KET január - február 2023
Ahojte 😊 je tu niekto, kto ide na ket?
@misickaminnie12012 tak to máš pevne nervy 👍 neviem či by som vydržala . Držím palce ✊
@misickaminnie12012 mne brali krv 17.1 a sono mi dali na 6.2 nekonecna doba
@marhulka2022 kam chodite na kliniku? uz ste ale
mali vysledky z krvi ci?
@tinna1308 verim si na 99% ze to vydrzim 😂
Tak Ja už to mam od včera za sebou, začína nekonečné čakanie.. Môj 4ty KET A zároveň posledné embryo.. ... Aj keď si myslím, že z toho nič nebude. Dostala som včera večer extrémne suchý kašeľ a stále kašlem , bojím sa ze to embryu ublizilo :(
@misickaminnie12012 chodime do brna reprofit..vklad bol 4.1. Asi 1 z tejto skupiny
@patus331 drzim palce 😊hlavne treba pozitivne mysliet a uz bude ako ma
@marhulka2022 uz so bola aj na krv vsak? Ako si dopadla?
@marhulka2022
Aj ja chodím do Brna.😉
@83monika83 ďakujem no dúfam ale to je hrozne, toľko čakám a keď už tak som chorá zo dňa na deň akurát po vklade..
@misickaminnie12012 ako sa citis? Dnes 6dpt.
@saskia222 ahooj , dnes ma celu noc bolelo brucho, a rano som si kychla a taky krc .. som kus polezala ale uz dobre, ale to cakanie ma zabija😂😂 ako to zvladas? ale zajtra sme v pol ceste 🤞🏻
@misickaminnie12012 ja fyzicky dobre. Psychika je to co pokulhava😀. Povacsine mi nic nie je, obcas jemne krce v podbrusku, obcas ma tak tahaju prsia ale to je tak vsetko. Nic speci. Tak neviem ci to je dobre ci zle🤷♀️. Zatial netestujem. Ty sa planujes teda testnut?
@saskia222 neplanujem sa , najradsej by som si urobila test ale nechcem snazim sa vydrzat ,, ale uz sa mi aj snivalo ze som si robila test len mi spadol cely do wc takze vysledok ziadny ani v sne 😅 mna tiez prsia boleli vcera kus ale reku ci to neni z toho pregesteronu
@misickaminnie12012 moze byt 🤷♀️. Minuly ket som mala vsetky priznaky sveta a ani tukes. Mam pocit ze to sa na to naozaj neda spoliehat. Tie hormony robia vela. My ideme nastastie zajtra do tatier do nedele tak aspon budem mat rozptylenie a nemysliet na to😀.
@misickaminnie12012
@saskia222
dievcata kedy idete na krv? mne v piatok vychadza 10ty den ked neratam den vkladu.......nieje to este skoro?
@marhulka2022 Ahoj a ku komu chodîš v Reprofite? Ja chodím vedľa, len keďže už nič moc so mnou lekár nevymyslí a u mňa po dvoch KEToch ani ťuk a ani prirodzene nikdy nič, treba hľadať ešte kým je čas, iného lekára. Viac menej som už rozhodnutá pre Olomouc, no uvidím ako sa k našemu problému postaví Dr. Otevřel.🙏🏻
@janie7 ahoj, chodis do reprogenessis? Ak ano odtial sme odisli po roku neuspechu vedla do reprofitu dr. Frankovi
@marhulka2022 Presne, my sme mali spadené na Marcela Štelcla, ale bola na neho mega čakačka, tak som mala Tomina Koukala a teda ešte mám. On je zlatíčko, ALE….A Štepán Machač je taká dvojička Marcela, strašný showman, no nepriamo mi naznačil, že buď mu budem veriť alebo môžem ísť do pápá☺️ A Dr. Frank Vám bol pridelený, alebo ste si ho vybrali?
@janie7 bol prideleny ale som spokojna vsetko riesim s nim nie s koordinatorkou ako v reprogenessis
Koukal ma dorazil mam komplikovane vklady stale embrya hore dole nosili nevedel sa dostat dnu
Sa ma pyta jak sme to delali naposled? Isiel pozriet do karty..Pripravenost na hovado nikdy viac
@marhulka2022 Fuuu, to ako keby si o inom lekárovi rozprávala, oba KETy som ani nevedela kedy mi tam embryjko šupol, vždy sme mali siahodlhé telefonáty a keď som bola nervózna pred prvým KETom, tak mi volal aby ma ukľudnil.
No dôležité je, že si teraz spokojná, o Otevřelovi, Frankovi a Koudelkovi píšu baby najväčšie chvály, tak verím, že nám zmena prospeje a splní sa nám ten najväčší sen🙏🏻🍀
@83monika83 ja idem 2.2 na krv a sono do BB rovno do CAR
@saskia222 jeeej supeer uzivajte , ja som vcera asi prechladla boli ma hrdlo rano som mala hlieny tak reku super...cez vikend mame dve oslavy tak asi aj nacase ist kupit nejake darceky 😅 nieco vymysliet , tiez som tak mala prvy KET ,som mala priznaky a nic a pri druhom reku neni tam isto a bolo 😅 som stym sla ze na 99% sa nepodarilo
@misickaminnie12012 ja som si dnes (9ty den) robila test a negativny ale digitalny co asi tiez nebola najlepsia volba 😁nevydrzala som to..... Idem na krv v pondelok co bude 13den ale stale som pozitivne naladena lebo vazne sa citim uplne inal ako pri poslednych 2 pokusoch tak dufam ze to dopadne dobre ale bude to dlhy vikend
@83monika83 držím palce 🙏
Baby ket mám za sebou, a teraz to nekonečné čakanie 🙈🙈🙈
@emmitko drzim silno palceky 🫶🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
@emmitko ooo blahozelam! 🙂 a aku blastocystu vkladali? @misickaminnie12012 ako ide cakanie? Ako sa citis?
@misickaminnie12012 ďakujem ❤️
@saskia222 ja vôbec neviem 🙈, ja som sa v centre pýtala, že veď každá baba píše akej kvality vkladali a mne embryologyčka na to povedala, že oni nemrazia ak to nie je kvalitné. Že pre nich to musí byť na 99% kvalitné. Ale nikdy som sa nad tým nejako nepozastavovala

@marhulka2022 mna objednali v CAR v den ketu na krv a sono, na rano o 14 dni cize 2.2.