icon

KET január - február 2023

emmitko
21. dec 2022

Ahojte 😊 je tu niekto, kto ide na ket?

83monika83
27. jan 2023

@emmitko drzim palce tak len oddychuj a verim ze to dobre dopadne 👍inac mne tiez nikdy nehovorili akej kvality je ani ziadne ine podrobnosti len ci sa po rozmrazeni dalej vyvija

emmitko
autor
27. jan 2023

@83monika83 mne len povedali, že všetko v poriadku. Raz som tu čítala, že nejaké dievča spomínalo, že po rozmrazení jej povedali, že nevydržalo mrazenie embryjko. Tak jedine to som sa bála 🙈 ale pýtala som sa ešte pred ketom v centre a povedali, že oni by také, ktoré proste na 99% neprežije proste nezamrazia, tak ma to upokojilo, že mrazivá len tie silné. A už bude ako má byť 🍀😊

saskia222
28. jan 2023

No zeny ja som to nevydrzala a testla sa. Je tam slabucky mikroskopicky dusik🙈. Ale vidi ho aj moj muz takze snad ma oci neklamu. Ale dnes sa citim ako prejdena kamionom a dost ma boli brucho tak dufam ze nas bojovnik zabojuje🥹.

emmitko
autor
28. jan 2023

@saskia222 Jeej super, dúfam, že bude silnieť dúšik 😊 koľko cca po transfere si sa začala cítiť inak? 😊

marhulka2022
28. jan 2023

@83monika83 ja som dopadla velmi zle, po pozitivnuch testoch nechcem vas tu demotivovat ale aj taky je moj pribeh. Pri hcg 4350 som zacala silno krvacat na pohotovosti mi pichli injekciu na zastavenie, videli aj gestacny vak v 5+3, krvacanie prestalo. O 3 dni hcg 170 lieky som vysadila a cakam na samocistenie ktore sa nevie rozbehnut. Snad nepojdem na kyretaz. Posledny vklad a uz nikdy viac..tieto sklamania som uplne ps. na dne min rok MA v 11tt, stacilo..drzim kazdej jednej palce aby bolo vsetko v poriadku...

saskia222
28. jan 2023

@emmitko ako úprimne mam taky tusak ze to nie je na dobrej ceste. Prve dni som mala iba take vyslovene jemne menstruacne krce, dost ma tahali od zaciatku tyzdna prsia, boleli, ale inak som sa citila dobre, vcera mi uz absolutne nic nebolo, ani tie prsia…dnes som si robila test lebo mam od rana dost silne ms krce, cely den… bojim sa, no… uprimne myslim momentalne na to, ze som vdacna za to, ze uz jednu dcerku mame, lebo toto je naozaj velmi psychicky narocne.
Ty sa ako citis????
@marhulka2022 velmi ma to mrzi :( prajem vam, aby to cim skor prebolelo. Vela sil prajem!

83monika83
28. jan 2023

@marhulka2022 to mi je velmi luto ,drz sa a nabuduce to urcite vyjde neboj

@saskia222 mala si aspon ducha tak este nevesaj hlavu ja som citala ze vela zien nemalo priznaky a dokonca ani ducha a nakoniec boli prijemne prekvapene .....ja som si robila test na 8 den a 10den a nic a aj ked som aj mala priznaky podla mna celkom dneska uz nic moc a tak uz som na prasky trosku.....zajtra rano sa otestujem (12den)a ked nebude nic tak sa asi pomaly zmierim s tym ze asi nic s toho a asi pojdem pondelok na krv zbytocne .......Uz mam nervy na seba ze som si robila test a ak v centre mi vraveli ze si nemam robit vobec .....uz nech je pondelok

emmitko
autor
28. jan 2023

@saskia222 vieš čo ja takmer nič necítim, miestami mi akoby len úplne jemnučký kŕčik prebehol, ale takmer nič, akože som 1 dpt takže ešte nič neriešim. Uhniezdenie môže byť 1-2 dpt.
My ešte babenko nemáme preto bojujeme 😊 posledný mrazáčik tak mu veľmi verím 😊
@marhulka2022 to ma veľmi mrzí 🥺 tiež som si podobným prešla. HCG 3100 a tiež silné krvácanie. Kým som prišla k lekárom tak gestačný vak už nebolo vidieť, v tom čase tom už bola 6tt povedali, že už asi sa aj s tým krvácaním vyplavil. Prajem veľa síl ❤️

marhulka2022
28. jan 2023

@83monika83 uz viac do toho nejdeme co sme si zazili za posledny rok..muz povedal ze radsej budeme bez deti nez to ma byt takto.a ja si tiez uz takto ublizovat neuspechmi a stratami nenecham..

marhulka2022
28. jan 2023

@emmitko no mna len teraz caka samocistenie ked nie kyretaz, ja dufam ze pri tom vsetkom to pojde aj same von nerada by som opat do narkozy isla

emmitko
autor
28. jan 2023

@marhulka2022 verím, že to bude všetko v poriadku 🍀

misickaminnie12012
28. jan 2023

baby tak ja som posledne 3 dni nejaka nervna 😂 vytaca ma kazda blbost este aj muz ako dycha, potom si uvedomin ze preboha sak to za taku blbost sme sa zvadili a len rypem do neho😂 take mam stavy ze mne to normalne vadi ze si to uvedomujem ale neviem to ovladnut , moze to byt z progesteronu? ci skor ze sa uchytilo strasne sa chcem testovat dnes je 9Dni po ket ale sa aj chcem ovladnut a ist rovno krv

saskia222
29. jan 2023

U mna dnes dusik slabsi ako vcera, myslim ze sa embryjko skratka neudrzalo 🤷‍♀️🥺.

83monika83
29. jan 2023

U mna dnes prvykrat slabucky duch (12den)tak uvidim, konecne uz zajtra na krv.......myslite na mna zajtra

@saskia222 este nevesaj hlavu
@misickaminnie12012 ja som taka nervozna uz tyzden ale asi aj s toho ze sa snazim nic extra nerobit....no ja som tiez chcela ze sa nebudem testovat ale nevydrzala som a neviem ci je horsi stres ze nevies alebo ked ti nahodou vyjde negativny

saskia222
29. jan 2023

@83monika83 budem silno mysliet, potom pis ako! 🤞

emmitko
autor
30. jan 2023

@83monika83 dnes na teba myslím, daj vedieť ako si dopadla 🍀

patus331
30. jan 2023

Ahojte, myslela som ako to vydržím no 5 deň som si urobila test. A dnes 7mi deň som si zas urobila. Prvý deň vkladu nerátam. Príde mi to skoro, aj sa teším aj sa bojím..

83monika83
30. jan 2023

@emmitko no dneska krv negativna 😢uz mame posledne zmrazene ale asi budem menit kliniku po neuspesnych 3 vkladoch

jasmine_3
30. jan 2023

@patus331 vyzerá to nádejne 😍😍😍

jasmine_3
30. jan 2023

@83monika83 to mi je luto. :(

emmitko
autor
30. jan 2023

@83monika83 to má mrzí 🥺 ale verím, že v ďalšom kole sa to podarí 😊❤️🍀 budem ti držať palce 🍀

saskia222
30. jan 2023

@83monika83 to ma mrzi :( a ako to?? Ved si mala vcera dusika nie??

83monika83
30. jan 2023

@patus331 krasne jasne ciarky len tak dalej 😉
@jasmine_3
@emmitko
@saskia222
Momentalne ma cajaku nejake dalsie testy lebo po par neuspesnych uz treba a uvidime co dalej urcite to nejdem vzdavat dneska som sice cely den uplakana ale verim ze to raz vyjde a snazim sa nieco robit nech nad tym moc nerozmyslam.... Ale asi to tak malo byt co citam ake maju zeny komplikacie tak si vzdy hovorim ze som na tom asi este dobre aj ked to bol 3ti pokus a uz mame len jedno zmrazene tak snad to bude najblizsie to nase osudne...... Vam zeny prajem aby vam to lepsie dopadlo ako mne 👍

83monika83
30. jan 2023

@saskia222 jj vcera slaby duch dneska este slabsi a dovtedy ani raz pozitivny test..... Dnes hcg nejake minimalne bolo ale uplne malo

saskia222
Autor odpoveď zmazal
saskia222
30. jan 2023

@83monika83 drzim ti silno prsty, kazda z nas co tu je si zasluzi raz drzat v rukach vytuzene babatko!

patus331
30. jan 2023

@83monika83 ja som po druhom neúspešnom absolvovala co sa dalo.... Následne bol 3ti vklad 2 embryí a zasa nič. Toto je môj 4ty vklad a posledne embryo. Pri druhom som mala čiarky ale skončilo to skôr ako to začalo. Tak sa teraz velmi bojim

emmitko
autor
30. jan 2023

@patus331 ja mám teraz druhý vklad a tak ako ty, posledné embryjko. Prvý ket skončil v 6tt biochemkom. Budem ti držať palce, aby to dobre dopadlo 🍀

83monika83
30. jan 2023

@patus331
Ak sa mozem spytat co si absolvovala za vysatrenia alsbo co myslis ze bolo potrebne?
A kde chodis na ktoru kliniku? Ja som pri druhom mala vklad dvoch embryi a prva krv bola pozitivna a druha krv uz klesla o viac ako polovicu teraz pre tretom som tiez mala vklad dvoch embryi a nic...... Neboj hlavne sa netrap co bolo vyzera to slubne aj na fotke je vidiet druha ciarka krasne tak sa nerozrusuj oddychuj a verim ze to dopadne super 😉

patus331
30. jan 2023

@83monika83 ďakujem.. Ja som bola v imunovitale a u hematologicky chodím do gynfivu. Ale v imunovital vyšetrujú len ženy takže je to také no... Zistili mi nk bunky chodím na intralipidy hematologia bola v poriadku aj genetika moja. Ale u mňa všetko zvaluju na moju váhu a mam aj pcos a chýbali mi vitamíny d, e