja sa chytam vo februari na ket.
@tinka181 ďakujem. Bude to váš prvý vklad?
Ahojte tiež som v príprave na ket beriem estrofem 2-2-2 a aspirin plus vit E a dnes 10dc sliznica 15,2.... nemám s toho dobry pocit...zda sa mi vysoká ...poslala som vysledky do brna od mojho gynekologaa cakam co bude🤷♀️
@marinecka95 nie nie,bude to moj piaty vklad. A ides v riadenom cykle?
Ahojte ja idem 19.1 na 3ti KET, snazime sa 7 rokov z toho 1,5 roka na klinike
1. neuspesny
2.uspesny zo zlym koncom (26tt ale
malicky isiel po mesiaci do nebicka)
tak hadam do 3 tice vsetko dobre 🤞🏻
drzim vam palce baby aj sebe 🫶🏻🤞🏻
@misickaminnie12012 budem drzat velmi palce ❤️ Aj ja idem 19.1 🥰! Verim ze je to stastny datum!
@saskia222 @misickaminnie12012 baby držím palce ❤️🍀🤞🏻
@83monika83 Jeeej držím palce 🍀 ja som jedla ananás a pila som ananásový džús, prvé 4 dni som úplne nič nerobila 😁 ležala, kukala telku a čítala. Úplne taký relax. Aj chceš testovať alebo počkáš až na kontrolu v car?
@saskia222 jeeej supeer kam ides na KET? ja idem do MT, verim ze vsetko dobre dopadne 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
@emmitko dakujeen krasne 🙏🏻❤️
@emmitko ja mam k ananásu odpor takže toto vynechám😁neviem či budem testovať ,radili mi že mám počkať a vydržať ale neviem či to vydržím ....zatiaľ nemám ani test doma nech ma to nelákalo.....bude to dlhých 14 dní ......teba to čaká kedy?
@83monika83 ja som po vklade vracala a bolela mo hrozne hlava takmer 3 dni.migrena.jedine co som dokazala bol vyvar.pomyslenie na ananas ci kakao sa mi obracal zaludok..ananas som mala nakupeny a dala som si ho az 3 den vecer..ked sa ma uchytit uchyti sa aj bez ananasu
@83monika83 ja som čítala, že obsahuje bromelín a pomáha to pri uhniezdení, ale tak ja ho ľúbim takže mi to nevadilo 😁 vieš čo ja idem teraz v piatok 20.1. na kontrolné sono sliznice a ak to bude dobre tak mi dajú termín. Ja som tiež nechcela testovať pri prvom kete, ale ja by som to nevydržala 🤣 takže už mám doma zásobičku 🤣 @marhulka2022 u mňa bol prvý príznak únava a prsia. Cítila som tiež také nechutenstvo, ale nevracala som ani raz... Ja som práveže vtedy bola hlavne na ovocí, to mi tak najviac vtedy išlo a palacinky 🤣🤣🤣
@emmitko drzim palce

@emmitko ja som myslela, že sa to bude robiť v jednom cykle.. ach jaj.. keby si to lepšie naštudujem, mohla som ísť radšej už tento cyklus na tú hysteroskopiu... takto sa nám to o mesiac predĺži.
Nevadí... ďakujem za info 🙂