icon

KET január - február 2023

emmitko
21. dec 2022

Ahojte 😊 je tu niekto, kto ide na ket?

Strana
z7
saskia222
12. feb 2023

@viv009 ah. No neviem uvidime. Musim verit ze tento treti vyjde a nebudeme musiet riesit transfer inam. U nas ked by to nevyslo, ja zacnem chodit do prace, mam casovo dost narocnu pracu a s dvojrocnou si neviem predstavit chodit hore dole brno z kosic… takze, positive mindset😀a verim ze to vyjde! Tebe sa uz tiez blizi kontrola nie? Ako sa citis? A to chodis vlastne aj na krv tym padom do blavy ano?

viv009
12. feb 2023

@saskia222 jasne u nás to bol toez dobry cirkus 😅, dufam ze ano držím palce 🙏 ja sa necítim nijak po pravde 😅 brucho cítim inak nic, dnes som testovala tak test pekne pozitívny ale to bol aj minule tak ze idem na krv streda-štvrtok a uvidime verim ze to vyslo lebo toez uz 4 vklad bol a finančne tiež do nekonečna sa nedá 😊

saskia222
12. feb 2023

@viv009 ooo vsak super ❤️! Potichucky blahozelam 🙂. Verim ze teraz sa vam uz podari! A nejake rady na uspesny vklad? 😋

viv009
12. feb 2023

@saskia222 tak uz sme opatrný a radšej sa netesime do predu ale dakujem ❤️ a nepodobne držím palce silno 🙏❤️ keby som mohla nieco povedať čo by isto pomohlo ale to asi nie je v našich rukách 😊 no vies co aspon ber kyselinu listovú isto s tým nic nepokazias a nieco na plánovanie tehotenstva a prve týždne tehotenstva, ja to sice berem až od vkladu ale keby mi napadlo tak isto berem skor 😊

patus331
13. feb 2023

@viv009 ďakujem ale musím nahlásiť v gynfive ze odchádzam inam? Skôr to neviem ako funguje a či mi dajú nejakú správu od nich. A do Brna stačí napísať mail? V tomto som úplne stratená :D ohľadom poisťovne to už mi hádam v Brne poradia na sk som už vyčerpala 3 vklady ktoré mi platila poisťovňa

viv009
13. feb 2023

@patus331 tam asi netreba hlásiť nic zatial 😊, vies co zavolaj do Bratislavy a tam ti dohodnú prvé stretnutie, tým ze sme z ďaleka tak ja som mala online pokec s doktorom úplne v pohode netrebalo tam ani ist, 45 minut sme hovorili co a ako, tak si výber kludne aj online stretnutie, a uz uvidis co ti povie. Ale verim ze budeš spokojná 😊

saskia222
16. feb 2023

@viv009 ako si dnes dopadla 🙂 ?

viv009
16. feb 2023

@saskia222 este netusim zajtra budem mat až výsledok 🙂 ty ako ?

saskia222
16. feb 2023

@viv009 oh tak drzim silno prsty 🙂 . Zajtra idem na usg na kontrolu sliznice, tak som zvedava.

viv009
16. feb 2023

@saskia222 Oki tak držím palce nech je vsetko dobre 🙏

jasmine_3
16. feb 2023

Ahojte. Dnes 6DPT. Naše prvé ivf a prvý KET ❤️

moomoo77
20. feb 2023

Ahojte baby. Ja som práve v období stimulácie, beriem dufaston a picham si dnes už 3x diphereline. Sobotu som ale mala malé špinenie a dnes ma bolia trochu kríže..mali ste niektorá niečo podobné?

kita007
Autor odpoveď zmazal
vivienn7
Odpoveď bola odstránená
Strana
z7