icon

KET - júl 2023

susan12345
30. jún 2023

Ahojte spolu bojovníčky💪
Čaká ma tretí vklad 10.7
S kým bojujeme spolu ?

susan12345
autor
11. júl 2023

@leennkka0710 fuuuu to muselo bolieť 🫣🫣
Ja našťastie velminprijemny vklad aj sme ppsrandovali na sále hehe

xenyja
12. júl 2023

Ahojte dievčatá.. 🙂 tie, čo ste krátko po vklade môžem sa spýtať ako sa cítite? Mne od vkladu nie je vôbec nič, zrazu žiadne kŕče ani nevoľnost, ani únava. Ako keby som ani liečbu nemala.

gejb
Autor odpoveď zmazal
gejb
Autor odpoveď zmazal
susan12345
autor
12. júl 2023

@xenyja ja som dnes 2dpt od včera mám pocit ako by mi brucho sťahovalo, také mravcenie
Ale to je ešte skoro riešiť nejaké príznaky

gejb
Autor odpoveď zmazal
leennkka0710
Autor odpoveď zmazal
leennkka0710
12. júl 2023

@susan12345 no aj bolelo 🙈 ani chodiť, sedieť ani nič sa mi nedalo,, nevedela som ako si mám ľahnúť ,,,

susan12345
autor
12. júl 2023

@leennkka0710 ou ták to je dosť nepríjemné
A cítiš sa ??

leennkka0710
12. júl 2023

@xenyja ja mam bolesti a kŕče od vkladu skoro stále …dnes ráno o 5 som sa zobudila , že mám bolesti až kŕče ako pred menzesom ,, som sa veľmi zľakla 😞 ale potom to prešlo ,,, už mám len take pichanie ,,, a začala má inač dnes záha páliť ,, a chuti ti jesť? lebo mne moc nie ,, tak násilu niečo zjem.

leennkka0710
12. júl 2023

@susan12345 teraz už lepšie ,, už sa asi ten krčok dal dokopy ,, snažím sa stále buď ležať alebo sedieť ,, inac jedna kočka písala, že práveže ona sa furt hýbala lebo sa okysličuje všetko zo spodu a je to zdrave pre embryo.tuším , že jej to niekto poradil. mne povedali opak.., mať kludovy režim 2 týždne .

gejb
Autor odpoveď zmazal
susan12345
autor
12. júl 2023

@leennkka0710 asi je to individuálne, ak je tvoje telo zvyknuté na záťaž, že si aktívna športovkyňa a podobne tak len zmiernit prvých pár dní nenamahat to telo tak
Ja som sa pýtala vraveli mi veľa oddychivat vykladať nohy vyššie, ale zároveň ak mňa chuť sa prejsť tak kľudne
Len nerobiť prudké pohyby, snazit sa vstávať kludnejsie nie prudko
Zase nebyť úplne bez pohybu to nieje dobre, treba trošku aj prekrvit ten organizmus

pauli_nama
12. júl 2023

som tu s vami, vcera transfer😉 mali ste niektora aj PGT? ak ano, aku vam povedali prosim pravdepodobnost? My mame aj PGT a v centre v Brne povedali 50% co sa mi zdalo nejak malo ☹ na internete som sa citala v inych centrach ovela vyssiu uspesnost, aj ked chapem, ze su opatrni a nechcu nam uplne stavat vzdusne zamky..

xenyja
13. júl 2023

@leennkka0710 praveze jesť mi chutí, viac ako normalne

leennkka0710
13. júl 2023

Kočky chcem sa vás opýtať 😞😞😞😞 od utorka rana má pali keď chodím na malú ,,😞 taký ten rezak,,, zatiaľ mi nedvihaju, že by som sa opýtala čo mam robiť ,,, nestretli ste sa stym niektorá? vravím si,,, začnem viac vody piť a prejde a nič 😞 normálne mam vnútornú triašku čo mam strach aby sa niečo nestalo .

susan12345
autor
13. júl 2023

Dievčatká ako sa máte ? Ako sa cítite ?
Máte niektorá už aj nejaké tušenia alebo tak ??
Ja som 3dpt aaa od prvého dňa mám pocit ako by mi tam dole niečo sklbalo
Snáď sa bubliny hryyyyzu ❤️❤️🙏

xenyja
13. júl 2023

@susan12345 ahoj 🙂 včera v noci som akurát mala celkom silné krce v bruchu, dnes som cítila trošku vaječníky, asi aj maternicu, ale inak nemám nejaké príznaky, skôr len tie hormóny pôsobia...no tak uvidím či ešte čosi príde...inak mňa tak pri prvej dcérke sklbalo 🙂

susan12345
autor
13. júl 2023

@xenyja no tím že môj tretí Pokus viem porovnať aaa pri prvých dvoch som to nemala ale či to už môžem tomu pripisovať tak zatiaľ sa dopredu neteším
No takže tiež už nejaké pocity máš ... Čakáš na krv či budeš aj testovať ??

xenyja
13. júl 2023

@susan12345 och to by som nevydržala :D za pár dní určite skúsim test, tak ja veľmi dúfam, ja mám tiež za sebou 2 neúspešné pokusy, jeden úspešný tak to tiež môžem porovnať, len teraz neviem či je to dobré :D

susan12345
autor
13. júl 2023

@xenyja no ja som tak rozhidnuta že čakám na krv 24.7 idem, neviem či sa chcem nejak stresovať testami

ameli221
13. júl 2023

Ahojte dievčatá, tak od dnes som čakateľka s Vami. Dnes sme boli na vklad, tak teraz už len veriť a dúfať, že tentokrát nám to všetkým vyjde 🙂🍀

jaka8884
13. júl 2023

Ahojte baby, tak dnes som skúsila testik samozrejme že som nevydržala 😂....som 10dpt a zatiaľ takto😍

xenyja
13. júl 2023

@jaka8884 waw, krásna kolajnica, gratulujeeem 🙂)) mala si aj nejaké príznaky? 🙂

ameli221
13. júl 2023

@jaka8884 waqu, gratulujem. Naaadherne

jaka8884
13. júl 2023

Ďakujem, áno hneď od druhého dňa som mala kŕče, bolesť krížov a občas ma hlava bolela no to aj tak nič neznamená

leennkka0710
13. júl 2023

@jaka8884 krása ,,, 😊 gratulujem ,,, 😊😊

kacenuska20
14. júl 2023

Ahojte 🙂 mozno sa k vam o tyzden pridam. Ak pojde vsetko ako ma, pojdem na KET 🙂

susan12345
autor
14. júl 2023

@kacenuska20 držíme prsty 🙏😇

leennkka0710
14. júl 2023

Ja som dnes skončila v nemocnici ,,, už pobalená ,,, čakala som že má hospital.ten zápal mám už 4 deň… ale pustili má domov,, že to nie je take zle,,, 🙏 Inac stymito zapalmi nás tam bolo viac,,, mne nedala ani antibiotiká,,,že urologicky čaj kludne aj liter- dva a brusnicove doplnky.