KET január - február 2023
Ahojte 😊 je tu niekto, kto ide na ket?
@misickaminnie12012 ako sa citis pred zajtrajsim odberom? A vseobecne? Vydrzala si bez testiku? 🙂
@emmitko ty sa ako citis? 🙂 ktory den si dnes ? 🙂
@saskia222 vydzala soom , neviem predtym som mala vselijake priznaky teraz uz nic velmi tak neviem si ani tipnut ze co ani si netrufam , zajtra o takomto case uz budem po sone a po krvy mam strach aj sa tesim 😅
@misickaminnie12012 vam robia rovno aj sono???
@saskia222 ano sono a krv
Ahojte dievčatá, kontrola úspešná 9.2. máme vklad 2 guličiek 🤗🤗🤗
ahojte dnes 14 dni od KET, rano som bola na sono a na krv na klinike , je to taam, bolo vidno gestacny vak 😊🙏🏻 o tyzden na kontrolu , hadam sa nestane nic uz som opatrnensia v teseni sa ale tesim sa ale vzdy z rezervou 🫠🥹
🤞🏻 hcg 973 z krvy
@misickaminnie12012 blahozelam.
Nam to nevyslo, hcg 18… v pondelok kontrolny odber ale jasne ze je to hodnota onicom, cize pondelok vysadzame lieky. Jedine co sa bojim aby u toho nebolo este mimomaternicove dalsie…
dnes som začala krvácať. Je koniec. Opäť 😭
@misickaminnie12012 blahoželám 🍀 budem držať palce, aby všetko šlo super ❤️
@saskia222 to ma mrzí, mne hovorili, že ak je HCG nízke a že klesá tak by to nemalo byť mimomaternicové, pri tom sa HCG drží a stúpa. Ja som dnes 6dpt a stále bielota na teste, ani náznak. Uvidíme 🤷🏻♀️ čo som si písala s babami tak najviac testov mali od 7dpt do 10dpt tak ak dovtedy nič neukáže tak nám to nevyšlo. Stále verím, že to je vtipkár a robí si zo mňa dobrý deň a len sa u nás ešte poriadne zabyvuje 🤣🙈 ak nie tak sme sa bavili s mojim, že pôjdeme na nejaký dobrý víkendový pobyt a možno zvážime aj dovolenku pred ďalším ivf.
@patus331 tiež ma to veľmi mrzí, zažila som to 🥺
@emmitko ja som uz mala jedno mimomaternicove a tam mi to stupalo, klesalo seja hoja. Momentalne dufam v biochemicke tehotenstvo. Dnes ma uz dost boli brucho na menstruaciu, chcem uz nech pride, ale kazali este nevysadzovat lieky 🥺. Tak cakam….
Mne dnes v centre hovorili ze kludne aj na 11ty den moze byt az pozit. Nevesaj hlavu 🙂 a daj vediet ako si dopadla!
Ahojte, ja som po druhom KET vklade, prvý bol biochemické, mala som priznaky vsetko ale nevyšlo to a teraz po druhom som 7 den po vklade ale necítim nic len ma poboluje brucho tak neviem ci sa vobec nieco podarilo
@saskia222 ahoj nie, lebo my uz mame porobené asi vsetke možné vyšetrenia a povedali ze je to len otázka vkladu, lieky vsetko nastavené je dobre tak ze rovno nam dali ďalší vklad a ze sa uvidi, no a teraz uz len čakám ale necítim nejak nic a ani priznaky nemám lebo pred tým som aspon tie mala. Ty kedy mas ďalší vklad ?
@viv009 a je to rozdiel gyncare a brno? Je brno naozaj take dobre?
Toto je moje prve ivf a teda to bude treti vklad. Potom mame uz iba jedno embryjko. Musim verit ze to vyjde. Doma mame dcerku, pocatu prirodzene. Nikto nevie co sa stalo, ze to uz skratka nejde 🤷♀️.
A ako sa citis? O chvilku ides na krv 🙂 robis doma aj testy?
@saskia222 aha tak držím silno palce nech vám to vide 🙏 😊zaujímavé ze vám to takto vyšlo. A rozdiel, no ano dosť je. V Košiciach som sa cítila ako na pasovej výrobe, rýchlo zbuchat a ďalší, nevyšli nam dve vklady no nevadi sak co… a Brno úplne iný prístup, ľudskosť vsetko, ako necháš tam vela peňazí ale neľutujem ked sa to podarí 😊 vies co je som uz minulý vklad mala biochemické mala som priznaky a vsetko, na teste som mala ducha a nevyšlo to, teraz priznaky vobec nemám len brucho ma poboluje a inak nic tak dufam ze sa to podarí uz konečne 🙏 ale mame este 4 emryjka. Ty sa ako cítiš pri to celom?
@viv009 no ja mam take pocity ako hovoris… ze je to pasovka. Ako vsetci su na mna mili, nemozem povedat. Usmievaju sa, rozpravame sa. Ale stale ked tam pridem mam pocit ze nikto netusi kto sme, ani nas dr. Dva vklady nam nevysli a tiez pristup ze , okej sak mame este dve embryjka tak ideme na dalsi, neriesime nic. dalsi postup s dr sme riesili iba cez telefon. Musela som pripominat ake lieky beriem a ake dg mam… napr medzi vkladmi som bola na hematologii, ale nikto sa ma nepytal na ziadne vysledky 🤷♀️. Preto rozmyslame ze ak by nahodou tieto dva nevysli, ze by sme isli mozno niekam inam. Je to finance o tolko narocnejsie v brne? A dochadzate daleko???
A co sa tyka ostatne. Je to narocne. Fyzicky aj psychicky… ale to tiez vies …
@saskia222 jasne úplne poznam. My sme si toez tým prešli a u nich sme mali len dve embrya, keby sme vedeli hned zo začiatku ideme určite do Brna. Je to náročné, my to mame 5 hodín cesty, kontroly sú uz možné aj v Bratislave ale to len ako ultrazvuk, krv a tak, na vklad je ist potrebné do Brna. Tak neviem kolko to stalo vás tu, nás cca 1100€ + ďalší vklad a lieky dajaký 800€ v Brne lieky a vsetko +- 4000€ ale vsetko platíš sama, druhý vklad teraz sme platili ďalších 530€ samozrejme k tomu treba počítať este lieky, následne podľa poisťovne ti vrátia mozno 1200€ max. No a podľa toho odklial ste este cestu a cas
@patus331 ked chces ist do Brna musis prv požiadať svoju poisťovňu aby ti schválila zahraničnú liečbu, aby ti potom aspon čiastku preplatili. Správa od gynekológa, z Brna ti pošlú formulár a uz nepamätám co vsetko, to sa posiela ako žiadosť na poisťovňu, schválenie netrvá dlho aspon nás vybavili nejak rýchlo co pamätám, no a následne potom začínajú stimuláciu a vsetko tí z Brna, a ked mas tu nejaké embryjka tak isto nejaky potrebný transfer poriesit.

@emmitko ďakujem aj ja držím ❤️